♥haftalık kilo verme yarışması♥

1 buçuk saat yürüyüş yaptik 15 dk önce geldik. esim carsida bana acayip moral verdi fazla kibardi magazalarda bana karsi kibarligindan mahçup oluyrdum cevreye 5 parcada küçük kalip ev ici üst kiyafetler aldim şıkır mıkır, alli pullu zayiflama arzum kat kaaat arttı. iftarda demistim esime annemde vardi. zayiflamam icin morale ihtiyacim var beni tenkit etmekten vazgecin pohpohlayin.guzel.seyler soyleyin derken gecem güzel oldu. yarina kesin 200 gram vermisimdir

süper canim bu motiveyi iyi kullan lütfen yaa bari bi atak sen yap benim gibilere ışık ol tamam mi inmisken dikkat et sakin alma gerii

Dikkat edecem canim aryik 79 olmak istiyorum. 8 lerden kurtulmak.
ay ben 2 gundur tatli bile yemiyorum. Tatli kasigi ile tadina bakiyorum sadece.

cok fazla verdin annen ilerlemenden korkuyordur psikolojin bozuldu filanda sanabilir.o kadar kilo veren insandan korkmak yerinde zayifladigi halde kendini kilolu gorenler varya hani o acidanda korkar. ama biz.senin saglikli dusundugune inaniyoruz.bizi sahit gosterebilirisn

ellerine sağlık sbedencim

Aynen 69 hayaliyle yanip tutusan bir ben Var benden içerisbeden cim ramazan sonrasi hizlanalim canim
hizlanalim canim çıtır olalim. bugun 5 parca kiyafet aldm ev ici giymelik hic biri olmuyo uzerime bilincki kucuk aldim

masallah dayanabiliyorsan . sende degismeler var

Memlekete gidecem az kaldi ya ondan.
35 gun falan var. Gidecek bu kilolar. Iftarda da sahur da da ekmek yemiyorum. Cok canim isterse 1 parça...memlekete gidince aliyorum hep ama bu sefer farkli olacak 2 kardesim gebe diyet yapmak zorundalar. Seker tansiyondan dolayi. Ablam da emziriyor cok kilo aldim gel dw beraber diyet yapalim diyor. Yemek isine ben el atacam her gittigim yerde

aferin kıs muma çevirmişsin adamı iyi iyi ama bak dikkate almış seni hemen uygulamaya geçmiş :) oh oh şimdi hedef o şıkır mıkırların içine girmek tamam mı böyle devam

Bence gayet iyi sadece sarmanın yanında pide olmasaymış iyiymiş mesela ben ekmek yerine 3 sarma daha eklerdim oraya:))

Hee ama sarmalar akşamdan kalanlardi o kadar kalmıştı canım :)) ha bide su'cum ben ramazandan sonra niye hiç pide yemedim diye pisman olacağım diye korkuyorum :)))) o yuzden azicik ucundan yiyorum valla..
canım su ya katılıyorum ben de. onun dışında abartı bir şey yok. iyi gidiyorsun kıs aferin

Cok moral verdiniz valla canlarim benim thanks:))
Evet maşallah milad da tambak da güzel gidiyorlar.
Bakalım milad misafirlikten nelerle dönecek

kiss ben demedim mi sana yemicem diye tatli bana bakıyordu hiç pas vermedim valla:))
Ceyrek lokum bir fincanda az sekerli artuk bey kahvesi içtim. Ilk defa denedim süperdi valla :))
Nasil ama? cok israr ettiler ama ben sevmiyorum dedim:)) biliyorlar tabi diyette olduğumu.

Ya şu mutfak tartısını kaça aldınız siz ben de alsam mı ki yoksa kafayı bozar mıyım iyice

Ben mehtabinkini aldım 35 tl falandi galiba kabin darasini alma ozelligide var memnunum.. al ceyizde bulunsun :))

:)) zaten karnım ağrıyor gülmekten iyice ağrıdı...aliminyum sıfır geldi. cam kaseyi koyunca 143 gr geliyor :)) aliminyumla tartmak daha kolay.

Günaydın Kızlar;

sbeden canım o kıyafetleri en kısa zamanda giyeceksin merak etme. yürüyüşlere devam.. ben bu sabah 42 beden pantolonumu giydim yaaa sevinçten işe nasıl yürüdüysem rekor kırdım :)))

su321 canım sen bilirsin tartı için ama bence gerek yok sen işi çözmüşsün :))

akşam iftardan sonra coştum. ama benim ayda 1 gün böyle oluyor. bir insanın canı hem tatlı hem tuzlu hem ekşi çeker mi ; çeker..midesizim ben.

helvanın üstüne karpuz yedim. sonra şenliğe gittik.. 3 top dondurma yedim. gezerken eşim dedi ki; burma kadayıf alalım mı ? sen mi tatlı mı dedim. adam çikolata dahi yemez. ben yersem ya baklava ya da kadayıf yerim dedi. dur bir düşüneyim turumuzu tamamlayalım dedim. neyse dönüyoruz ; önünden geçtik. istemiyorum dedim. dondurma fazla bile bana kalsın dedim. peki dedi. eve geldik. dedim ki ; beni denedin dimi dedim yok ya ne demesi canım istedi dedi :) hayır adam ben kilo alırken çok yiyorsun derdi,; şimdi veriyorum diye alayım tatlı diyor :)

sahur menüm; çok abarttım ya off zaten tartıda almış görünüyorum.

50 gr pide :))
50 gr keçi peyniri ( yaklasık 2 kk ediyor)
5 zeytin
2 haşlanmış yumurta, 1 tk zeytinyağı
1 domates, 1 salatalık
1 su bardağı süt yanına 25 gr helva :)) o helva bitecek 200 grlık aldım neyse ki :))

ve bunların hepsi 726 kalori etti. artık iftarda çok hafif yiyeceğim.

iftar menüm belli; tavuklu salata ve zeytinyağlı taze fasulye.

kızlar dün bi cozuttum ki sormayın, ne yediğimin haddi hesabı yok zaten hatırlamıyorum da oturduğum yerden eşim getirdi ben yedim. bugün pirinç lapası yapıyorum, ilk defa deneyeceğim sonucu yazarım size de

Bir ince dilim karpuz diye geçer diyet listelerinde sen biraz kalın kesmişsinnn. Bize örnekler göster ki herkes görsün ne kadar çok yediğimizi anlayalımm. 25 gr diyince minik çukulatalar oluyo ya onlar genelde öyle bize az geliyo.

menün güzel sorun yok da yürüsen biraz keşkeee

Bence gayet iyi sadece sarmanın yanında pide olmasaymış iyiymiş mesela ben ekmek yerine 3 sarma daha eklerdim oraya:))
O da benim gibi ekmek yemeyince doymayanlardan ama ben çavdar ı pek bi tuttum kepekle kalorisi aynı olsa da çavdar daha zararsız gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…