birde süt ürünleri ekle kemiklerin için özellikle yoğurtEvet dediğin gibi çeşitlendireyim tatlım meyve özellikle eklemeliyim
Evet hem bağırsaklar için de çok iyiymiş diye duydumbirde süt ürünleri ekle kemiklerin için özellikle yoğurt
Canim gecmis olsun simdi nasilsinhımmm metabolizman sinsi demekki çaktırmadan harcıyordur oama vücut strese girdiyse hemen tartıya yansımaz 2-3 gün içinde yansır
ellerine sağlık sbedencimSağol bebeğimdün catladim kopmle silip tekrar yaptim düzeldi. hepimiz icin tatlim ben bu topigi seviyorum sizlerle .
Aynen 69 hayaliyle yanip tutusan bir ben Var benden içeriinşallah canimm 69 olsam o düşünce beni acayip heyecanlandiriyr suan hoş oldum. 69 dan gerisi rahat gider psikoljikmende rahatlamis olurum .
süper canim bu motiveyi iyi kullan lütfen yaa bari bi atak sen yap benim gibilere ışık ol tamam mi inmisken dikkat et sakin alma gerii
masallah dayanabiliyorsan . sende degismeler varDikkat edecem canim aryik 79 olmak istiyorum. 8 lerden kurtulmak.
ay ben 2 gundur tatli bile yemiyorum. Tatli kasigi ile tadina bakiyorum sadece.
cok fazla verdin annen ilerlemenden korkuyordur psikolojin bozuldu filanda sanabilir.o kadar kilo veren insandan korkmak yerindeAnnem diyo ki eskiden ne güzeldi yanakların parlak parlak kollar tam ısırmalık şimdi somalililer gibi oldun diye anne yüreği işte öyle istiyor demek ki.
Zati anneme 61 im diyorum yoksa gebertir beni arada diyo zaten sen 60 tan aşağıdasın.
ellerine sağlık sbedencim
hizlanalim canimAynen 69 hayaliyle yanip tutusan bir ben Var benden içerisbeden cim ramazan sonrasi hizlanalim canim
masallah dayanabiliyorsan . sende degismeler var
1 buçuk saat yürüyüş yaptik 15 dk önce geldik. esim carsida bana acayip moral verdi fazla kibardi magazalarda bana karsi kibarligindan mahçup oluyrdum cevreye5 parcada küçük kalip ev ici üst kiyafetler aldim şıkır mıkır, alli pullu zayiflama arzum kat kaaat arttı. iftarda demistim esime annemde vardi. zayiflamam icin morale ihtiyacim var beni tenkit etmekten vazgecin pohpohlayin.guzel.seyler soyleyin derken gecem güzel oldu. yarina kesin 200 gram vermisimdir
Bence gayet iyi sadece sarmanın yanında pide olmasaymış iyiymiş mesela ben ekmek yerine 3 sarma daha eklerdim oraya:))
canım su ya katılıyorum ben de. onun dışında abartı bir şey yok. iyi gidiyorsun kıs aferin
Evet maşallah milad da tambak da güzel gidiyorlar.
Bakalım milad misafirlikten nelerle dönecek
Ya şu mutfak tartısını kaça aldınız siz ben de alsam mı ki yoksa kafayı bozar mıyım iyice
ye canım ye senin hakkındır abartmadığın sürece :)
canım yiyecekleri tartarken önce boş kabını tart sonra dolu şekilde tart. dolu tarttığından boş kabın ağırlığını düş. yiyeceğin gramı belli olsun :) aliminyum kase de olsa ağırdır obanane
Bir ince dilim karpuz diye geçer diyet listelerinde sen biraz kalın kesmişsinnn. Bize örnekler göster ki herkes görsün ne kadar çok yediğimizi anlayalımm. 25 gr diyince minik çukulatalar oluyo ya onlar genelde öyle bize az geliyo.Iste size karpuz ornegim; su kadarcik karpuz 157 gr ve yaklasik 50 kalori. Ben bunun 3 katini yiyorum. Boyle denk geldikce orneklendiririm size de fikir olur.
Aksam ki menume ilaveten 1 kase yesil mercimekli eriste corbasi ictim. Yani 1kase barbuna,1kase cacik yedim. Ve 25 gr tahin helvasi yedim o kadar azdi ki disimin kovuguna yetmedi ya.. ve en kucuk helvayi aldim ki cok yemeyeyim. Gerci kalmaz evdekiler seviyor helvayi :))
Herkese iyi iftarlar biirazdan karpuzumu yicem
Eki Görüntüle 1570441
menün güzel sorun yok da yürüsen biraz keşkeeeKizlar menum yaziyorum ama acıyın bana elestiri yaparken:))
Sabah - öğle
5 yaprak sarma
Çeyrek dilim pide
yağsız salata
yogurt
ara
3 kayisi
2 kasik vanilyali dondurma
ara
1 muz
1 c.b süt
aksam
Yarim dilim pide
1 kase tavuklu yogurt çorbası
Az patatesli koy tavuğu ( susuz )
4-5 kasik kabak tarator
misafirliğe gidiyorum simdi orda birsey yememeye çalışırım..
O da benim gibi ekmek yemeyince doymayanlardan ama ben çavdar ı pek bi tuttum kepekle kalorisi aynı olsa da çavdar daha zararsız gibi geliyo banaBence gayet iyi sadece sarmanın yanında pide olmasaymış iyiymiş mesela ben ekmek yerine 3 sarma daha eklerdim oraya:))
menün güzel sorun yok da yürüsen biraz keşkeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?