- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Ya şu mutfak tartısını kaça aldınız siz ben de alsam mı ki yoksa kafayı bozar mıyım iyice
Ohh afiyet olsun.sahurumu paylaşmıştım zaten ama topluca bir daha yazayım ben.
SAHUR
2 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
yarım kk kaşar peynir
1 fincan çay
1 bardak ayran
İFTAR
1 kase patates çorbası
avcumun yarısı kadar pide
tart 1 dilimin yarısı
1 avuç çikirdek
iftarda azcık yidim galiba
neyse hedef 2 lt su
Valla olurum dediğin gibi bi ara kalori hesabıyla bozmuştum kafamı takıntı yapıyorum ben zor atlattımkıs ihtiyacın mı kaldı senin tartmaya deli olursun vallaçeyize alayım ben
evet canım ya takıldım iki ileri bi geri dönenip duruyorum valla. bi kaç gündür de çekirdeğe dadandım bırakmam lazım.sende bizim gibi takıldın canım ya neyski 50 grubundasin
vişneliydiOhh afiyet olsun.
Tart neliydi
evlat sen mi diyet yapıyorsun biz mi anlamadımMisafirimi yolcu ettim şimdi kızlar sizle menümü paylaşıp yatsıyı da kılayım sonra bekle beni breaking bad
Sahurda 1 yumurta 1 kayısı ve 1 biber
İftarda 3 mücver 1 baget yarım bardak kola
Az önce de 2 tane tulumba.
Spor
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
Annem diyo ki eskiden ne güzeldi yanakların parlak parlak kollar tam ısırmalık şimdi somalililer gibi oldun diye anne yüreği işte öyle istiyor demek ki.sende bizim gibi takıldın canım ya neyski 50 grubundasin
o zaman alma sen lazım değil sana :)Valla olurum dediğin gibi bi ara kalori hesabıyla bozmuştum kafamı takıntı yapıyorum ben zor atlattım
Ohh enerji olsun sana bol bol.vişneliydiçok güzeldi
Benim ev arkadaşım kayserili yavv nedir onların güzelliği yarabbim yenmeyecek gibi mievlat sen mi diyet yapıyorsun biz mi anlamadım
benim bugün kayseriliğim tuttu
iftarda sucuk ve pastırmayı birlikte yedim gittibirde yanına çorba ekledim
afiyet olsun. pastırma incecik zaten çok sıkıntı değil. sucuğu abartmasaydın :)evlat sen mi diyet yapıyorsun biz mi anlamadım
benim bugün kayseriliğim tuttu
iftarda sucuk ve pastırmayı birlikte yedim gittibirde yanına çorba ekledim
Somaliler gibiAnnem diyo ki eskiden ne güzeldi yanakların parlak parlak kollar tam ısırmalık şimdi somalililer gibi oldun diye anne yüreği işte öyle istiyor demek ki.
Zati anneme 61 im diyorum yoksa gebertir beni arada diyo zaten sen 60 tan aşağıdasın.
amin canım :) yağ kilo olmasın enerji olsun :)Ohh enerji olsun sana bol bol.
Yanında sade kahveyle severim ben
Yok yok zayıflamam artık Allahın izniyle.afiyet olsun. pastırma incecik zaten çok sıkıntı değil. sucuğu abartmasaydın :)
Somaliler gibiAllah uzun ömür versin teyzeme güldürdü beni :)
böyle iyisin de bundan daha zayıflarsan fena olcak gibi
Yok yok zayıflamam artık Allahın izniyle.
Bu arada yarın iftarda dışardayım nasipse iskendere nasıl bakıyorsun
Kız bitirmem mi yaa ben iskender delisiyimdir tek onu yerim zaten çorna içecek mezelere bakmadanbursalıyım kıss ben iskendere nasıl bakarım senceafiyet bal şeker olsun. bak doydum tıkandım dime bitir tabağını sonra pişman olursun
evet seni anlıyorum o zaman yiyeceklerini çeşitlendir az ye ama çeşit çok olsun vucudunu koru sonra bunlara ihtiyacın olacakBenim ev arkadaşım kayserili yavv nedir onların güzelliği yarabbim yenmeyecek gibi mi
Ya kuzum ben yiyemiyorum belki abarttığımı düşünürsün ama almıyor midem çok küçültmüşüm rahatsız oluyorum sonra
aferin. valla yemedin diye kızardım sanaKız bitirmem mi yaa ben iskender delisiyimdir tek onu yerim zaten çorna içecek mezelere bakmadan
Evet dediğin gibi çeşitlendireyim tatlım meyve özellikle eklemeliyimevet seni anlıyorum o zaman yiyeceklerini çeşitlendir az ye ama çeşit çok olsun vucudunu koru sonra bunlara ihtiyacın olacak
afiyet olsun. pastırma incecik zaten çok sıkıntı değil. sucuğu abartmasaydın :)
yok gülüm bir ince yağsız yerinde sucukta çok az çok şükür böyle atlattık
aferin. valla yemedin diye kızardım sanatopikte yiyenlere kızıyom sana yemedin diye kızardım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?