- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
kızlar dün bi cozuttum ki sormayın, ne yediğimin haddi hesabı yok zaten hatırlamıyorum daoturduğum yerden eşim getirdi ben yedim. bugün pirinç lapası yapıyorum, ilk defa deneyeceğim sonucu yazarım size de
Takıntı yapmak iyidir yapmasak kiloları veremezdikValla olurum dediğin gibi bi ara kalori hesabıyla bozmuştum kafamı takıntı yapıyorum ben zor atlattım
Alsın alsın evlilik çocuk derken bir bakmışın seksenlerdeo zaman alma sen lazım değil sana :)
Alsın alsın evlilik çocuk derken bir bakmışın seksenlerde
Yoğurt peynir yumurta zeytin hiç vazgeçemediğim şeylerbirde süt ürünleri ekle kemiklerin için özellikle yoğurt
Ne güzelll 4 kız kardeşşş neden o kadar çok gitmek istediğini anladım annenlere diyet yaparken yürüyüş de yapın bol bol tatilin ne çabuk bittiğini anlamazsın bileMemlekete gidecem az kaldi ya ondan.
35 gun falan var. Gidecek bu kilolar. Iftarda da sahur da da ekmek yemiyorum. Cok canim isterse 1 parça...memlekete gidince aliyorum hep ama bu sefer farkli olacak 2 kardesim gebe diyet yapmak zorundalar. Seker tansiyondan dolayi. Ablam da emziriyor cok kilo aldim gel dw beraber diyet yapalim diyor. Yemek isine ben el atacam her gittigim yerde
Ne güzelll 4 kız kardeşşş neden o kadar çok gitmek istediğini anladım annenlere diyet yaparken yürüyüş de yapın bol bol tatilin ne çabuk bittiğini anlamazsın bile
Ne güzell 4 kız kardeş neden bu kadar çok annenlere gitmek istediğini anladım şimdi diyet yanında bol bol yürüyüş de yapınMemlekete gidecem az kaldi ya ondan.
35 gun falan var. Gidecek bu kilolar. Iftarda da sahur da da ekmek yemiyorum. Cok canim isterse 1 parça...memlekete gidince aliyorum hep ama bu sefer farkli olacak 2 kardesim gebe diyet yapmak zorundalar. Seker tansiyondan dolayi. Ablam da emziriyor cok kilo aldim gel dw beraber diyet yapalim diyor. Yemek isine ben el atacam her gittigim yerde
Diyeyim diyeyim de dikkat edin benim gibi 23 kilo da almayınöyle demeee öyle demeeeeeeeeeeeeeeeee
Selam kızlaarrr
Nasılsınız iyisinizdir inşaallah. Sabah kalktığımdan beri bi mutsuzum canım sıkılıyor sebepsiz yere ya
Saç ve cilt bakımımı yaptım ılık bi duş aldım daha iyiyim çok şükür.Hamd olsun canım temizlik is guc uğraşıyorum..
insirah suresini oku iyi gelir umarim. Hayır olsun inşallah..
Diyeyim diyeyim de dikkat edin benim gibi 23 kilo da almayın
inşallah yapıcaz ama a101in yeri başka :)canim seviyorsan al evde yap disaridan recel yenir mi ki. seker yerine tatlandirici koyarlar
Saç ve cilt bakımımı yaptım ılık bi duş aldım daha iyiyim çok şükür.
İnşirahı da okuyorum canım Allah razı olsun.
Ne yapcan bugün iftara
Benim için de ye dolmadanSevindim canım dahada iyi olursun inşallah..
Iftar için kayinvalidem bir tana lahanadan dolma yapmış bizede verecekmis fazla yemek yapma dedi ben de tavuklu kabak beğendi, sehriye corbasi bide salata yapayim diyorum.. nasil?
Benim için de ye dolmadan
Çok güzel menü, bugün yemek yapma yok bende dışarda yapcaz iftarı
kızlar sol elim kaynar sutle yandi
yarim saattir sudan cikaramiyorum. cok siddetle yanıyor aglayacm utanmsam cok careszm. sari bi merhem var sudan cikaramiyrm ki sureyim of offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?