- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
canım seni bildirimde kaç görürüz acaba meraktayım hee :)Ben de oyle dusunuyorum canim 75 i gordum mu spora baslayacam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım seni bildirimde kaç görürüz acaba meraktayım hee :)Ben de oyle dusunuyorum canim 75 i gordum mu spora baslayacam
İki çocuklu fıstık gibi olacaksın ki eminim şimdi de öylesindir ama neden daha fit olmayasın ki demi amaBen de oyle dusunuyorum canim 75 i gordum mu spora baslayacam
O kadının konuşması tepeme gidiyordu sesi kısıp müzik açıyordum bendeEvet 62kg da harekete geçtim ben yoksa benim de çıkardı yukarı. erken harekete geçtim. ona rağmen zorlanıyorum şuan yaa senin azim lazım herkese. ama bu foto bana bi gaz oldu yani
şu an senden aldığım her bilgi altın değerinde geliyor bana var ya.
tamam leslie seviyorum ben de zaten,. ramazan1dan sonra bir program yaparım kendime.
aynen ben de direkt sesi kapatıp müzikle yapıyorum daha güzel oluyor.O kadının konuşması tepeme gidiyordu sesi kısıp müzik açıyordum bende
canım seni bildirimde kaç görürüz acaba meraktayım hee :)
İki çocuklu fıstık gibi olacaksın ki eminim şimdi de öylesindir ama neden daha fit olmayasın ki demi ama
canım zaten çok yememiştir ki normal duruyor. ekmek bile yememişsin.Insallah kizlar yaaa bu sefer kendime inaniyorum. Yarin bildirimde ne olurum bilmiyorum. Ama cok acikmistim ve sahurumu yaptim doya doya yedim
1 tabak karpuz
2 haşlanmış yumurta
1 salatalik
1 biber
3 zeytin
1 kase yoğurt
son kalan 3 sarma
ah ah dolaptaki dolmya helvaye borege baktim icim gitti ama yemedim. Karsiligini alacagim buma inanıyorum.
kilo verdikce yediklerimi de azaltacagim tabiki ama simdilik boyle kalsin ramazan diye tabi.
aynen ben de direkt sesi kapatıp müzikle yapıyorum daha güzel oluyor.
Yoo bence iyi yediklerin zaten emzirmede kaloriler gidiyor süperInsallah kizlar yaaa bu sefer kendime inaniyorum. Yarin bildirimde ne olurum bilmiyorum. Ama cok acikmistim ve sahurumu yaptim doya doya yedim
1 tabak karpuz
2 haşlanmış yumurta
1 salatalik
1 biber
3 zeytin
1 kase yoğurt
son kalan 3 sarma
ah ah dolaptaki dolmya helvaye borege baktim icim gitti ama yemedim. Karsiligini alacagim buma inanıyorum.
kilo verdikce yediklerimi de azaltacagim tabiki ama simdilik boyle kalsin ramazan diye tabi.
iyi uykular canım :)Hadi bakalim sabah ola hayrola kizlar. Benimkiler uyudu ben de hemen uyumaya bayiliyorum uykuyaaaaa
optum sizleri
SAHUR yazayım ben de hazırlıcam birazdan
2 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
domates
salatalık
ayran
su nun resmini gördükten sonra ekmek yemesem de olur![]()
yumurta peynir falan ye bari zorlanmayasın gündüz.Ben ne yesem ya bi şey canım istemiyor
Meyve yesem nasıl olur üzüm şeftali kayısı ortaya karışıkyumurta peynir falan ye bari zorlanmayasın gündüz.
meyve tutacak mı kıs. onlar çabuk hazmolup atılır vücuttan. bilemedim ki. ayran iç bari son olarak tutsun :)Meyve yesem nasıl olur üzüm şeftali kayısı ortaya karışık
1 kayısı 1 erik yarım şeftali yedim ya.meyve tutacak mı kıs. onlar çabuk hazmolup atılır vücuttan. bilemedim ki. ayran iç bari son olarak tutsun :)
teram.... diye bi ilac devami aklimda degil canım. tamamn gectiSbedencim o hangi merhemmis aklımızda bulunsun
bifr simdi nasıl elin insaallah iyidir
bide ayakkabıya kavusmana sevindim![]()
Allah sifa versin canim. tekrarindan korusun. simdi nasil abinMerhaba kizlar
Onceki geceden perişan olduk abim kalp krizi gecirdi. Kalbine pil takıldı ankarada hastanedeyim şimdi daha iyi çok şükür.. diyet kismini sorarsaniz bu kadar olumsuzluğa ragmen kendimi hic birakmadim.. ama bu haftada tartilamayacagim.. öpüyorum herkesi.
Bu ayki son bildirmimiz 27 temmuz daymis kizlar ve benim hedefim o zamana kadar 78 olmak. Zaten 29 30 temmuz gibi lardesimin yanina gidecem. O zamana kadar kacamak yapmayacam. Orada lahmacum ve cig kofte de benım ödülüm olacak.
supersin kiz. maşallah sana. darisi başımaDesteklerinizle kizlar iyi gidiyorum gibi
terramycin mi acaba. teramisin diye okunuyor öyle bilinir genelde.teram.... diye bi ilac devami aklimda degil canım. tamamn gecti:)
ayni benSpor amaçlıları yalnız yürüyorum baya hızlı yürüyorum çünkü ama öyle iftardan sonrakilerde arkadaşlarda oluyor.
Zaten müziksiz yapamıyorum bi görsen bi yabancı müzik türkçe pop ilahi rahman suresi ortaya karışık yapıyorum![]()
ben bilmiyordumAh ah ben de zayiflamisim be dusunuyorum da kizim 4 aylik oldugunda ben 110 kg dim.ve 52 beden etek giyiyordum. Simdi ise 46 bol gelmeye başladı. Gerci tam bedenimi de bilmiyorum. 110 dan 81 lere geldikdaha da inecek insallah
adi tetracycline. yanik bir icn krem diye bilirym. iraktan getirmisti kardesim.dedigin ilacla ayni yapida rengi bile :)terramycin mi acaba. teramisin diye okunuyor öyle bilinir genelde.