- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
tabi bir su örneği gibi olabilirsin sen de. şimdiye kadar zaten çok iyi kilo vermişsin. vermeye de devam edebilirsin. sizleri görünce ben de hırslanıyorum,Insallah canim bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi bir su örneği gibi olabilirsin sen de. şimdiye kadar zaten çok iyi kilo vermişsin. vermeye de devam edebilirsin. sizleri görünce ben de hırslanıyorum,Insallah canim bekliyorum
benim en üst limitim o yaaa az dimeeeBen de bugun az ictim daha 2.5 lt oldu
ay sana inanmıyorum. onu gerçekten sen mi giyiyordun. tek paçasının içindesin ve o bile sana bol etek gibi durmuş. şok şok şok. sen bu kiloyu nasıl verdin yaaaa. ve kilo hiç duraksamadan verdin. ay ben şurda kıytırık 2 kilo veremedim yaa utanayım ben
Insallah canimmmmtabi bir su örneği gibi olabilirsin sen de. şimdiye kadar zaten çok iyi kilo vermişsin. vermeye de devam edebilirsin. sizleri görünce ben de hırslanıyorum,
Kız vallahi ben hala şoktayım ya nasıl başladım nasıl hiç pes etmedim anlam veremiyorum.ay sana inanmıyorum. onu gerçekten sen mi giyiyordun. tek paçasının içindesin ve o bile sana bol etek gibi durmuş. şok şok şok. sen bu kiloyu nasıl verdin yaaaa. ve kilo hiç duraksamadan verdin. ay ben şurda kıytırık 2 kilo veremedim yaa utanayım ben![]()
ay sana inanmıyorum. onu gerçekten sen mi giyiyordun. tek paçasının içindesin ve o bile sana bol etek gibi durmuş. şok şok şok. sen bu kiloyu nasıl verdin yaaaa. ve kilo hiç duraksamadan verdin. ay ben şurda kıytırık 2 kilo veremedim yaa utanayım ben![]()
Demi ya aynen onlar gibi valla beni de çıkarmalılarInsallah canimmmm
seda sayana cikmalim olmussun yani
Yok yok utanmayın siz maşaallah çok azimlisiniz dişianka senin verilecek az var zaten onlar yakın zamanda gider koruma ve sıkılaşmaya geçersin.Utan utanalim hep beraber yani
Allah razı olsun kuzum.bana bak bütün sırlarını paylaş su yoksa seni parçalarım kıs yolarım he![]()
maşallah 41 kere
![]()
aslında nişanlın bir açıdan haklı he çok büyük değişim geçirmişsin. az buz değil. alışma süresi lazımKız vallahi ben hala şoktayım ya nasıl başladım nasıl hiç pes etmedim anlam veremiyorum.
Hani sevgilin eşin ailen çevren laf söyler hırs yaparsın öyle bi şey de olmadı bi sabah kalktım az yemeye başladım.
Ya resmen kiloluyken o bana tam oluyordu hani bol kesim falan durmuyordu yarım gitmiş ya
Beni görmeyenler tanıyamıyor zaten yüzüm falan da değişmişaslında nişanlın bir açıdan haklı he çok büyük değişim geçirmişsin. az buz değil. alışma süresi lazım![]()
hareket şart dimi yaaa tamam tamam ramazandan sonra spora çok önem vericem ben, bir de senin yaptığın gibi haftada bir ya da iki haftada bir 1 gün serbest yicem. ben de foto paylaşmak istiyorum zayıflamış.gerçi senin kadar fark olmaz bende ama olsun banane :)Allah razı olsun kuzum.
Ya ne bileyim sırrı hamur ve tatlı galiba bi gün çok yediysek ertesi günü kendimize sıkı yaparak dengeliyoruz bir de hareket hareket hareket...
tabi tanıyamaz kıs ortadan kesmişler gibi seni :) sen bu süreçte yürüyüş dışında hangi sporları yaptın?Beni görmeyenler tanıyamıyor zaten yüzüm falan da değişmiş
ay inşallah gitsin ben de koruma yapayım amin amin :)Yok yok utanmayın siz maşaallah çok azimlisiniz dişianka senin verilecek az var zaten onlar yakın zamanda gider koruma ve sıkılaşmaya geçersin.
Tambakcım senin hızlı gidiyor zaten büyük ihtimalle 75 civarı az gitmeye başlar o zaman da spora sarılacaksın
Senin kilon çok değilmiş ki zaten kuzum tabiki fark olmaz o kadar olmasın da zati Allah kimseye vermesin şişmanlık ya dinimizce de mekruh zaten.hareket şart dimi yaaa tamam tamam ramazandan sonra spora çok önem vericem ben, bir de senin yaptığın gibi haftada bir ya da iki haftada bir 1 gün serbest yicem. ben de foto paylaşmak istiyorum zayıflamış.gerçi senin kadar fark olmaz bende ama olsun banane :)
Kışın genelde leslie yaptım 45 dakika bide 15 dakika plates yapıyordumtabi tanıyamaz kıs ortadan kesmişler gibi seni :) sen bu süreçte yürüyüş dışında hangi sporları yaptın?
Yok yok utanmayın siz maşaallah çok azimlisiniz dişianka senin verilecek az var zaten onlar yakın zamanda gider koruma ve sıkılaşmaya geçersin.
Tambakcım senin hızlı gidiyor zaten büyük ihtimalle 75 civarı az gitmeye başlar o zaman da spora sarılacaksın
Evet 62kg da harekete geçtim ben yoksa benim de çıkardı yukarı. erken harekete geçtim. ona rağmen zorlanıyorum şuan yaa senin azim lazım herkese. ama bu foto bana bi gaz oldu yaniSenin kilon çok değilmiş ki zaten kuzum tabiki fark olmaz o kadar olmasın da zati Allah kimseye vermesin şişmanlık ya dinimizce de mekruh zaten.
Evet evet yap o serbest günü ben de işe yaradı yani yaramazsa bırakırsın.
Aslında var ya koşmak en güzeli
şu an senden aldığım her bilgi altın değerinde geliyor bana var ya.Kışın genelde leslie yaptım 45 dakika bide 15 dakika plates yapıyordum