- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çooook şaşırdıkKilom 51.0 cok sasirdiniz demi, hadi itiraf edin cok sasirdiniz coookkk. sanirsam cildiriyorum![]()
Benim hep tam 7 gün sürer.genelde 5-6 gün sürüyo. bazen 6 ya sarkıyor. bazen sarkmıyor.
he o zaman senin tam gününde olmuş. benim hala şansım var yarına kadar :)Benim hep tam 7 gün sürer.
Var var yarın ol da pazartesini namazlarla tesbihlerle güzel haberlerle geçirelimhe o zaman senin tam gününde olmuş. benim hala şansım var yarına kadar :)
kilom 71
geçen hafta 72,4
-1400
inşallah canım inşallah :)Var var yarın ol da pazartesini namazlarla tesbihlerle güzel haberlerle geçirelim![]()
teşekkür ederim bende herhafta eksiyi görünce acaba hedefi 65 çeksemi diye düşünüyorum benim durumumda sağlık açısından en alt sınırCanim sen cok guzel kilo veriyorsun Tebrikler
Her hafta eksidesin
kıs buraya da yaz hepimiz öğrenelim yöntemini :)teşekkür ederim bende herhafta eksiyi görünce acaba hedefi 65 çeksemi diye düşünüyorum benim durumumda sağlık açısından en alt sınır
sende son zamanlarda iyi gidiyorsun uyguladığım yöntem bana çok iyi geldi istersen bir ara anlatırım
Yaa çikolatalara saldırasım hepsini aynı anda ağzıma tıkasım var valla şu an.
Sahur 1 kayısı 1 erik yarım şeftali
İftar 3 adet sarma yarım dilim börek ve 2 kare çikolata
Spor
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
Yemicem sade kahve içeyim bari ağzım bi açıldı mı kapanmaz benimkıs buraya da yaz hepimiz öğrenelim yöntemini :)
![]()
![]()
abartmadan ye şekerim
Tebrikler tatlım çok güzeliyi akşamlar kızlar
bu haftaki kilom:62.3
-500gr (bu hafta 4 davetden tatlı börekler tıka basa yemelerden sonra ancak bu kadar verebildim o kadar yememe rağmen yine de eksi de olmam mutluluk verici tabiki)