• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlaaarrrr slm, ya ben sizi okuyorum ama hiiiiççççç motivasyon kalmadı bende :( adet öncesi 50,1 kiloyu görmüştüm hala inemedim o kiloya, deli olacam en sonunda :D akşam tartılıp güncel kilomu söylerim, iş te bitmedi gitti darlandım iyice :KK62:

kızlaaarrrr slm, ya ben sizi okuyorum ama hiiiiççççç motivasyon kalmadı bende :KK43: adet öncesi 50,1 kiloyu görmüştüm hala inemedim o kiloya, deli olacam en sonunda :KK70: akşam tartılıp güncel kilomu söylerim, iş te bitmedi gitti darlandım iyice :KK62:
hepimiz aynı psikolojideyiz şekerim :) bayramda 50 olmayı çok isterdim ama olamıcam :(

Bebek için yaşın çokta büyük değil, tanıdık 45 yaşında bir bayan hamile şu an. yani 40 ından sonra bile oluyor. Eğer stres yaparsan o engel olabilir. önüne daha uzun bir zaman koy ve rahatla. 8-9 ay 1 sene içinde hamile kalıcam de hemen yarını düşünme. şöyle bir rahatlasan inan önümüzdeki ay bile hamile kalabilirsin. sadece rahatla sıkma kendini. bende 40 yaşımdayım çocuğum yok zayıflayıp zayıf halimle şöyle 6-7 ay sağlıklı bir yaşam sağlıklı bir bedenle kalıp, bütün zararlı toksinlerden yağlardan arındıktan sonra, seneye belki bende bebek düşünebilirim. gördüğün gibi acelem yok streste yapmıyorum sanırım düşündüğüm ilk ay hamile kalırım rahatlığımdan dolayı. olmasa da sorun yok. çok istersem evlat edinirim. demem o ki üzülme, sıkılma herşeyin çaresi var.
Öyle canım doğru söylüyorsun ama şartlar hemen olmasına izin vermeyebiliyor. Ben nerdeyse 8 senedir evliyim. Eşimle önce yapmak istemedik nede olsa olur sonra dedik. Geçen sene hazırız artık dedik. İkinci ayda hamile kaldım. Çok iyi ve rahat bir hamilelik geçirirken 7. ayda kaybettim bebeğimi. Doktor 5-6 ay bekleyin dedi. Bekledik. Sekiz aydır yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor :( işte böyle canım.

49 küsürlere bu kadar yaklaşmışken yine 50,5-51 arasında gidip geliyorum yaaa, valla deli oldum artık kilo verme lafı bile irrite ediyo beni:KK34:
hedef az kaldıkça zorlaşıyor işte. pes etmicem ama. ramazan da spor da yapamıyorum ama ramazan sonrası of of :)
Öyle canım doğru söylüyorsun ama şartlar hemen olmasına izin vermeyebiliyor. Ben nerdeyse 8 senedir evliyim. Eşimle önce yapmak istemedik nede olsa olur sonra dedik. Geçen sene hazırız artık dedik. İkinci ayda hamile kaldım. Çok iyi ve rahat bir hamilelik geçirirken 7. ayda kaybettim bebeğimi. Doktor 5-6 ay bekleyin dedi. Bekledik. Sekiz aydır yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor :KK43: işte böyle canım.
canım en azından bak olabiliyor imkan var. ya hiç olmuyor olsaydı. demekki senin stresten uzaktan kalman. besinlerine dikkat etmen gerekiyor, aynı şekilde eşinin de. Allâh nasip ederse olur sıkıntı yapma. ben de dua ederim inşallah :)

hedef az kaldıkça zorlaşıyor işte. pes etmicem ama. ramazan da spor da yapamıyorum ama ramazan sonrası of of :)

canım en azından bak olabiliyor imkan var. ya hiç olmuyor olsaydı. demekki senin stresten uzaktan kalman. besinlerine dikkat etmen gerekiyor, aynı şekilde eşinin de. Allâh nasip ederse olur sıkıntı yapma. ben de dua ederim inşallah :)
Sağolasın canım. İnşallah birgün...

Öyle canım doğru söylüyorsun ama şartlar hemen olmasına izin vermeyebiliyor. Ben nerdeyse 8 senedir evliyim. Eşimle önce yapmak istemedik nede olsa olur sonra dedik. Geçen sene hazırız artık dedik. İkinci ayda hamile kaldım. Çok iyi ve rahat bir hamilelik geçirirken 7. ayda kaybettim bebeğimi. Doktor 5-6 ay bekleyin dedi. Bekledik. Sekiz aydır yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor :KK43: işte böyle canım.
Bu işleri oluruna bırakmak gerekiyor sanırım. Bizim bir komşumuz senelerdir tüp bebek tedavisi gördü çünkü onların sorunları vardı sizin gibi sağlıklı da değillerdi bi 5-6 sene uğraştılar en sonunda maddi olarak zora düşünce bıraktılar denemeyi. İşte kısmet ya bu işler kendiliğinden oluverdi şu anda 2 çocuğu var biri okula başlayacak. :KK66:

Durumunu bilmiyordum çok üzüldüm. ama demek ki çocuğun olabiliyor bi problem yok. bide doğumdan sonra 2 yılda anca vücut kendini toparlayıp yeni bir hamileliğe hazır olur diye söylerler. kimisinde daha erken kimisinde daha geç olabilirmiş. seninde daha 2 yıl olmamış tam. yani 1-2 ay yada 5-6 aya güzel haberler verebilirsin bize. Benim amcamın kızınında senin gibiydi ilk bebeğini düşürdü ama 2 yıl sonra normal yollarla hamile kaldı şimdi bir kaç ayı kaldı doğuma. inanıyorum seninde olacak. sadece üzme kendini.

Durumunu bilmiyordum çok üzüldüm. ama demek ki çocuğun olabiliyor bi problem yok. bide doğumdan sonra 2 yılda anca vücut kendini toparlayıp yeni bir hamileliğe hazır olur diye söylerler. kimisinde daha erken kimisinde daha geç olabilirmiş. seninde daha 2 yıl olmamış tam. yani 1-2 ay yada 5-6 aya güzel haberler verebilirsin bize. Benim amcamın kızınında senin gibiydi ilk bebeğini düşürdü ama 2 yıl sonra normal yollarla hamile kaldı şimdi bir kaç ayı kaldı doğuma. inanıyorum seninde olacak. sadece üzme kendini.
Teşekkürler canım inşallah

Back
X