- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 gün sonrasında kesin bilgi veririm bu konu hakkında :)sevindim senin adına instagramda sürekli reklamı dönüyor bende de acaba mı oluşturdu. daha çok gitsin kilolalar:)
ben 1 hafta kullandım , bende hıc etkisi olmadı maalesef , bıraktım , herkeste farklı sanırımNova Teatox aldım 4 gündür kullanıyorum sporla da beraber sanırım baya faydası oluyo veya benim işime fazla yaradı![]()
tebrik ederim canım , kadayıflı dondurmaya bayılırım canım , bunada dur dediysen artık seni kımse tutamaz canım gitsin kılolarsenin gibi oldum canim o topik sessizlesince motivem gitti herseyi yedim 74 ten sonra 4 bucuk kilo aldim. cok fena bisey cok hizli aliniyor. iyiki actim burayı en azindan bogazimi tutmama yardim ediyor. aksam 10 gibi esim cok sevdigim kadayif tatlisi dondurma getirdi yemedim. bir lokma yiyim dedim bura aklima geldi moralim bozulur dedim vazgectim. en son 3 te yoğurt makarna yemistim biraz. ondan sonra Sütlü kahve zor oluyor ama şuan vicdanim dahat yattim yatagima :)
canım bende hıc etki yapmadı ,, gece cayındada sinemakı var cok zararlı saglıga dıye bıraktım 1 haftadan sonra , umarım sende devamındada etkılı olur canım ,Bitki çayından birşey olmaz diyerek aldım teslimi bir günde yaptılar nakit ödeme yaptım ve çaydan memnumum şişkinliğimi aldı, kiloları gram gram vermeye de başladım :)
olsun canım bu son olsun dersin bir daha kaçamak yapmazsın istediğin kıloya ulasınmcaya kadar ..ben dibini yaptım kaçamağın bugünakşam on olmuş hala çikolatalı kek yiyip çay höpürtediyordum. ama kızlar farklı şehir ve yıllardır görmediğim akraba ziyaretleri, napimmm
![]()
Gunaydın canım , senin adına cok sevindim canım , bak nerdeyse 1 kılosunu vermişsin , tutarsak verecegız ben inanıyorumGune _800 ile baslafim e ilk gun normal
ben hergun tatiliyorum yoksa tartiliyorum s beden yazmamin sakincasi varmi her gun
Günaydın canım , çok güzel baslamıssın güne tatlım , devamıda öyle olur inşallah menunun tatlımGünaydın fit olma yolundaki arkadaşlarım! !! Ben klasik kuru kayısı ve suyumla başladım yine. Bugün kendimi dışarı atacağım, hafta sonu düğün var alışveriş yapmam lazım. Tempolu olmasada çok yuruyecegim umarım bi faydası olur.
canım herkesin bünyesi farklı bende hıc bır sey yapmadısevindim senin adına instagramda sürekli reklamı dönüyor bende de acaba mı oluşturdu. daha çok gitsin kilolalar:)
Gunaydın ,günaydınlar
sarımsak çayımı yaptım içtim(
sabah
1 yumurta
yarım dilim ekmek
reçel
peynşr
zeytin
domates
neskafe
evet sigarayı bırakmak iştahı arttırabiliyor , nikotin sakızları var canımAma anladım iştahım niye arttı! Ben haftasonu sigarayı bıraktım. Hem zayıflayıp hem de sigaradan kurtulmak için. Bu yüzden içtiğim yediğim eksik kalıyor hissi var. Dün habire tatlı yedim bu yüzden.
Aynen bende canim cqy kahve asigiyim ama sekersiz sutsuz icerim ohh misssgünaydınlar kızlarrrr. ben menümü peşin yazacağım ki size sorumluluk hissedebileyim
sabah
yarım patatesli poğaça
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
öğle
1 salatalık
1 kase yoğurt
akşam
1 dilim somon(fırında,yaklaşık 225 g falandır)
soğan salatası+köz sarımsak
çeyrek tatlı patates(yine fırında yağsız)
gün içinde 1 tane yeşil elma yiyeceğim acıktığımda
günlük sporum
1 saat yürüyüş(orta hızda)
su en az 2,5 lt
2 fincan yeşilçay
NOT: kızlar ben çaya kahveye şeker atmam, kahveye krema koymam. o yüzden bu içecekleri yazmıyorum bilesiniz, çünkü çay aşığıyım günde en az 5 kupa içerim+ 1 kupa da neskafe olur![]()