♥haftalık kilo verme yarışması♥

günaydııınn
güne yine limonlu ılık suyla başladım
kahvaltım
5 tane yeşil zeytin
çok çok az beyaz peynir
4 çeri domates
1 yumurta
1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay ve bol bol yeşillik

bu arada akşamda dondurma kaçamağım oldu ama bu hep olacak sanırım tek hayır diyemediğim tatlııııı :)

senin gibi oldum canim o topik sessizlesince motivem gitti herseyi yedim 74 ten sonra 4 bucuk kilo aldim. cok fena bisey cok hizli aliniyor. iyiki actim burayı en azindan bogazimi tutmama yardim ediyor. aksam 10 gibi esim cok sevdigim kadayif tatlisi dondurma getirdi yemedim. bir lokma yiyim dedim bura aklima geldi moralim bozulur dedim vazgectim. en son 3 te yoğurt makarna yemistim biraz. ondan sonra Sütlü kahve zor oluyor ama şuan vicdanim dahat yattim yatagima :)
tebrik ederim canım , kadayıflı dondurmaya bayılırım canım , bunada dur dediysen artık seni kımse tutamaz canım gitsin kılolar

Bitki çayından birşey olmaz diyerek aldım teslimi bir günde yaptılar nakit ödeme yaptım ve çaydan memnumum şişkinliğimi aldı, kiloları gram gram vermeye de başladım :)
canım bende hıc etki yapmadı ,, gece cayındada sinemakı var cok zararlı saglıga dıye bıraktım 1 haftadan sonra , umarım sende devamındada etkılı olur canım ,

ben dibini yaptım kaçamağın bugün :mad: akşam on olmuş hala çikolatalı kek yiyip çay höpürtediyordum. ama kızlar farklı şehir ve yıllardır görmediğim akraba ziyaretleri, napimmm :KK23:
olsun canım bu son olsun dersin bir daha kaçamak yapmazsın istediğin kıloya ulasınmcaya kadar ..

Günaydın fit olma yolundaki arkadaşlarım! !! Ben klasik kuru kayısı ve suyumla başladım yine. Bugün kendimi dışarı atacağım, hafta sonu düğün var alışveriş yapmam lazım. Tempolu olmasada çok yuruyecegim umarım bi faydası olur.
Günaydın canım , çok güzel baslamıssın güne tatlım , devamıda öyle olur inşallah menunun tatlım

Ama anladım iştahım niye arttı! Ben haftasonu sigarayı bıraktım. Hem zayıflayıp hem de sigaradan kurtulmak için. Bu yüzden içtiğim yediğim eksik kalıyor hissi var. Dün habire tatlı yedim bu yüzden.
evet sigarayı bırakmak iştahı arttırabiliyor , nikotin sakızları var canım

günaydınlar kızlarrrr. ben menümü peşin yazacağım ki size sorumluluk hissedebileyim

sabah
yarım patatesli poğaça
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık

öğle
1 salatalık
1 kase yoğurt

akşam
1 dilim somon(fırında,yaklaşık 225 g falandır)
soğan salatası+köz sarımsak
çeyrek tatlı patates(yine fırında yağsız)

gün içinde 1 tane yeşil elma yiyeceğim acıktığımda:KK66:

günlük sporum
1 saat yürüyüş(orta hızda)
su en az 2,5 lt
2 fincan yeşilçay

NOT: kızlar ben çaya kahveye şeker atmam, kahveye krema koymam. o yüzden bu içecekleri yazmıyorum bilesiniz, çünkü çay aşığıyım günde en az 5 kupa içerim+ 1 kupa da neskafe olur:KK50:

Günaydın arkadaşlaar dün yediklerimi yazıyım:
Sabah 9 dan önce kahvaltımı yaptım:
1 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
1 domates
1 salatalık
8 zeytin zeytinin tuzu iyice gitmiş lezzetsiz ama ben seviyorum yaaa.
Öğlen 1 de yedim acıkmamıştım ama
1 kase tarhana çorbası
1 tereyağda yumurta
1 küçük dilim çavdar ekmeği
Akşam kızıma yapmıştım yumurtayı bu kez yemedi ben de kendim yedim
Yanında közlenmiş biber domates salatalık
9 gibi 1 dilim karpuz yedim.
Kızım uzun zaman sonra 10 gibi uyudu gün içinde koşturmaktan yorulmuşum ben de uyudum
(30+20+20+20=90 dk yapıyo) Tabii dünkü 80 squatımı da 160 olarak fazlasıyla yaptım :)

günaydınlar kızlarrrr. ben menümü peşin yazacağım ki size sorumluluk hissedebileyim

sabah
yarım patatesli poğaça
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık

öğle
1 salatalık
1 kase yoğurt

akşam
1 dilim somon(fırında,yaklaşık 225 g falandır)
soğan salatası+köz sarımsak
çeyrek tatlı patates(yine fırında yağsız)

gün içinde 1 tane yeşil elma yiyeceğim acıktığımda:KK66:

günlük sporum
1 saat yürüyüş(orta hızda)
su en az 2,5 lt
2 fincan yeşilçay

NOT: kızlar ben çaya kahveye şeker atmam, kahveye krema koymam. o yüzden bu içecekleri yazmıyorum bilesiniz, çünkü çay aşığıyım günde en az 5 kupa içerim+ 1 kupa da neskafe olur:KK50:
Aynen bende canim cqy kahve asigiyim ama sekersiz sutsuz icerim ohh misss

Back
X