• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Maşallah canım ya ne güzel bir alışkanlık ben İstanbulda oturuyorum zaten 18.30 da çıkıp evıme 19.30 da ulaşınca uzak bir yerde ınıp yürürsem cocugumla hıc vakıt gecıremem maalesef :KK43:

oyyyy çok geç çıkıomuşsun :KK43:

Maşallah canım ya ne güzel bir alışkanlık ben İstanbulda oturuyorum zaten 18.30 da çıkıp evıme 19.30 da ulaşınca uzak bir yerde ınıp yürürsem cocugumla hıc vakıt gecıremem maalesef :KK43:
Yok daha alışkanlık olmadı ama alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum :)) haklısın senin için gerçekten çok zor benimde zamanım olmasa çocuklarımı tercih ederdim tabiki,onlar herşeyden daha değerli:KK68:

Kizlar ogle menum elestriye acigim beni ve menulerimi
elestrin bu beni olumlu etkiliypr daha sonrasi icin
ogle 1 porsiyon keskek
2 sb ayran
birkac kuru uzum siyahindan
Ara
form cay
herkes söylemiş zaten keşkek:p

Veeee benim.menum
sabah
kahvaltidan once 2 sarma minik ama pismişmi diye:KK45:
2 dilim ekmek
salatalik
domates
peynir
1 zeytin
yagda yumurta 1 tane

ahhh ahhhh nelere icim.gitmedi onu da arz edeyim
gul receli bal kaymak ve cokokrem

ara 2 yk yogurt

aksam
kofte ve tavuk var mangalda
eskiden olsa cok cok yapardim ben doymam diye ama simdi az goturecegim ki az yiyeyim.
ayran
salata
ekmek yemeyecegim

spora da bugun strat vermek lazim
yaparsam yazacam:KK6:

ne güzel menü:kk77:

11:00
10 tane erik
2 grissini

12:15
45 dk (3 mile) leslie:KK49:

13:30
1,5 kase erişteli mercimek (bu biraz çok oldu sanırsamo_O)
1 kase cacık
4 yk bulgur pilavı

14:00
çayın yanına 2 küçük kare bitter:oops:
(ya ben bu kadar çikolata yemezdim, regliden midir ki? KEDİDİR O KEDİ:KK48:)

kaç kurtar kendini diyecektim ki kaçamamışsın :KK11::KK11:

O pişmiş mi diye bakmalar yokmu....bi yarım porsiyon yiyor bazen insan. Benimde canım haşhaşlı tatlidan çekiyor ya şeytan durtuyor akşam yap diye. Ama asla asla yemeyecegim
akşam yapma :KK20:
ben haftasonu kahvaltılarına saklıyorum hakkımı olur mu? olmaz derseniz kaçarım topikten haaaaaa:KK53::KK53::KK53:
rakibem nere kaçıyon otur oturduğun yerde ,yersin haftasonu kahvaltı :D

kız yazın tatlı bişey yemektense zero içiyorum valla, bende çözümü böyle buldum. arkadaşlarla kafeye gidioz ya sade kahve içiom ya da hava çok sıcaksa soğuk soğuk zero içiom. napim kız arada yangınım tutuo:oops: aaaa üstüme gelme, kremanın kalorisi var zeronun yok:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: tabi maden suyu da içebilirim ama işime gelmio:KK59:
benim iç dediğime bakma daha bi bardağı bitirmişliğim yoktur, kalanı hep eşim içer:KK66:

:D :D :D :D :D :D :D

kızlar buarada size sözüm tam, tam olarak yazdıklarımı yedim hiç kaçak yok. hatta şimdi sek neskafe:KK50:

maşallahhh:nazar::nazar:En Büyük KK

Tebrik ederim inicem desen bile herkes nereye der eminim
Benim de asansör kullanmamama taktılar

zaten bu insanlar diyetlere sporlara dikkat etmemize saygı duymamaları çok rahatsız edici. kendileri hiç kendine değer verip dikkat etmiyorlar mı acaba:63::63: alla alla kilo alırsın aa kilo almışsın seennn olur. vermeye çalışırsın amaann canikom ne gerek var uğraşıyon olur. :KK34::KK34::KK34:

herkes söylemiş zaten keşkek:p

ne güzel menü:kk77:

kaç kurtar kendini diyecektim ki kaçamamışsın :KK11::KK11:

akşam yapma :KK20:

rakibem nere kaçıyon otur oturduğun yerde ,yersin haftasonu kahvaltı :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

maşallahhh:nazar::nazar:En Büyük KK

zaten bu insanlar diyetlere sporlara dikkat etmemize saygı duymamaları çok rahatsız edici. kendileri hiç kendine değer verip dikkat etmiyorlar mı acaba:63::63: alla alla kilo alırsın aa kilo almışsın seennn olur. vermeye çalışırsın amaann canikom ne gerek var uğraşıyon olur. :KK34::KK34::KK34:
melekimsi ggeçekten süper yetişiyosun, senin yorumları okumak çok zevkli:KK66::KK49:

Ben yasaklari ve bu kadar kasmayi zararli buluyorum canim. Sonrasinda istedigin kiloya gelince saldiriveriyorsun. Onun icin cani istediyse tadimlik olarak ve tika basa tok degilken yemeli diye dusunuyorum. Zamani etkiler belki ama hic degilse boyle alisirsa verdigi kilolari geri almaz ilerde cunku bundan sonra tadimlik olarak yemeyi ogrenmis oluyor vucut. Yedikten sonra ah vah etmenin anlami yok. Tamam olabilir bu defalik boyle oldu diyip devam etmeyi ogrenmek lazim diye dusunuyorum.
kesinlikle katılıyorum ve ben de öyle yapıyorum zaten. canım çok istediğinde birkaç lokma tadımlık yiyorum :cool:

Merhaba kızlar...
Ya sayfalar çok hızlı ilerliyor maaşallah okuyayım dedim başedemedim:KK48:
Sabah 1 yumurta, 1 közlenmiş biber, 1 dilim peynir
Akşamı da yedim: fırında karışık sebze ve yarım kase yoğurt
Spor da
30 dakika yürüyüş
30 dakika plates
100 sguat
wowwww :KK9::KK9::KK9:

Bi yemek yedim geldim ne cok ilerlemis yine sayfalar:KK57:

Menumi yazayim

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik

Ara
1 bardak sut

Aksam
Evde kendi çapımda iskender cok cok az cunku begenmedim doneri cok sinirliydi
Salata
2 yudum ice tea

Yatana kadar 1 koca bardak sodali limonlu yesilcay ve 1 bardak tarcinli sutlu kahve

Su:2 litre

Spor: 2 mil leslie + 8 dakika karin ayrica 20 mekik
Gece 1 mil daha yapmaya niyetliyim bakalim usenmezsem:KK49:

Back
X