• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Denizcim iyi tarafında düşün bak ben hiç 38-40 beden giymedim, nasıl bi duygu olduğunu da bilmiyorum..En zayıf halimde bile belim inceydi ama alt taraf sağolsun kemiklerden midir basenlerden midir nedir:)) hiç giremedim öyle küçük bedenlere.
Bu sefer bende bir inanç varki kendime hayret ediyorum:). Olursa zaten bu sefer sırf sizin sayenizde olacak gerçekten:KK19:

Günaydın azimli bayanlar
Dünki Menüm
Sabah
2 adet kaysı+2 bardaksu
Kahvaltı
1 yumurta
yarım domates
1 dilim ekmek
2 ad zeytin
2 çatal peynir

ara: 2 çubuk kraker

Öğlen:
1 kepçe çorba
yarım tavuk şinitzel
salata
1 dilim ekmek

ara: 1 ad salatalık

akşam
4 adet köfte (küçüktür)
gözlemenin 1/4
Karpuz

tabi 3lt suyumuda tükettim:)
bence menü güzel tatlım

Canım ben 8-6 burdayım :)) Akşam eve gittiğimde tablet,bilg ne varsa kaldırıyorum. Yoksa çocuklar başından kalkmıyorlar,yasak koydum bende :) O yüzden akşamları olmuyorum. Evet kilolalarımız aynı gibi takipte olursak birbirimizi daha iyi olur
bende senle aynıyım sarı cıcek , evde bende oğlum uyuyana kadar tablet acmıyorum

Günaydın canım, ne güzel ben sabahları hiç enerjik olamıyorum kendime gelmem 1 saati buluyo, ilerde hafifleyince belki bende zinde olurum :)
Ben doğudayım canım burada havalar yeni yeni ısındı :) Havalar güzel olunca bende kendimi iyi hissediyorum. Birde bugün işe başlamadan yürüyüş yapınca temiz hava iyi geldi :)

Denizcim iyi tarafında düşün bak ben hiç 38-40 beden giymedim, nasıl bi duygu olduğunu da bilmiyorum..En zayıf halimde bile belim inceydi ama alt taraf sağolsun kemiklerden midir basenlerden midir nedir:)) hiç giremedim öyle küçük bedenlere.
Bu sefer bende bir inanç varki kendime hayret ediyorum:). Olursa zaten bu sefer sırf sizin sayenizde olacak gerçekten:KK19:
bende de aynı inanç var. bu topik bana da çok iyi geldi.
lütfen durrgunlaşmasın, hep aktif olup kiloları sepetleyelim...

günaydın çıtır adayları:KK36:

Iste 75 kilo halim kizlar durum vahim acilen 10 kilo vermem lazim

iyi duruyorsun tatlım, en azından orantılı almışsın kiloyu. ama tabi kilo iyi bişey değil, ne kadar az kilo o kadar sağlık:KK73:

ender saraçın tarifi

koku olmuyor canım . zencefil sarımsak ve kırmızı pul biberle ılık oluncaya kadar bekletiyorum sonra bal ve limon suyu ekliyorum. dün akşam ve sabah yaptım. arkdaşım faydasını gördü bende deniyorum bakalım. zayıflatıyor diye biliyorum

sayın rakibem zencefil acayip metabolizmayı hızlandırıyor:KK66: iyi hatırlattın bak, bi ara tarçınla yoğurda katıp yiyodum, yedikten sonra bi ateş basıodu ki sorma. bende başlıyım:confused:

kızlar eğitimim vardı çıkışta gezerken dayanamdım beklevecıya girdim utana sıkıla
1 dilim baklava ve çok az dondurma yedim . eve alsam çok yicektim. pendiki bilen varsa gaziburma diye bi yer var şahane ya :))

ohhhh işte benim rakibem, bende şöbiyeti isterken utanmıştım:oops: bi tanecik yemişsin afferim ama sen yine de yeme. dişli rakibe isterim:KK52:

seni ilk pataklayan ben olmak istiyom :KK11::KK11: :KK70: hehe rakibime bak baklavaları götürüyor işimi kolaylaştırıyon kıss:KK25::p:-)

benimkini de:KK70::KK70::KK70:

ahah
ya delirdim resmen şimdi 1 dilim siparişi vermek de çok komikti :))

döv beni ya :))

utanmaz yemiş, bi davet etmemiş gel beraber yiyelim diye. bi de döv beni diyo:KK70::KK70::KK70::KK70:

Tatlım tambağım, milad'cım ve askhikayesi bizler de yakınız ve dahi rakibiz.. Hade bakalım paylaşalım kozlarımızı...
Ben bayrama, en kötü 31 temmuza 78 diyorum!!!
Hodri meydan...

Ben de bi gece boğazımı tuttum ya, hemen bi havalanmalar, kibirlenmeler aman aman:KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben de katılmak istiyorum Boy: 162
Kilo:53.5
Hedef:40-45
Kilom az gibi gözükebilir ama görüntümden çooook rahatsızım. Bir de diyet yaparken ayrıca kullandığınız bir ürün var mı? Mesela goji berry(kurt üzümü) adında bir ürün var yağları enerjiye çevirdiği söyleniyor ve bu ürünü kullananların bir ayda 7-30 kilo verdiğini okudum tabi emin değilim.:KK43: Artık ne yapacağımı şaşırdım bir sürü diyet denedim bir işe yaramadı ya da iradem güçlü değil. Geçen yıl 6 kilo vermiştim 1 ayda ama nasıl yaptım bi hatırlasam:KK34:

canım boyunun 10 cm altı idealin oluyo zaten, o yüzden zor veriyorsundur. olmadı sporu arttırmaya çalış, vücut direncin kırılır belki:KK51:

Iyi aksamlar kizlar.
piknikte oglumun ateslendigini farkettim evegeldim 39 derece olmus. :KK43:Hemen ilik duş aldirdim ates düşürücü verdim yatirdim.
sonra kostur kostur gezmeye.evet ikramlardan yemedim desem olmaz yani....
ama
1 catal buskivili puding
karisik cerez vardi. 1 er 1 er tattim sadece

cok sukur kazasiz bir gun daha atlattim. Yarin ki kilomu merak ediyorummm

geçmiş olsun canım, şimdi nasıl bebiş? iyi atlatmışsın kaçamakları:KK19:

kizlar 11 bucukta başladım şimdi bitti sunuma hazır. ilk sayfaya bakın begenecek misiniz

ellerin dert görmesin arkadaşım, eline sağlık

Gunaydiiiiiiiiin kizlar okul yolundayim kahvaltimi yaptim t moralim super tarti
73.9 keskege ramen:KK54:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: sen yine de çok yeme:KK70::KK70::KK70:

Günaydın azimli bayanlar
Dünki Menüm
Sabah
2 adet kaysı+2 bardaksu
Kahvaltı
1 yumurta
yarım domates
1 dilim ekmek
2 ad zeytin
2 çatal peynir

ara: 2 çubuk kraker

Öğlen:
1 kepçe çorba
yarım tavuk şinitzel
salata
1 dilim ekmek

ara: 1 ad salatalık

akşam
4 adet köfte (küçüktür)
gözlemenin 1/4
Karpuz

tabi 3lt suyumuda tükettim:)

yufkanın 1 tanesi 8 dilim ekmek diye biliyorum canım. gözleme çok masum değil ama allahtan çeyrek yemişsin:KK19:

kızlar menüm belli hemen yazıyorum

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
tatlı patates(fırında cips gibi yapılmış incecik 4 halka)
1 tane domates

ara1 1 yeşil elma

ara2 1 kase yoğurt

ara3 3 adet malta eriği

akşam yemeği
3 kaşık barbunya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Back
X