• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

hadi bakalım rakibem benim ilaç gibi geldin. markette sürekli aklımdasın ahah.
hahahah aferin olayım ,hatta beni şu halde hayal et nolurrrr :KK62::KK62::KK62::KK62::p tamam mı :p
bakem bu hafta hangimiz daha çok vercek. hepfit hepfit i de dahil edersek . :KK30:

hahahah aferin olayım ,hatta beni şu halde hayal et nolurrrr :KK62::KK62::KK62::KK62::p tamam mı :p
bakem bu hafta hangimiz daha çok vercek. hepfit hepfit i de dahil edersek . :KK30:
hepfitte verecek kilo kaldı mı ki hatun zdi geçti bizi. canı ben bu hafta her gün kilo bildirimi yapıcam daha rahat kız bana :)
artık rüyama böle gireceksin

hepfitte verecek kilo kaldı mı ki hatun zdi geçti bizi. canı ben bu hafta her gün kilo bildirimi yapıcam daha rahat kız bana :)
artık rüyama böle gireceksin

az kilosu kaldı hepfit hepfit in. salma ihtimali yüksek ondan kattım. salmasın kendini :) ama bir hafta sonra rakiplikten çıkacak ikimiz başa baş kalcaz :D vaaay hergün he . ben her gün korkarım tartıya çıkmaya ya :) hadi bakalım kork gazabımdan :KK62:

sbeden sbeden tablo şahane olduda senin kesin bana gıcığın var he :KK53: benim hala 10 kilo fazlam var görünüyor :KK64: anlaşılan sen 50ler grubuna transfer etmeden beni bırakmıyacan :KK70::KK70::KK70:
çok gitme sbeden sbeden çiğimin üstüne :D yapıyo kıs yavaş yavaş. tablo işi karmaşık zor biraz .merak edip denedim de :D

az kilosu kaldı hepfit hepfit in. salma ihtimali yüksek ondan kattım. salmasın kendini :) ama bir hafta sonra rakiplikten çıkacak ikimiz başa baş kalcaz :KK70: vaaay hergün he . ben her gün korkarım tartıya çıkmaya ya :) hadi bakalım kork gazabımdan :KK62:
gel berbaer çıkalım rakibem :) ben günde 10 kere çıkıyorum :)

sbeden sbeden tablo şahane olduda senin kesin bana gıcığın var he :KK53: benim hala 10 kilo fazlam var görünüyor :KK64: anlaşılan sen 50ler grubuna transfer etmeden beni bırakmıyacan :KK70::KK70::KK70:
:p :p :p kiz az insaf bu kadarini zor yetistiriyorum . elimin kemigi acıyor tlf tutmaktan :D :D onlarida 3 haftada bir güncellerim :KK17:

gel berbaer çıkalım rakibem :) ben günde 10 kere çıkıyorum :)
aboovv kıs moralin bozulmuyor mu değişimlerden. ben önce iki günde bir çıkayım anca bünyem alışır :D :D perşembe tartılayım bakim hafta ortası durum vaziyet ne olcak:KK53:

bu arada kızlar beni su ve yeşil çay içme konusunda teftişleyin yaaaa. sorunluyum :KK23:

Back
X