• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar selamlar yaklasık 8-9 gundur ınternetımızde sorun var iş yerınde baglanamadım telefondanda gıremıyorum veb sayfasını acmıyor nehir bıldırecektı kılomu ....

kılo verenlerı tebrık ederım :)

kızlar ip atlarken

sırt problemşniz varsa fıtık ip atlamayın. omurgaya baskı yaptığı için sıkıntı yaratabilirmiş. sırt problemim var spor hocama sordum önermedi bana ize de bilgi vermek istedim :)

Benim belimde fıtık var canim bendede sorun olur mu acaba?

bende ileriiiii :))))
gecen hafta 1200 verdim. bu hafta hedefim 1400 . 1400 veriippp 74.400 veya daha aşağısıni goreceemmm :KK49:

Hadi inşallah ileri gitmemiz için kacamaklara tevbe etmemiz gerek en azından sistem oturana dek sistem ne zaman oturur? Yanıt : cevresel faktörlerden veya stresten ruh halimizden kaynaklanan yeme istegimizi dizginlemeyi basardigimiz andan itibaren sistem oturmuş demrktir:))))

YAZMAK ISTEDIM
kendimi o kadar iyi hissediyorum ki cok şükür maşallah :) salak gibi yerimde sayip duruyorum içimde o güç kabiliyet varken adam akilli kullanıpta aylardir hatta 6 aydır 76 li kilolardayim. kizlar bu hafta fark atacam yemekler açısından hedefte koymuyorum. bakalim ne olacak. :KK55::KK200::p:21::KK20::cool::KK74:

Hadi inşallah ileri gitmemiz için kacamaklara tevbe etmemiz gerek en azından sistem oturana dek sistem ne zaman oturur? Yanıt : cevresel faktörlerden veya stresten ruh halimizden kaynaklanan yeme istegimizi dizginlemeyi basardigimiz andan itibaren sistem oturmuş demrktir:))))
senin 90 larda kurtulman bana ayri bi enerji verdi . cevremizde miskin degil aktif caliskan basarili insanlar şart insan oglu istese.azmetse gerektigi gibi neler basarir neler

anammm her gün 1 kilo mu vercen sen???:KK57::KK57::KK57:

Yok canim 1 kilo gitmez ama ben biliyorum ki 82.5 a kadar odem gider benden. Regli olamadigim icin dogumdan beri hemn odem tutabilen bir vucudum var. Ve dikkat ettim mi cidden cok guzel kilolar verebiliyorum.
temennim bozmamak.memlekete gidecegim az kaldi yeme diye kendimi telkin ediyorum hep.

bu arada hayirli ve saglikli ve huzurlu yillara ailenle....

Benim belimde fıtık var canim bendede sorun olur mu acaba?
canım bilmiyorum ama spor yapmak riskli bi durum varsa doktoruna ya da bi spor hocasna sorabilirsin. ben göze alamıyorum ip atlamayı zayıflayyaım derken zarar veremem vücuduma. yürüyüş yapabilirsin mesela . mekik çekerkende dikkat et yanlış mekik fıtığı arttırır. spor

canım bilmiyorum ama spor yapmak riskli bi durum varsa doktoruna ya da bi spor hocasna sorabilirsin. ben göze alamıyorum ip atlamayı zayıflayyaım derken zarar veremem vücuduma. yürüyüş yapabilirsin mesela . mekik çekerkende dikkat et yanlış mekik fıtığı arttırır. spor
Benim de var minik bir fıtığım geçmişte rahatsız ettiğini de bilirim ama son zamanlarda bir rahatsızlık yaşamadım.
Bu kadar harekete rağmen.

Öğlen; akşamdan kalan bezelyeyi yedim, yanında 1 büyük bardak ayran içtim . ekmek yemedim.

akşamda tavuk budu, salata ve yanında da ayran içicem sadece gene ekmek olmayacak. haftaya 68 i görmek istemiyorum.

Back
X