Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ileriiiii :))))Yok canim bende yeni değilim benim guruptada ben ve tambakcigim öyleydik ama ben şimdiden istifa ettim. Geri almayacagim artik hep ileri ileri:))
kızlar ip atlarken
sırt problemşniz varsa fıtık ip atlamayın. omurgaya baskı yaptığı için sıkıntı yaratabilirmiş. sırt problemim var spor hocama sordum önermedi bana ize de bilgi vermek istedim :)
ödemdi canımhemen gitmş canım aldığın
o zaman kensinlikle baslamiym sagol canimkızlar ip atlarken
sırt problemşniz varsa fıtık ip atlamayın. omurgaya baskı yaptığı için sıkıntı yaratabilirmiş. sırt problemim var spor hocama sordum önermedi bana ize de bilgi vermek istedim :)
bildirdi canim :)kızlar selamlar yaklasık 8-9 gundur ınternetımızde sorun var iş yerınde baglanamadım telefondanda gıremıyorum veb sayfasını acmıyor nehir bıldırecektı kılomu ....
kılo verenlerı tebrık ederım :)
bende ileriiiii :))))
gecen hafta 1200 verdim. bu hafta hedefim 1400 . 1400 veriippp 74.400 veya daha aşağısıni goreceemmm![]()
senin 90 larda kurtulman bana ayri bi enerji verdi . cevremizde miskin degil aktif caliskan basarili insanlar şart insan oglu istese.azmetse gerektigi gibi neler basarir nelerHadi inşallah ileri gitmemiz için kacamaklara tevbe etmemiz gerek en azından sistem oturana dek sistem ne zaman oturur? Yanıt : cevresel faktörlerden veya stresten ruh halimizden kaynaklanan yeme istegimizi dizginlemeyi basardigimiz andan itibaren sistem oturmuş demrktir:))))
anammm her gün 1 kilo mu vercen sen???![]()
Benim belimde fıtık var canim bendede sorun olur mu acaba?
canım bilmiyorum ama spor yapmak riskli bi durum varsa doktoruna ya da bi spor hocasna sorabilirsin. ben göze alamıyorum ip atlamayı zayıflayyaım derken zarar veremem vücuduma. yürüyüş yapabilirsin mesela . mekik çekerkende dikkat et yanlış mekik fıtığı arttırır. sporBenim belimde fıtık var canim bendede sorun olur mu acaba?
Benim de var minik bir fıtığım geçmişte rahatsız ettiğini de bilirim ama son zamanlarda bir rahatsızlık yaşamadım.canım bilmiyorum ama spor yapmak riskli bi durum varsa doktoruna ya da bi spor hocasna sorabilirsin. ben göze alamıyorum ip atlamayı zayıflayyaım derken zarar veremem vücuduma. yürüyüş yapabilirsin mesela . mekik çekerkende dikkat et yanlış mekik fıtığı arttırır. spor
benimki de kedidir kediyarismaci alimi sona erdi ilk sayfada bilgi var kusura bakmayin
canim benim ki ödemdi :)
çok tşk lerCanim doğum günün kutlu olsun..şişman kutladığın son dogum günün olsun:)))
çok tşk ederim...nice mutlu yıllara