- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Pazartesi ye 4 gün kaldı 4 günde 1 kiloyu rahat vermen lazımmm tut kendini yeme birşeyy akşam da yürü birşeyler yap.deniz'cim ben doğum günü mağduruyum...
önceki güne bahanem yok...
ama söz toparlıyorummm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi ye 4 gün kaldı 4 günde 1 kiloyu rahat vermen lazımmm tut kendini yeme birşeyy akşam da yürü birşeyler yap.deniz'cim ben doğum günü mağduruyum...
önceki güne bahanem yok...
ama söz toparlıyorummm...
evet sağlama almaya önem veririm . ikizlerin sadece yargilayici özelliğini sevmiyorum ama.dun yine söz verdi bakalim :)) onun haricinde cok iyiBirbirinizi dengeliyosunuz sen negatif bakarak kötü şeylere önlem alıyosun bize kalsa hayat güzelll önlem almaya gerek yok.
Ben kötü demedim ki :) keşke ben de negatif olup olayların kötü tarafını da görebilsem ama yok.aaaaa ama oldu mu şimdi??????
burada bu kadar ikizler varken?????
sanırım sen eşinden muzdaripsin
ya anahatlarıyla az çok burçlara göre karakterler doğru olabilir ama.. kişiliği çok belirlemiyor.
ben akrep olan mükemmel bir insan tanıdım, akreplere tövbe kötü demem...
Allahtan korkusu olan akrepten korkmamak lazim. plan projemiz cok oluraaaaa ama oldu mu şimdi??????
burada bu kadar ikizler varken?????
sanırım sen eşinden muzdaripsin
ya anahatlarıyla az çok burçlara göre karakterler doğru olabilir ama.. kişiliği çok belirlemiyor.
ben akrep olan mükemmel bir insan tanıdım, akreplere tövbe kötü demem...
Pazartesi ye 4 gün kaldı 4 günde 1 kiloyu rahat vermen lazımmm tut kendini yeme birşeyy akşam da yürü birşeyler yap.
aynı benim durumum. ben de 67 bandında aynı şekildeyim valla. hadi hayırlısı.Günaydın kızlar
08.06 68,8
09.06 68,0
10.06 68,6
11.06 68,1
anlamıyorum bu tartıyı valla bi oyle bı böyle pazartesiye kadar hadı hayırlısı bakalım kahvaltı
2 dilim ekmek 2 ince dilim kaşar peynir marul domates kendime soğuk sandviç yaptım:))
canım aslında iki günde toparlanırız da, çevresel faktörler izin vermiyor ki bi silkelenelim..
Canim ben bir bozdum 10 gun de zor toparladim kendimi biraz dikkay hadi canim. Benim sonuc geliyor bugun ben bile sok oldum
canım ben çok yürüyüş yaparım hızlı ve tempolu yürürüm üstelik. eskiden pilates yapardım iyiydim de. ama şimdi spor yapmıyorum malesef. düzenli spor çok önemli bence.Hissetmekle olmuyo yürüyüş yaaap :)
milad, tatlıtambak, sbeden neredesiniz?????
hadi gelin fırça atın bana...
öğlen yemıyorum akşamda 1 dilim yıyorum gümde 3 en fazla 4 dilim makarna ve pilav bu hafta yokÖğle ve akşam da ekmek yiyosan sabah 1 dilimde bırak derim.
zeytini azaltmışız![]()
Geldim geldim canim sana canta firlatsak da az bileKendine gel artik
8 haziran 85.5
9 haziran 85.4
10 haziran 84.5 ya da 84.4 tu
11 haziran 83.5
dun saclarimi kokunden kestirdim. Erkek gibi oldum300-400gr onunda etkisi vardir
![]()
babamda orantısız 177 boy kilo 91 ama kocaman göbeği var :)Bence o da kiloludur benim annem babam ve erkek kardeşim 100 ün üzerinde de.
8 haziran 85.5
9 haziran 85.4
10 haziran 84.5 ya da 84.4 tu
11 haziran 83.5
dun saclarimi kokunden kestirdim. Erkek gibi oldum300-400gr onunda etkisi vardir
![]()
1000 2000 ip atlamak. helal sana. dün bi denim dedim 50 de tıkandımGünaydın arkadaşlaaar bu yaz başlangıçlarını çok seviyorum yaaa
Geç yatmama rağmen erken kalkabilmemi ben buna bağlıyorum.
Sabah 7 de uyandım yine 1000 sayı ip atladııım
İşe gelirken 30 dk yürüdüüüm
Kahvaltıda 1 dilim ekmek 50 gr peynir 1 domates 1 salatalık 8 zeytin yedim
Ara 2 kuru erik
Eve giderken 10 dk yürüdüm 100 squat yaptım
İki elim kadar büyüklüğünde lahmacun 1 kase cacık
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
ara 2 kuru erik
Eve giderken 10 dk yürüdüm acıkmıştım
2 Tereyağda yumurta 1-2 lokma ekmek közlenmiş biber büyük bir kase de cacık yedim
2000 sayı ip atladım biraz zaman geçince ağırlık basıyo canım birşey yapmak istemiyo