• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hadi bakalim kizlar yarin ki sonuclari ben de merak ediyorum sizinle birlikte. Kendiminkini de bekliyorum ama sanki bugun tatli biraz kacti ben de gibi + larda olmayayim da yerimde saymaya veya100 gr da olsa asagida olmaya raziyim
ay ben de merak ediyorum sizin bu yarış süper eğlenceli kızlar :KK55::rolleyes:

Bundan sonra gündüzleri yiyecem. eşim kesti getirdi şimdi. 3-4 dilim yiyecem artık. karpuzda çok severim.

Ah o karpuzu ben de nasil severim bilemezsin. Gebelik sekerinden dolayi yiyememistim doyadoya sezeryandan çıktım. Esimden direk karpuz istemistim. Ama simdi 1 dilimden fazla yemiyorum.ve gun aşırı oluyor

Eee bayanlar ramazan geldi çattı ramazanda kilo verme stratejiniz neler? :KK76:

ay hic bilmiyorum nasil olacak. Daha once hep kilo almistim bu defa ramazanin amacinada uygun olarak kilo vermek istiyorum..
Düşündüğüm beslenme şekli söyle sizce nasil?
bir pideyi 8 dilime kesip 1 dilim ekmek yeme hakkimi kullanabilirim yada 4 kasik pilav makarna gurubu yada 1 kase corba

Onun dışında ki yemekleri küçük tatli tabagina çeşitlerden koyup yemek..biterse canim yine istese bile yok

Arada bol su ve belki 1 top dondurma (haftada 3 günü geçmeyecek sekilde)

sahurda ise sabah kahvaltisi gibi 2 dilim ekmek ve normal ölçülerde diger kahvaltiliklar ama ozellikle tok tutmasi icin yumurta olacak.

Hadi bakalim kizlar yarin ki sonuclari ben de merak ediyorum sizinle birlikte. Kendiminkini de bekliyorum ama sanki bugun tatli biraz kacti ben de gibi + larda olmayayim da yerimde saymaya veya100 gr da olsa asagida olmaya raziyim

Ne yedin sökül bakalım :))
Canim biz ramazanda normal de ezan okununca once su icer sonra meyvemizi yeriz.
sonra namaz kilariz. Ondan sonrada yemege geceriz. Insallah benim planim hafif yemekler olacak.zaten pek agir yemek beceremem. Tatli hergun olacak muhakkak esim ve kizim cok sever. Ama tadimliktan oteye gitmemek icin cabalayacagim. Ekmek ve tatli seyler minumum olacak. Tabi ben cok ac olunca gozum doner. Ayyy bide emziriyorum o yuzden gözüm korkuyor biraz ama tutacam yine de borç tutmasi daha zor

Borc yapamazsin ki mazeretin yok. Kaza haricinde vebalide var..
ya söylediğin cok iyi bende meyveyle başlangıç yapıp kilayim dicem ama eşim uymayinca zor..
Ben gecen oruc tuttugum zaman bir corba icip namaz kılıyorum zaten corbadan sonra tikaniyorum da ama namaz kilip gelince bir yer açılıyor ki midemde fena o yuzden o tikanma halini avantaja cevirip o zaman yemegimi bitirip sonra namaz kilmayi düşünüyorum bu defa..

sabah
sütle müsli

öğle
2 köfte
patates
2 kaşık taze fasülye
yoğurt
salata

saat 16:00
kocaman bir dondurma şahaneydi sırf büyükadaya dondurma yemeğe gidicem yakında

saat 19:30

2 kaşık taze fasülye
yoğurt
az helva

Oglenki patatesin miktarini merak ettim ben:))

Evet canim.... sabahi zor bekliyorum acaba kizlar nasil kilolari diye.
ayyyy bekleyelim ve gorelim:KK55:

Kiz cok beklentiye girmeyin. Stres oluyorum sonuç fiyasko olmaz insallah. Hem ben kilo bildirimi yapmicam kii:)))) çünkü anca aldigim kiloyu verebilirim belki:) ama sonuc iyi mi kotu mu soylerim.

Kiz cok beklentiye girmeyin. Stres oluyorum sonuç fiyasko olmaz insallah. Hem ben kilo bildirimi yapmicam kii:)))) çünkü anca aldigim kiloyu verebilirim belki:) ama sonuc iyi mi kotu mu soylerim.

Olsun canim kotu de olsa yaz burada hepberaber ugrasiyoruz kilo vermek icin. Yok canim menumun disina cikmadim cok sukur. Dolabin önüne gittim actim baktim kokladim hatta ucundan minnacik tattim sonra sabah ki tarti ve siz aklima geldiniz hemencik dolabin kapisini kapatip suyumu icip kactim mutfaktan....
oruç icin emziriyorum ya emzirnelere ruhsat var onun icin oyle dedim. Yoksa tutmamazlik yapmam.zaten

Senin menuyu goremedim canim bugun

Iyi gidiyosun canım, hiç bozma...

Canim biz ramazanda normal de ezan okununca once su icer sonra meyvemizi yeriz.
sonra namaz kilariz. Ondan sonrada yemege geceriz. Insallah benim planim hafif yemekler olacak.zaten pek agir yemek beceremem. Tatli hergun olacak muhakkak esim ve kizim cok sever. Ama tadimliktan oteye gitmemek icin cabalayacagim. Ekmek ve tatli seyler minumum olacak. Tabi ben cok ac olunca gozum doner. Ayyy bide emziriyorum o yuzden gözüm korkuyor biraz ama tutacam yine de borç tutmasi daha zor
Vayy demek meyve önden, ilginç...

ay hic bilmiyorum nasil olacak. Daha once hep kilo almistim bu defa ramazanin amacinada uygun olarak kilo vermek istiyorum..
Düşündüğüm beslenme şekli söyle sizce nasil?
bir pideyi 8 dilime kesip 1 dilim ekmek yeme hakkimi kullanabilirim yada 4 kasik pilav makarna gurubu yada 1 kase corba

Onun dışında ki yemekleri küçük tatli tabagina çeşitlerden koyup yemek..biterse canim yine istese bile yok

Arada bol su ve belki 1 top dondurma (haftada 3 günü geçmeyecek sekilde)

sahurda ise sabah kahvaltisi gibi 2 dilim ekmek ve normal ölçülerde diger kahvaltiliklar ama ozellikle tok tutmasi icin yumurta olacak.

Ne yedin sökül bakalım :))

Borc yapamazsin ki mazeretin yok. Kaza haricinde vebalide var..
ya söylediğin cok iyi bende meyveyle başlangıç yapıp kilayim dicem ama eşim uymayinca zor..
Ben gecen oruc tuttugum zaman bir corba icip namaz kılıyorum zaten corbadan sonra tikaniyorum da ama namaz kilip gelince bir yer açılıyor ki midemde fena o yuzden o tikanma halini avantaja cevirip o zaman yemegimi bitirip sonra namaz kilmayi düşünüyorum bu defa..

Oglenki patatesin miktarini merak ettim ben:))
Milad'cım diyetisyen de senin öncekine benzer söylemişti

Çorbayı içip 15-20 dk oyalanmak...
Sonra da azar azar makul ölçülerde yemek...

Ayy di mi ben de günler çabucak geçsin diyorum...
İşimiz gücümüz kilo oldu, bu ne ya...:KK48:

Evet canim ama ben onceden dahada takardim kafama simdi ise o kadar takmiyorum hatta pek diyetlik bir menulerim yok. Ramazanda da biraz esnek olacagim ama memlekete gitmeye yakin tam diyet menuleri yapacam

Selam kızlar
Hepsi olmasa da biraz mesajlarınıza baktım Alıntı yapamadım aklımda kaldıkça yazayım
@deniz3344 canım evet o gün ç. Kraker ve cips olmadı hiç olmadı. Haklısın. Ve evet gelip menüleri yorumlayıp cezalar kesmek istiyoooooommmm. Gokce29 Gokce29 canım ay o kilo almak isteyenler grubuna demeç vereceğîm mesajına çok güldüm Allah iyiliğini versin :D bir de sanırım doğum gününmüş dün ve evvelai bilemedim geçmiş doom günün kıtlu olsun
Kızlar bakıyorum da bu hafta herkesin tartısı grevde heralde herkes almış çıkıyo hergüne.
Bir de burç muhabbeti olmuş. Eksik kalmayayım. Ben de başak burcuyum yükselenim akrep. Her iki burcumdan da özellik taşırım. Başak kadar düzenli toplu değilimdir :D
Ayrıca beni unutmayacağınızı bilmek ayrı bir mutluluk :21::KK19::KK60::KK68::p
Sağlıcakla kalın , az yiyin, kilo almayın , ramazan hedeflerini ınutmayın 1 hafta kaldı ramazana kızlar ona göre.

Selam kızlar
Hepsi olmasa da biraz mesajlarınıza baktım Alıntı yapamadım aklımda kaldıkça yazayım
@deniz3344 canım evet o gün ç. Kraker ve cips olmadı hiç olmadı. Haklısın. Ve evet gelip menüleri yorumlayıp cezalar kesmek istiyoooooommmm. Gokce29 Gokce29 canım ay o kilo almak isteyenler grubuna demeç vereceğîm mesajına çok güldüm Allah iyiliğini versin :KK70: bir de sanırım doğum gününmüş dün ve evvelai bilemedim geçmiş doom günün kıtlu olsun
Kızlar bakıyorum da bu hafta herkesin tartısı grevde heralde herkes almış çıkıyo hergüne.
Bir de burç muhabbeti olmuş. Eksik kalmayayım. Ben de başak burcuyum yükselenim akrep. Her iki burcumdan da özellik taşırım. Başak kadar düzenli toplu değilimdir :KK70:
Ayrıca beni unutmayacağınızı bilmek ayrı bir mutluluk :21::KK19::KK60::KK68::p
Sağlıcakla kalın , az yiyin, kilo almayın , ramazan hedeflerini ınutmayın 1 hafta kaldı ramazana kızlar ona göre.
Özledik be tatlım... Gel artık..

Olsun canim kotu de olsa yaz burada hepberaber ugrasiyoruz kilo vermek icin. Yok canim menumun disina cikmadim cok sukur. Dolabin önüne gittim actim baktim kokladim hatta ucundan minnacik tattim sonra sabah ki tarti ve siz aklima geldiniz hemencik dolabin kapisini kapatip suyumu icip kactim mutfaktan....
oruç icin emziriyorum ya emzirnelere ruhsat var onun icin oyle dedim. Yoksa tutmamazlik yapmam.zaten

Canim emzirdigini biliyorum ama ben bunun ruhsati kullanma gerekliliğinin senin durumunda olmadığını düşünerek söyledim. Çünkü sen normal zamanda tutarken rahat tutuyorsun diye biliyorum.. yani sütünün kesilmeside söz konusun degil o yüzden öyle söyledim.

Senin menuyu goremedim canim bugun

Her gün sayfamda yayınliyorum canim bugünü de yazdım.. buraya yazma zorunlulugu olmadığı için çoğunlukla yazmadım

Back
X