• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

anladım canım bende alısma evresı ılk bır hafta cokuyorum resmen, sonra alısılıyor. sen dene bakalım faydası olur sana ınsallah ..

dıyet turu bırseyler dedım ben yanı ıftarda ne yemelıyız sahurda ne ? su ne kadar ıcılmelı ?

ıftarla sahur arasıda cok kısa bır sure . orucu ac gıt teravıye gel saat gece 12 oluyor .. sahurda saat 3-4 gıbı sanırım bılemedımmmm
bilmiyorum ki . sahsen iftarda iki bardk su icip tikicam kendmi yiyeceklerden ikisey kasik yesem vitamin ekmek bazen ve az. kola.eve sokmamak tatliaz yemek. heyecanliyim cok ramazanda insallah kendimizi kaybetmeyiz

ay insallah canim. umudum ramazanda . bakalim kilo verenlerden mi yoksa alanlardan mi olacam. cok gayret edecem

ohh sonunda dönüşe geçtin sende havalar sicak biz bunaliyoruz cok. oksijen kalmamis snaki :KK43: verdigimiz her bir kilo bize rahatlik verecek insan yeni kilo verince rahatligini cok hissediyor

öyle kaptanım ya..
verelim inşallah...
özlemişiz seni yaaa...

sizler hepiniz bir kaptansiniz canim beni aratmiyorsunuz. ramazan girmeden yapilacak isleri yapiyrm mutfaktayim iki gundur dolaplar duvar fayanslari detaylar yani.memlekete gidicem ev geldigimde ferah olsun dedim ama sizleri dinlenirken okuyorum.:KK15: gözüm burada buradan basla kafami dagitan yer yok
:KK60:

bilmiyorum ki . sahsen iftarda iki bardk su icip tikicam kendmi yiyeceklerden ikisey kasik yesem vitamin ekmek bazen ve az. kola.eve sokmamak tatliaz yemek. heyecanliyim cok ramazanda insallah kendimizi kaybetmeyiz

kaptanım pazartesi bildirime kadar izin istiyorum...
hatta tüm hafta sonlarım için, çünkü genelde internetim olmuyor ve sürekli bir koşturmaca içinde oluyorum.
internetim olduğunda sizleri takip etmeye çalışcam...
alıştım iyice buraya, iyi geliyor bana...

Beni niye dışladınız ayol:63:
Ben de kendim atak yaparım:KK56::21:

ah benim canım tatlım tambağım... :KK60:
seni hiç dışlar mıyız...
sen iyi gidiyon annem masallah bu ara,
bizler yükseldik ya, yeni yeni düşmeye başladık..
ondan atak diye öyle didim ben kuzum..:KK5:

ah benim canım tatlım tambetsin ağım... :KK60:
seni hiç dışlar mıyız...
sen iyi gidiyon annem masallah bu ara,
bizler yükseldik ya, yeni yeni düşmeye başladık..
ondan atak diye öyle didim ben kuzum..:KK5:

Ayy ben de iyice heves oldu su 70ler grubuna girmek.
ramazan da Allah yardim etsin hepimize... benim ac olunca ki halim cok kotu yaaa

Baslangicta 2 bardak su bunuda aklima yazacagim;)

inşallah, sen ben ve sbeden atak yapacaz...:KK55::KK55::KK55:

Ay hadi inşallah canim benim cok umudum var bizden tambakcigim kosuyor yakalamak lazım Gül'üm :))
Ayy ben de iyice heves oldu su 70ler grubuna girmek.
ramazan da Allah yardim etsin hepimize... benim ac olunca ki halim cok kotu yaaa

Al benden de o kadar insan kendinden ürker mi yaw ben ürküyorum :(

Baslangicta 2 bardak su bunuda aklima yazacagim:KK66:

Ay hadi inşallah canim benim cok umudum var bizden tambakcigim kosuyor yakalamak lazım Gül'üm :))

Al benden de o kadar insan kendinden ürker mi yaw ben ürküyorum :KK43:
Korkmayın, ürkmeyin...
Hep birlikte başaracağız inşallah..

Evet su mantıklı...

Selamun aleyküm kızlarrrr....
Ya bugün yine kahvaltı vardı okulda kaymakam emniyet amiri milli eğitim müdürü geldi. Karneleri verdikten sonra illa gitmeyin birlikte kahvaltı yapalım dediler. Neler vardı neler şu meşhur van kahvaltısını biliyorsanız o konseptte bi şeydi.
Ama dünkü gibi yapmadım sadece 1 yumurta yedim başka bi şey yemedim gerçi dalga konusu yaptılar beni yemiyorum diye ama olsun pişman değilim bi daha olsa gene yemem:KK76:
Saat 3 te de akşam yemeğimi yedim 2 lahmacun oh tamamdır günü kapadık elhamdülillah.
Spor da
100 sguat
1.5 saat yürüyüş.

ben iki senedir oruc tutmuyordum. bu sefer zor olacak. elzig cok sıcak evimiz aksama kadar gunes aliyor kavruluyoruz. hamileligimde ve emzirirken tutmadim.
bir fikrim var yarın oruc icin bedeni alistirmaya baslayacam. ilk gun zor olmasin basim cok agrimasin psikolojikte cökmiyim diye saat 12 ye kadar kahvalti yapmayacam su bile icmeyecem..sonra ki gün saat 1 e kadar derken her gün bir saat arttircam.alistirmazsam namazida kilamam cocugada bakamam. bir gun cay icmemistim aksam fenalastim ikindiyi orurarak kildim aksami abdest varken kilamadim iki saat hareket edemedim cocuk ustumde yanimda oyalanmisti. cok perisan oluyorum bu hafta vitaminlerimede baktiriyim. bu arada sabah namazinda bi seyler yicem azicik.sende deneyeblrsn
Ben bu geçtiğimiz haftadan beri kahvaltı yapmadım dikkat ettiyseniz tatlım. İlk gün çok zor geldi artk şimdi 1 2 ye kadar hiç acıkmıyorum yavaş yavaş ramazana hazırlık yapmak çok mantıklı bence de

Ben bu geçtiğimiz haftadan beri kahvaltı yapmadım dikkat ettiyseniz tatlım. İlk gün çok zor geldi artk şimdi 1 2 ye kadar hiç acıkmıyorum yavaş yavaş ramazana hazırlık yapmak çok mantıklı bence de

İyi ki aramizdasin su'cum. Insan isterse neler yapabilir en canli örneğisin buda bana güç veriyor canim:))

su senin yeme düzenini merak ettim. biraz anlatır mısın? bende günde 2 öğün yiyorum. sabah akşam. akşam 6-7 arası. ama istedğim gibi gitmiyor kilolar. akşam yemek saati geç mi oluyo ki? bi de spor yapıyo musun sen?
Canım ben sabahları 7:30 da kahvaltı yapıyorum. Akşam yemeğini de 2, 3 civarı yiyorum. Çok erken oluyor akşam için. Yani 5 i geçmese daha iyi olur tabi.
Şimdilerde akşamları acıkmaya başladım karpuz yiyorum yetiyor bana.
Spor yapıyorum canım düzenli.Her gün en az 1 saat yürüyorum. Bazen ekstradan egzersizlerde yapıyorum.
İstediğim gibi gitmiyor demişsin ya kilolar belki senin bünyen ara öğün istiyordur tatlım bide öyle dene bakalım.

Baslangicta 2 bardak su bunuda aklima yazacagim:KK66:

Al benden de o kadar insan kendinden ürker mi yaw ben ürküyorum :KK43:

Canim bizde direk damacananin basinda buluyoruz kendimizi ezan okunmasina az kala. 3 bardak icerim ben genelde.dedigim gibide sonra meyve

İyi ki aramizdasin su'cum. Insan isterse neler yapabilir en canli örneğisin buda bana güç veriyor canim:))
Allah razı olsun canım benim.
İyi ki sen ve diğer arkadaşlarımız da varlar.
Hani seni hiç görmedim tanımıyorum hatta çok da yeni tanıştık ama kanım kaynadı derler ya benim de sana kanım kaynadı:KK68:

Back
X