• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sorma benim de bir sürü is guc var ütü dag kadar oldu haftasonunun ardindan:)) yarinda sehirdisindayiz yazamayacagim buyuk ihtimalle..
hafta sonu yapamadim yandim ben. bide yaz sicakgindan yine dev örümcekler çıktı.dün evde bir tane bulduk esim atti psikolojim bozuluyo gördükçe 3. kattayim duvardanda geliyorlar. :'(
sağolasın canım.kanserden şüphelenildi biyopsi yapıldı, bazıları bozuk çıkmış 20 gün sonra tekrar yapılacak. henüz atlatamadık yani :KK43:
Allah yardimciniz olsun sifa versin insallah :(

o_Oo_Oo_O

İşe yaradı gibi...
Bildiğin kaldım:KK57: diye..

Bu Ramazan benim Ramazan'ım olacak:KK76:
ikimizin ramazani olsun ;) hatta dordumuzun. tatli milad sen ben

hafta sonu yapamadim yandim ben. bide yaz sicakgindan yine dev örümcekler çıktı.dün evde bir tane bulduk esim atti psikolojim bozuluyo gördükçe 3. kattayim duvardanda geliyorlar. :'(
Evet yaa ben hem örümcekten hem de karınca dan rahatsızdım inşallah eşim daha iyi bir ev bulduysa kurtulabilirim.

Evet yaa ben hem örümcekten hem de karınca dan rahatsızdım inşallah eşim daha iyi bir ev bulduysa kurtulabilirim.
bizde buradan taşınmak kurtulmak istiyoruz ama bir kac yil daha alir. ev aksama kadar gunesten yaniyo gecen ramazan 45 46 larda evde pistik . esim ramazanda evde yine anlayacak buranin zorluğunu gerekirse kiraya cikalim burayi kiraya verelim dicem bakalim ne dicek

bizde buradan taşınmak kurtulmak istiyoruz ama bir kac yil daha alir. ev aksama kadar gunesten yaniyo gecen ramazan 45 46 larda evde pistik . esim ramazanda evde yine anlayacak buranin zorluğunu gerekirse kiraya cikalim burayi kiraya verelim dicem bakalim ne dicek
Aynenn kışın 13-14 dereceydi ısınamadık şimdi de salona güneş gelince çok sıcak oluyo biz zaten kiradayız ben de yeni evi görmedim inşallah daha iyidir.

ay örümcek karınca dan nefret ettim. kayınvalidemlerde kızımı birşey soktu ne ama bulamadık. ev zaten pis neyse o konuya girmicem aklıma geldikçe sinirimden ağlıyorum. hele de kızımı öyle görünce. şu an dizden aşağısı yara içinde. sulandı patladı yayıldı çok şükür ki tek taraf oldu. kaşıntı ve alerjik için şurup verdi dr ve antibiyotik içeren merhem verdi. biraz daha iyi. daha onlara kalsa geçer canım ne olacak. zaten 2 sene öncede pireler yedi her yerini anlatmak bile istemiyorum. 1 ayda geçti off.

Aynenn kışın 13-14 dereceydi ısınamadık şimdi de salona güneş gelince çok sıcak oluyo biz zaten kiradayız ben de yeni evi görmedim inşallah daha iyidir.

ev çok önemli. eğer maddi durum el veriyorsa 50-100 fazla olsun ama ara kat olsun güneş alsın.

ay örümcek karınca dan nefret ettim. kayınvalidemlerde kızımı birşey soktu ne ama bulamadık. ev zaten pis neyse o konuya girmicem aklıma geldikçe sinirimden ağlıyorum. hele de kızımı öyle görünce. şu an dizden aşağısı yara içinde. sulandı patladı yayıldı çok şükür ki tek taraf oldu. kaşıntı ve alerjik için şurup verdi dr ve antibiyotik içeren merhem verdi. biraz daha iyi. daha onlara kalsa geçer canım ne olacak. zaten 2 sene öncede pireler yedi her yerini anlatmak bile istemiyorum. 1 ayda geçti off.
Ayyy kıyamam yaaa inşallah çabuk iyileşir benim kızım da 6 aylıktı bir gece de sinekler yüzünü o kadar çok ısırmıştı ki çocuğa baktıkça üzüntüden 3 gün boyunca ağlamıştım hatırlayınca hala ağlayasım geliyo :(
Ondan sonra akıllandım tabii raid lerin sulu makinesinden aldık 3 yıldır mecburen kullanıyoruz kapı pencere açamıyoruz yaz boyu.

Allah yardimciniz olsun sifa versin insallah :KK43:

ikimizin ramazani olsun :KK66: hatta dordumuzun. tatli milad sen ben

sağolasın canım, amin

Ayyy kıyamam yaaa inşallah çabuk iyileşir benim kızım da 6 aylıktı bir gece de sinekler yüzünü o kadar çok ısırmıştı ki çocuğa baktıkça üzüntüden 3 gün boyunca ağlamıştım hatırlayınca hala ağlayasım geliyo :KK43:
Ondan sonra akıllandım tabii raid lerin sulu makinesinden aldık 3 yıldır mecburen kullanıyoruz kapı pencere açamıyoruz yaz boyu.

zaten o sinekler gelir hep yavrucakları bulur. kan grubu ile alakalı ben AB pozitifim bana hiç birşey dokunmaz...eşim ve kızım A pozitif. eşimi arı sokunca şişer, böcek sokunca şişer. kızımı pireler böcekler yedi bitirdi. bir de yakar diye bir sinek var küçücük buraya taşındığımız sene vardı kızım 3 aylıktı o zaman tel taktırdık bir de florasanlı ışık aldık inanır mısınız lamba kapalı oturduk sırf gelmesinler kızımı ısırmasınlar diye. ama 3 yıldır o yakar dönen sinek yok. Artık ekinlerden mi hayvanlardan mı geliyor bilmem. ben dağın başında oturuyorum da :)

Maalesef aynı şeyleri düşündüm 2 yıldır ama eşime laf anlatmak mümkün değill.

hayır aslında düşünseler ; yazın sıcaktan ya vantilatör alıyorsun ( ekstra elektrik) ya da klima, ee kışın da ısınmıyorsun daha çok yakıyorsun doğal gaz 300-400 tl geliyor. onun yerine ver 100 tl kirayı fazladan, zaten amorti ediyor. ne terlersin ne üşürsün.

zaten o sinekler gelir hep yavrucakları bulur. kan grubu ile alakalı ben AB pozitifim bana hiç birşey dokunmaz...eşim ve kızım A pozitif. eşimi arı sokunca şişer, böcek sokunca şişer. kızımı pireler böcekler yedi bitirdi. bir de yakar diye bir sinek var küçücük buraya taşındığımız sene vardı kızım 3 aylıktı o zaman tel taktırdık bir de florasanlı ışık aldık inanır mısınız lamba kapalı oturduk sırf gelmesinler kızımı ısırmasınlar diye. ama 3 yıldır o yakar dönen sinek yok. Artık ekinlerden mi hayvanlardan mı geliyor bilmem. ben dağın başında oturuyorum da :)
Aynen burda yakarca diyolar biraz bahçelik varsa şehirler de bile oluyo tabii düzenli ilaçlama yapılan yerler hariç.
Kan grubuyla alakalı olduğunu bilmiyodum ama cilt hassassa daha kötü oluyo.

hayır aslında düşünseler ; yazın sıcaktan ya vantilatör alıyorsun ( ekstra elektrik) ya da klima, ee kışın da ısınmıyorsun daha çok yakıyorsun doğal gaz 300-400 tl geliyor. onun yerine ver 100 tl kirayı fazladan, zaten amorti ediyor. ne terlersin ne üşürsün.
Aynenn dediğin gibi 600 TL arakat var emlakçı diye bakmadı bile :(

Aynen burda yakarca diyolar biraz bahçelik varsa şehirler de bile oluyo tabii düzenli ilaçlama yapılan yerler hariç.
Kan grubuyla alakalı olduğunu bilmiyodum ama cilt hassassa daha kötü oluyo.

evet evet yakarca aynen...siz mersinde oturuyorsunuz sanırım. 90 senesinden beri limonluya gideriz yazlık var. orada da eskiden o kadar sinek vardı ki duramazdık ilaçlama yaparlardı ama geçmezdi. sazlıkları kestiler ondan sonra sinek kesildi. tek tük kalmış. geçen yaz gittiğimizde 3-5 tane ısırdı yine ama eskisi gibi değildi.

Aynenn dediğin gibi 600 TL arakat var emlakçı diye bakmadı bile :KK43:

emlakçılara dehşet para gidiyor. ocak ayında Ankara'dan ev aldık. 8 milyar istedi emlakçı. inanamadım. her gün 1 ev satsa dünyanın parasını kazanır. sonunda anlaştık da yarı yarıya ev sahibi ile ödedik.

Arkadaşlar FİTİNTİME diye bir site gördüm çok güzel bir uygulama gibi geldi bana bulunduğu yerde olanlar bir araştırsa ne güzel olur haftada tek seans 25 dk İnceltir, Sıkılaştırır, Yağ Yakar ve Vücut Şekillendirir diyo
ama eminim pahalı bir uygulamadır.

Back
X