• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Akbulutj Akbulutj grup 70 birincisi
-2.600
:KK9::KK9::KK9:
Sbedencim aslinda cok sevindim fakat hak etmemis olabilirim cunku aslinda bir onceki hafta 73.7 idim sonra anlamsiz nir sekilde sistim fazla yemeden cogu odemdi tartida 75.6 goruce sok olmistum sonra ise geldigi gibi geri gitti resmen bolon gibi sondum 2.6 kilo vermemisimdir ama yinede guzel bir duygu sonuc olarak yarismanin basindan beri 2.5 kilo verdim bence

Kizlar bu arada yeni bir ev aldik tam hayal ettigim gibi saglikla ve huzurla icinde uzunyillar yasariz insallah allah cocuklarima kocama ve bana hayirli ve saglikli uzun omurler verir insallah bir hartadir banka tapu kosusturmasi vardi ama olaydan kopmadim sizde kopmayin buranin kiymetini bilin saglicakla

Günaydın Kızlar;

Grup birincilerini tebrik ediyorum. :KK9::KK9:

sbeden sbeden canım ramazan boyunca tartı bildirimi nasıl olacak? geçen sene karatay grubundayken iftar saatinden 1 saat önce tartılıp bildiriyorduk. sabah herkes ya uyuyor oluyordu ya da direk yiyip yattığı için fazla çıkıyordu.

Çok yorgunum sabah kalktım yürüyüş için ama geri uyudum. bir türlü kendime gelemedim.

Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, 1 kk keçi peyniri, 1 domates, 1 salatalık
Ara; 1 küçük muz
Öğlen; Ton balığı, marul salatası, ayran
Akşam; Barbunya, yoğurt
Ara; Kavun böyle sabahtan yazıp bildirince listenin dışına çıkmıyorum. benim için çok iyi oluyor.

Günaydın arkadaşlaaar;
Dün sabah yarım saat ip atladım 1200 sayı
Kahvaltıda 1 dilim beyaz peynir 5 zeytin 1 domates 1 salatalık yarım dilim çavdar ekmeği yedim
Ara 1 kuru erik
Eve giderken 15 dk yürüdüm
Öğlen 1 dilim peynirli börek 1 kase cacık
İşe giderken 15 dk yürüdüm
Ara 1 kuru erik
Akşam eve giderken 10 dk yürüdüm
6 gibi 2-3 lokma ekmek 2 köfte salata ayran
40 dk kadar ip atladım 1800 sayı
Çayın yanında bir şey yememek için 1 çay kaşığı pekmez koydum kupaya iyiydi

sbeden sbeden kilom:61,9
hatta tartım daha farklı sonuçlar da verdi ama bilemedim.ilk tartıldığım sonuç bu.diğer sonuçlara göre artı 1, artı 2, hatta artı 2,5 kilo almışım.sanırım tartı kafayı yedi.
bugün aşırı yoğunum.kızlar uyuyor şimdi gidip duvara alçı çekeceğim.bana şans dileyin kızlar. hatta gün içinde çamaşır makinasının yerini değiştireceğim.varsa evinde tadilat işi olan gelirim yardıma : )))
Gerçekten mi ne yapıyosun öyle boya badana mı?

Günaydın Kızlar;

Grup birincilerini tebrik ediyorum. :KK9::KK9:

sbeden sbeden canım ramazan boyunca tartı bildirimi nasıl olacak? geçen sene karatay grubundayken iftar saatinden 1 saat önce tartılıp bildiriyorduk. sabah herkes ya uyuyor oluyordu ya da direk yiyip yattığı için fazla çıkıyordu.

Çok yorgunum sabah kalktım yürüyüş için ama geri uyudum. bir türlü kendime gelemedim.

Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, 1 kk keçi peyniri, 1 domates, 1 salatalık
Ara; 1 küçük muz
Akşam; Barbunya, yoğurt
Ara; Kavun böyle sabahtan yazıp bildirince listenin dışına çıkmıyorum. benim için çok iyi oluyor.

bence de iftar öncesi tartılalım
illaki sıvı kaybı da olur, ama moraller düzelir fena mı..:rolleyes:

tamam tatlim daha yeni firsatim oldu halletmeye başladım. kodlar hata vermisti kendi kendine bozulunca is uzadi :) senin kilonu okumustum ve unutmamistm ayrica. unutmak mümkün mü :KK30:
tamma canım işin zor olduğu için gözünden kaçmış olabilir . ellerine dert görmesin :)

Kizlar bu arada yeni bir ev aldik tam hayal ettigim gibi saglikla ve huzurla icinde uzunyillar yasariz insallah allah cocuklarima kocama ve bana hayirli ve saglikli uzun omurler verir insallah bir hartadir banka tapu kosusturmasi vardi ama olaydan kopmadim sizde kopmayin buranin kiymetini bilin saglicakla
Hayırlı olsun yeni eviniz darısı bizlerin başına.

iyi akşamlar kızlar
hızla kilo almaya devam ediyorum malesef
bu hafta ki kilom:65
naptin canim yaa yükseliyor korkunç umarim ramazanda almazsin

Sbedencim aslinda cok sevindim fakat hak etmemis olabilirim cunku aslinda bir onceki hafta 73.7 idim sonra anlamsiz nir sekilde sistim fazla yemeden cogu odemdi tartida 75.6 goruce sok olmistum sonra ise geldigi gibi geri gitti resmen bolon gibi sondum 2.6 kilo vermemisimdir ama yinede guzel bir duygu sonuc olarak yarismanin basindan beri 2.5 kilo verdim bence
öyle deme keyfini yaşa 1 kiloda vermis olsaydin sonucta bir çabanın karsiligi olacakti .seni 69 lara bi indirseydik :)

amin hayirli olsun Allah gulerek huzurla oturmayi nasip etsin..
değerli bir yaşam sizin olsun :)
Şaka sanırım:KK45:

Canım ben +1900 deyim:KK53:
ne şakası yine sbeden vakası :confused:çıkarma işlemi yaparken o detayi atliyorum cok dalginim cook

Günaydın Kızlar;

Ara; 1 küçük muz
Akşam; Barbunya, yoğurt
evet canim öyle yapalım. iftardan bir iki saat önceden yazmaya baslayalim :))

naptin canim yaa yükseliyor korkunç umarim ramazanda almazsin

öyle deme keyfini yaşa 1 kiloda vermis olsaydin sonucta bir çabanın karsiligi olacakti .seni 69 lara bi indirseydik :)

amin hayirli olsun Allah gulerek huzurla oturmayi nasip etsin..
değerli bir yaşam sizin olsun :)
ne şakası yine sbeden vakası :confused:çıkarma işlemi yaparken o detayi atliyorum cok dalginim cook
:KK60:

Back
X