• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

aslına bakarsan çok bir şey yok çok çeşit yemişsin ama azar azar yemişsin . ama gene de nasıl yedin kıs hepsini tıkanmadın mı :KK53: ekmek yememişsin yazmadığına göre. valla güzel bence. tek sakınca dolmaların içindeki pirinç olur o da iki yudumcuk ne zararı olcak demi ama :KK45:afiyet olsun canım
Anca cevap yazabiliyorum canim
bende tikanma problemi yok onun icin bu kilodayim onceden olsa bende tatliyla oruc acar Allah ne verdi yerdim artik olculuyum insaallah bu sadece kalanlar bitsin diyeydi

valla canım kaldığımız ev çok çok eskiydi. neyseki taşındılar sonunda. evde böcek varmış taşınınca anladılar ama iş işten geçti... bu gittiğimde o kadar gezelim dedim, yine olmadı :)
canım gelirsen haber et . ben gezdirirm seni. eski yapılanmalarda hep aynı srun vardır. şu anda yeni yapılan şahane evler var siteler var.

yok canım aslan burcu

kahveeeee:KK50: bayılıyorum kahve içmeye, içmeyince ayılamıyorum:KK12:

kız sen uşaklı mısın? neresinden? ben 6 sene uşakta yaşadım:eek:
çok ilginç uşak normalde bilinmez forumda uşakla alakalı kaynıyor. merkezinde oturuyoruz canım

sinek , böcek her yerde var aslında ,ağaçlı yerlerde oturmayla ilgili , İstanbulda Beylikdüzünde oturuyorum ben , çok ağaçlık
mutlaka arada sinek böcek oluyor .. Uşak ta arkadaşım oturuyor , çok memnun yaşadığı yerden ,Şeker fabrıkası lojmanlarındalşardı sanırım cok ağaçlık süper diyordu .

ne kadar çok uşak odaklıymışız :) güzeldir o lojmanlar

Çocukluktan gelme oluyor galiba böyle şeyler.
Annem yavaş yer babam aşırı hızlı yer hep annm derdi atlı mı kovalıyor yavaş ye diye duya duya dolaylı öğrenme olmuş bende de:KK48:
canım benim çocuktan sonra oldu , ben bir rahat yemek yedıgımı bilmezdim
Normalde şekerpare yapacaktım ama vazgeçtim bu biraz daha hafif en azından dedim.
Bi pastane türü bi şey hep hayalimdir. Şöyle kurabiyeler börekler tartlar yapabileceğim bi yer.
öğretmensin cnm ya o daha güzel geldi bana sanki :)

sağol canım,öyle pasta türü abur cubur yememiştim bir de çok hareketliydim oğlumda sanki içime çekirge kaçmış gibiydim:KK70::KK70::KK70:yemeğimi normal yiyordum ama canım acayip portakal limon aşeriyordu bir oturuşta 3-4 limonu yiyip kalkıyordum ha bir de et hatta mangal ,mangal için ağladığımı biliyorum hormonlara bak sen!şimdi düşününce çocukca geliyor ama o zaman çok normal geliyordu.bir de kiloyla alakası yok ama konu açılmışken aklıma geldi çok duygusal oluyor insan saçma sapan şeyler düşünüp hıçkıra hıçkıra ağlardım,hamilelik doğum anne olmak çok farklı duygular ,inşallah o duyguyu yaşarsın ve anlarsın.
aynı o duygusal anlar bendede vardı , ama ben doğum sonrası daha cok yaşadım ve ilk 40 gun herkesın söylediği batıyordu .

ayyyy hem yaparım üşenmem hem yerim, o yüzden az yapmaya çalışıyorum :KK43:

yemek kısmı güzelmişte, o ağlama işini sevmedim. zaten çok kolay duygulanırım eyvah eyvah:KK57:
herkeste çok farklı yaşanıyor canım , hatta insanın her hamileliği bile farklı.. Bu nedenle takma canım allah isteyen herkese yasatsın o gunlerı

Benim yöntem bitsin diye kış boyu kızıma ve eşime yaptığım pilavları yedim galiba 4 kilo olarak geri geldi
artık atıyorum atmaya başladıktan sonra 7 kilo verdim :KK70:
masaallah iyi vermişşin ya ben yemek atmayı sevmıyorum sebze ve proteın grubuya yıyorum degilse esime yediriyorum:KK45:

evlenince çaktırmadan daha neler yedirmeye çalışacak aman dikkat:KK70:
benimki dün süpriz olsun diye kalpli fıstıklı çikolata almış, çakal dayanamayacağımı da bilio:cool:

Of hic sorma valla benimki de hep cikolatayla gelir yanima :KK12:

Ayy o davetler zaten bide tabağımı kendi doldurmaya çalışanlar oluyor tepeleme.

Yarin da davetliyiz. Isin kotusu istanbula gidince 4 dayim sirayla davet edecek yandim yandim:KK17::KK43:

Hele ben kış boyu uyuşuk uyuşuk büzüşerek gezerim yaz da başlayınca enerji dolar vücudum yerimde duramam
Hem güneş hem sıcak hem de deniz favorimmm kalanı boş yaz burçları böyle kış burçları da sıcakta uyuşuyo.
Aynen oyle kendi adima :KK48:
Ben eylulde dogdum kisin bile uzun koluu seyler giymem evin icinde, odamin kaloriferini acmam. Kapimi bile acmam evin sicagi odaya gelmesin diye. Yaz mevsimi kabusum. Gunesi sicagi hic sevmem:KK47:
Ama sevdicegim temmuz dogumlu o da ben gibi hic sevmez sicagi:KK48: kisiden kisiye de degisiyor bence.
Yasadik valla bizim dogalgaz faturasi az gelecek:KK53:
alt karın kareketleri, bacaklar havada yapılanlar. mümkün değil yapamıyorum ben :KK70: bi cebelleşiyorum ki görseniz gülmekten ölürsünüz :KK70:

Evet o alt karin hareketleri cok igrenc hareketler ya o bacak oyle dumduz kalkmiyo iste mumkun degil:KK70:

Çocukluktan gelme oluyor galiba böyle şeyler.
Annem yavaş yer babam aşırı hızlı yer hep annm derdi atlı mı kovalıyor yavaş ye diye duya duya dolaylı öğrenme olmuş bende de:KK48:

Ogrenilmis aliskanlik bence de bu yeme isi. Benim babam coooook yavas yer. Yerken gazete falan bir seyler okur mutlaka hepimiz yer kalkariz babam bizden yarim saat sonra anca kalkar. Her oturusta bir ekmek yer nerdeyse.
Annemlerin tarafi da hizli hizli istahli yerler. Ve baba tarafim dal gibi anne tarafim da kiloludur.
2 hafta yavas yemeye ugrasinca alisiyor insan o kadar zor bir sey degilmis. Alisana kadar ayri yedim ben yemeklerimi cunku kardesimle annem cok etkiliyordu benim yeme hizimi. Yanimizda yemek yiyenler de etkiliyor bence.:KK51:
canım benim çocuktan sonra oldu , ben bir rahat yemek yedıgımı bilmezdim

öğretmensin cnm ya o daha güzel geldi bana sanki :)

Ayy ben de hic yemek yedirmezmisim anneme.
Babam olsun eve gelmesin anam olsun bogazi olmasin diye bi laf varmis hep soylerler bunu.:KK48:

Kızlarrr iftara misafirlerim vardı yenice gittiler daha yatsı kılınacak çok yorgun hissediyorum kendimi ya dayak yemiş gibiyim.
Menümü yazayım hemen
Sahurda 1 poğaça 1 yumurta 1 dilim kaşar ve 1 tatlı kaşığı da çikolata
İftar 1 baget, 2 kaşık pilav ve 1 kase puding
Spor da
100 sguat
1.5 saat yürüyüş

Back
X