• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızlar merhaba,
Bu haftaki yarışmada çok iddialıyım haberiniz olsun :KK14:
Ihım neyse ben bir şey danışacağım size. :KK51: Ben ne yürüyüş yapabiliyorum ne de ip atlayabiliyorum yapsam hemen annem, babam kızıyor aman sanki kilo alıyormuşum da hemen spor yapıyormuşum ya rahat rahat diyet de yapamıyorum yediklerime bakıyorlar az yeyince hemen tripler tripler, bu muhalefeti nasıl engellicem ben artık aynı sofraya bile oturmak istemiyorum ailemle bu yüzden? :KK51:

Kızlar merhaba,
Ihım neyse ben bir şey danışacağım size. :KK51: Ben ne yürüyüş yapabiliyorum ne de ip atlayabiliyorum yapsam hemen annem, babam kızıyor aman sanki kilo alıyormuşum da hemen spor yapıyormuşum ya rahat rahat diyet de yapamıyorum yediklerime bakıyorlar az yeyince hemen tripler tripler, bu muhalefeti nasıl engellicem ben artık aynı sofraya bile oturmak istemiyorum ailemle bu yüzden? :KK51:
kötü bir durum. kilolu olmadan önce ama alma yolundayken bana da aynılarını diyolardı. ama aldığım zaman bi baktılar yolun sonu yok gittikçe şişiyorum popo yaptın göbek yaptın diye söylenmelere başladılar :D
şimdi rahat rahat diyetimi de sporumu da yapıyorum
dikkat etmezsen kilo alabileceğini önden önlem almak için bunu yaptığını anlat. özellikle bekarsan evlenince doğum yapınca kilo alacağını daha bekarken kilolu olursam ohooooo gibi gibi laflar :D

Selamün aleyküm kızlar..
Allah razı olsun ilginiz için çok teşekkür ederim.
Ya sabah baş ağrısıyla uyandım migrenim var benim. Sonra wc ye gittim geldim kasıklarımda bir ağrı ki ne ağrı kıvrım kıvrım kıvrandım ya acaba apandisit mi dedim ama ağrı daha çok sol tarafımdaydı galiba yumurtalıklarımı üşüttüm.
Kapalıyım ben pardesü giyiyorum yürüyüşte falan da gelince üstümü çıkartıp baya açık açık duruyorum evde ondan mı öyle oldum bilmiyorum. İkindi ezanına doğru uyuyup kalmışım 6 ya doğru uyandım. Şimdi iyiyim elhamdülillah.
geçmiş olsun canım yaaa iyisindir umarım şimdi

menülerimi yazayım
dün SAHUR
taze fasulye 1 tabak
2 yumurta
çay
İFTAR
ezo gelin çorbası 1,5 tabak
çok az da ekmek yedim
salata

ARA
üzüm
karpuz
bir fincan hoşaf

bu gece SAHURda
taze fasulyee 1 tabak
2 yumurta
çay şeklinde yicem yine.

Kızlar merhaba,
Aynı şeyi her gün yaşıyorum ya her allahın günü her yemekte. Ben baya baya yavaş yiyip çiğniyorum ki kendileri kadar yediğimi sansınlar diye.

Diyet listesi yalnız yaşayanlar için daha iyi onlar rahatlıkla uygular biz hangi yemeği yapacağımızı şaşırıyoruz kızım bunu yemez eşim bunu yemez diyerek.

kesinlikle katılıyorum...biz de 3 kap yemek pişer. genelde bir çeşit bana ise; kalan 2 çeşit eşime ve kızıma. hatta bazen kızıma ayrı pişiyor. vallahi bıkıyorum ne pişirsem. mesela bugün yemeğim yok dünden derdine düştüm. ne yapacam diye. eşim de demez mi; fırında karnıyarık yap. oldu canım dedim eve geleyim 2 saat mutfaktan çıkmayayım. ben geçiştirme yapamıyorum herşey yenmeli aynı şeylerden bıkıyorum değişik tarifler arıyorum. sonra sahura kadar düşündüm karnıyarık değil ama karatay usulü fırında patlıcan kebabı yapacam çok pratik çok hafif :)) öneririm.
Çok inceledim var yaaa herkes diyo ya tatlı kurabiye yapmayı seviyorum işyeri açıcaam diye
inşallah ileride benm de böyle bir işim olur benim de hayalim spor salonu açmak inanınn..

benim de hayalım oyun evi&parti evi açmak...girişimimde oldu ama eşim vazgeçirdi.
Selamün aleyküm kızlar..
Allah razı olsun ilginiz için çok teşekkür ederim.
Ya sabah baş ağrısıyla uyandım migrenim var benim. Sonra wc ye gittim geldim kasıklarımda bir ağrı ki ne ağrı kıvrım kıvrım kıvrandım ya acaba apandisit mi dedim ama ağrı daha çok sol tarafımdaydı galiba yumurtalıklarımı üşüttüm.
Kapalıyım ben pardesü giyiyorum yürüyüşte falan da gelince üstümü çıkartıp baya açık açık duruyorum evde ondan mı öyle oldum bilmiyorum. İkindi ezanına doğru uyuyup kalmışım 6 ya doğru uyandım. Şimdi iyiyim elhamdülillah.

geçmiş olsun canım; dışarısı sıcak gibi ama evler serin canım...senin evi bilemem ama ben hala uzun kolluyla yatıyorum ki ben yaz bebesiyim. ilk kez
günaydınlar bugün niyetli diilim. sahurda başım ağrıdan çatlıyordu ger yattım

geçmiş olsun canım. baş ağrın susuzluktan ve uykusuzluktan olabilir. benim de boğazım yanıyor yutkunurken. tamamen susuzluğa bağlıyorum.

Hayırlı cumalar herkese,

Dünkü iftar menüm;

3 kepçe ( 1 kase) mercimek çorba
1 kase cacık
1 porsiyon tavuklu patates

Ara; çay ve 2 minik küp gofret.

yürüyüşe çıktık 1 saatimi tamamladım.

Sahur menüm;

3 közlenmiş biber; 2 ceviz, 2 kk keçi peyniri, 8-10 adet çilek, 8 zeytin, 1 domates, 1 salatalık
Avuç ayası kadar pide, 1 tk reçel ve 1 çk nutella.

iftar öncesi tartılıyorum kilomda değişiklik yok 73.9 ; -100 gr eksilmiş. ben bir hafta veriyorsam diğer hafta duraksıyor. çözdüm maksimum ayda ortalama 2,5-3 kg verebiliyorum ki bu çok iyi acelem yok yavaş yavaş yiyerek veriyorum.

valla çok haklısın. zaten kızın peşinde koşturmaktan b-fite gitmekten fazlasını yapıyorsundur :KK8:
Yok canım yaaa maaşallah benim kızım çok sakin bir çocuk oyuncaklarını hele "depter ve kaemini" bulsun başka bir şey istemiyo resim yapıyo inşallah bu hevesi hiç bitmez. eşim biraz problem benim o yüzden tevizlik yemek daha çok zamanımı alıyo

Günaydın bayanlar,

elektronik tartımı aldım alalı habire kilo veriyorum. Su içsem gidip tartılıyorum. kilom azıcık artsa eyvah diyorum yemeği içmeyi bırakıyorum. sanırım artık düzenli bir şekilde vericem. dilerim böyle gider. :)[/QUO

Oh ne güzel :) bence önünde 2 aylık bir yaz fırsatın var okul açılana kadar verirsin. güveniyorum sana :KK73:

Cok rahatsizdim bugun kizlar yeni yeni kendime geldim sirf orucum gitmesin diye direndim doktora da gitmedim cunku buyuk ihtimal igne serum bi seyler verecekti. Ogle namazim gitti ona mi yanayim spor yapamadim ona mi uzuleyim. Insan basina gelince daha iyi anliyor rabbim once iman sinra saglik versin olmayacak sey yok su dunyada.
gecmıs olsun canım dikkat et kendıne

Hayırlı cumalar herkese,

Dünkü iftar menüm;

3 kepçe ( 1 kase) mercimek çorba
1 kase cacık
1 porsiyon tavuklu patates

Ara; çay ve 2 minik küp gofret.

yürüyüşe çıktık 1 saatimi tamamladım.

Sahur menüm;

3 közlenmiş biber; 2 ceviz, 2 kk keçi peyniri, 8-10 adet çilek, 8 zeytin, 1 domates, 1 salatalık
Avuç ayası kadar pide, 1 tk reçel ve 1 çk nutella.

iftar öncesi tartılıyorum kilomda değişiklik yok 73.9 ; -100 gr eksilmiş. ben bir hafta veriyorsam diğer hafta duraksıyor. çözdüm maksimum ayda ortalama 2,5-3 kg verebiliyorum ki bu çok iyi acelem yok yavaş yavaş yiyerek veriyorum.
Doğru söylüyosun günlük 100 gram gitse ayda 3 kg yapıyo ama dikkat edemiyorum ki dün 57.30 olan kilom bugün 58 di :KK70:gece 12 de karpuz kiraz yiyince böyle oluyo aaaa bir de mısır tabiiii

Ya herkes kalçayı büyütüyor bacakları kalınlaştırıyor falan diyor da onlar kulaktan dolma bilgi ile konuşuyor bak ben canlı örneğim karşında delillerimle konuşcam:KK48:
Kalça 123 ten 93 e
Üst bacak 70 ten 52 ye indi canım ve sarkma yok denecek kadar az bende.
Yürüyüş ve sguatla oldu bu incelme sıkılaşma kesinlikle tavsiye ederim.
vallahi ben resim gördüm senin kanıt , gerçekten süper oldu senın maşallah

Back
X