• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bu haftanın kazananları kimler oldu ben kaçırdım galiba :KK48:

Kızlar bu arada ben artık çok dikkat etmeyeceğim en fazla 59'a inerim herhalde çünkü kalça kemiklerim filan çok belirginleşti rahatsız oluyorum bu kadar kemikli görünmekten :KK64:
onemli olan yakisan kiloya ulasmak canim . bu haftanin birincileri secilmeyecek tabloda siknti vardi.zor duzeldi
sbeden sbeden cnm ben bildirm yapamamistm 78 kiloyum +1 kilo malesef:KK43:
tamam canim. bundan sonra pazartsi yapamazsan sali gunu msj la bildir. yoksa arada kayniyor bildirimler. yogunsum diye bisey demiyorum yoksun ozletiyorsun kendini. bende memleketteyim

Selam hayirli iftarlar hanimlar..
Bugünü de iyi atlattim cok şükür baskasinin kötüsü benim icin iyi olabiliyor tabi. Ama ramazan bereketi ile yanimdan gelen gecen yemeklerin cogunu es gecmek bile benim icin başarıdır.. kötünün iyisiyim ben:))
Simdi icimde inanılmaz bur tatli yeme istegi var. Börek yapmistim kendime sadece 1/8 i ile neredeyse yagsiz pisen 1 tane tavuklu hazırladım. Simdi gidip aileme hazirladiklarimdan yememek icin kendimi zor tutuyorum. :) ama oyle yada böyle tutacağım kendimi şimdi 1 demlik cay içeceğim bu bana iyi gelecek:))

Teşekkür ederim canım benim.
Allah rahmet eylesin anneannem büyüttü beni bizimkiler gece gündüz çalışırdı annem babam hala daha derler işe güce aldandık senin en güzel zamanlarını göremedik diye.
Anneannem osmanlı kadınıydı çok hamarat ve sert mizaçlıydı o zamanlar çok kızardım ona ilkokul 3. 4. sınıftaydım tabi o aralar bana hamur yoğurturdu küçük bezeler açtırırdı ama nasıl komutlar verirdi ya şimdi diyorum iyi ki öğretmiş.
ne güzel ya :) çok özendim sana :) yaşıyosa sağlıklı ömür, vefat ettiyse mekanı cennet olsun

Bugünü de iyi atlattim cok şükür baskasinin kötüsü benim icin iyi olabiliyor tabi. Ama ramazan bereketi ile yanimdan gelen gecen yemeklerin cogunu es gecmek bile benim icin başarıdır.. kötünün iyisiyim ben:))
Simdi icimde inanılmaz bur tatli yeme istegi var. Börek yapmistim kendime sadece 1/8 i ile neredeyse yagsiz pisen 1 tane tavuklu hazırladım. Simdi gidip aileme hazirladiklarimdan yememek icin kendimi zor tutuyorum. :) ama oyle yada böyle tutacağım kendimi şimdi 1 demlik cay içeceğim bu bana iyi gelecek:))
Aferin tatlım iraden başarılı bugün benden aferini aldın :) unutma seni özellikle takip edicem. Menülerini eksiksiz yaz. Kaçamakları ayrı özenle belirt

29.06----> 53,5
30.06---->53,7

Kızlar ben sıkıştım 53-54 aralığında. Bir aşağı bir yukarı gidiyor. Yesem de aç kalsan da sonuç değişmiyo. Çok fazla direniyor yaaaa. Benim direncim kırılmadan kilo direnci kırılsın artık yok mu bir püfü. Çünkü ben 53 lü kilo gördükçe tatlıya yönelesim geliyo.
marbel marbel sen yazmıştın canım sanırım bana direniyo sabret diye. Alıntı yaptım az önce mesajı ama silindi :) haklısın dediklerinde. Sabretmem lazım. Siz de az gaz verin gıııı herkescikler saldı kendini gözümdn kaçmıyo değil heeeee. Kilolarına ağlayanlar topiği olduk silkelenin az yaaaa
Tatlıtambakcım sen de pes etmek üzeresin sanırım pes etme gitme bırakma bizi :(

gercek canim malesef gobegim buyuk annemde diyo artik mekik cekebilirsn dogumdan sonra bir bucuk sene gecti. bana bakanin ilk dikkatini ceken yer gobek oluyor. ama cokta takmiyorum zayifladikca nasilsa kuculuyor hatta 57 kilolardayken tamamen gider bence. suyu ornek alman cok guzel :KK50:

Himmm o zaman dedigin gibi kilo verdikce kuculur canim, biraz kuculunce mekik cekersin
29.06----> 53,5
30.06---->53,7

Kızlar ben sıkıştım 53-54 aralığında. Bir aşağı bir yukarı gidiyor. Yesem de aç kalsan da sonuç değişmiyo. Çok fazla direniyor yaaaa. Benim direncim kırılmadan kilo direnci kırılsın artık yok mu bir püfü. Çünkü ben 53 lü kilo gördükçe tatlıya yönelesim geliyo.
marbel marbel sen yazmıştın canım sanırım bana direniyo sabret diye. Alıntı yaptım az önce mesajı ama silindi :) haklısın dediklerinde. Sabretmem lazım. Siz de az gaz verin gıııı herkescikler saldı kendini gözümdn kaçmıyo değil heeeee. Kilolarına ağlayanlar topiği olduk silkelenin az yaaaa
Tatlıtambakcım sen de pes etmek üzeresin sanırım pes etme gitme bırakma bizi :(

kuzum corba salata karbonhidrat, yeme duzenini 3 gun icin protein agirlikli yapabilirsin eger takildiysa kilon. sahurda yumurta peynir sut yada yogurt, iftarda balik salata ya da tavuk yogurt yapmayi dene yapabilirsen. ama uzun sure yapma sadece 2 ya da 3 gun ;)

Aferin tatlım iraden başarılı bugün benden aferini aldın :) unutma seni özellikle takip edicem. Menülerini eksiksiz yaz. Kaçamakları ayrı özenle belirt

Hee menü diyorsun:)) ya ben menülerimi bizim diger topige yaziyorum. Burda ağır kaçar benim menü utanirim bizim kilolar ayni olmadigi için yediklerimizde ayni olmuyor malesef:(
29.06----> 53,5
30.06---->53,7

Tatlıtambakcım sen de pes etmek üzeresin sanırım pes etme gitme bırakma bizi :KK43:

Bizim cezacibasi pes ederse biz ne yapariz düşün hele:))
marbel marbel dogru söylemiş azicik daha sabret daha hızlı gidecek kilolar inan..

Kizlar menumun toplami
sabah
Avuc ici kadar pide icine kaymak bal
1,5 kk buyuklugunde fistikli tahin helva

ogle
1 buyuk kofte
az patlican kizartmasi
domates-maydanoz salatasi

ara
3 kayisi

aksam(bacaklarimin agrisindan bisey gozum gormuyor suanda :()
1 bardak sut
1 salatalik

Aferim kız sana zaten bundan kesinlikle yememem lazım falan yok nefsini yavaş yavaş körelterek gideceksin.
Ben 90 üstü kilodayken büyük boy baharatlı kraker 1 paket biskrem yerdim aynı anda buna rağmen kilo verirdim ama kilo azaldıkça hem yiyemiyorsun hem yemek istemiyorsun.
Hani bazen 50,60 kilo birinin yedikleriyle 90,100 kilo birinin yediklerini bir tutamayız 90 kilodaki tatlısını da yiyerek verir ama 50 lerde zorlaşıyor.
Anlatabildim mi saçmaladım mı bilmiyorum valla:KK48::KK48:

Bu haftanın kazananları kimler oldu ben kaçırdım galiba :KK48:

Kızlar bu arada ben artık çok dikkat etmeyeceğim en fazla 59'a inerim herhalde çünkü kalça kemiklerim filan çok belirginleşti rahatsız oluyorum bu kadar kemikli görünmekten :KK64:
Sen kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsan o kilo senin idealindir tatlım zaten.
Bi ara foto paylaşır mısın canım bu arada:KK23:

Kızlar 3 gunlk iftar menum su serum su serum su serum su su su :-/

gecmis olsun canım neyin var??

Aferim kız sana zaten bundan kesinlikle yememem lazım falan yok nefsini yavaş yavaş körelterek gideceksin.
Ben 90 üstü kilodayken büyük boy baharatlı kraker 1 paket biskrem yerdim aynı anda buna rağmen kilo verirdim ama kilo azaldıkça hem yiyemiyorsun hem yemek istemiyorsun.
Hani bazen 50,60 kilo birinin yedikleriyle 90,100 kilo birinin yediklerini bir tutamayız 90 kilodaki tatlısını da yiyerek verir ama 50 lerde zorlaşıyor.
Anlatabildim mi saçmaladım mı bilmiyorum valla:KK48::KK48:

Hayir canim estagfirullah tam da benim demek istediğimi yazmışsın.. ben aylardir diyet yapıp bırakıyorum ama her defasinda yeni bir başlangıç gibi oluyor cunku arada cok yiyip sifirlamis oluyorum Malesef simdi yeniden midem buyumusken sadece 1 2 cesitle doymuyorum.. biraz midem kuculunce cok iyi menuler cikarabiliyorum biraz zamana ihtiyacim var:)) ama bu son canim artik geri sarmak yok:)

Back
X