• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Menün güzel beğendim :) abartı da gelmedi bana :) sen bünyene göre ye ben abartıları bulurum : D

Ay nişanlın da bulmuş bunuyo :) ne güzel çıtır hatın adamın gözü alışık değil zaar :)
Ay şekerim maşallah maşallah 41 kere :) tü tü tü :)
Üzerindeki kap da çok şık güle güle kullan
Ben de paylaşırım tabi ev hallerim karmaşık ya şuan ama fırsatını bulunca koyatım valla :) en son koyduğumdan farkım yok gerçi malesef :KK43: istediğim kiloya gelsem de ah ah. Yolum az kaldı ama zorluyo işte. Tombiş halimi de koyarım bi günü :) gerçi o dönemde pek foto çekinmedim küstüydüm kameralara aynalara :)
Evet valla alışık değil beni gördüğü en zayıf halim 77 kiloydu:KK48:
Kap için de teşekkür ederim tatlım:KK68:

Ay gece gece 50 tane squat yaptım iyi mi :) ilahi su321 su321
Ön bacak kısmım iyi yandı. Hergün yapıcam ksmetse artık ben de sayıyı arttırarak.
SAHUR MENÜM
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Az kaşar peynir
3-5 tane üzüm
Çay
Ayran

Hangi ara unuttun kiz daha yeni yazdım ben:))

Evdeki meyveleri kiraz, mor erik, kayisi,seftali bunlarin kabuğu soyulanlari soydum dogradim kirazlarin cekirdegini ayikladim. Normalde 1 kiloya 1 kilo seker kullanılır ama ben yarim kilo anca koydum tencereye önce meyveleri sonra sekeri döktüm kapagini kapatip 5-6 saat beklettim 1 cubuk tarcin 4-5 karanfil ekledim kaynattim. Kaynarken kefinu aldim arada koyulasana kadar pisirdim. Tarçını cikardim sonradan ceyrek limonda sıkılıyor aslinda ama benim recel zaten mayhos oldugu icin tadını bozmak istemedim. Ben bayıldım şekerli insani bayan receller gibi degil..
Bayılırım ev yapımı reçele ben de hemen yapacağım çok güzel bir tarif. Ellerine sağlık canım. Ben de geçen gün çilekli kayısılı karışık yaptım onu da tavsiye ederim.

Kızlar 3 gunlk iftar menum su serum su serum su serum su su su :-/

gecmis olsun canim :(

Gelelim bugüneeee....
Sahurda 1 haşlanmış yumurta
İftarda 1 haşlanmış baget 3 kaşık mantı ve salata
Sonra da 1 tane şekerpare:KK11:
Spor ise
100 sguat
1.5 saat yürüyüş.

Kiz vurmasana bu menuye haketmis vucudun

Kap aldım demiştim ya paylaşayım dedim sizle:KK76:

kap a da sana da bayildim tatlim. dedigin gibi biraz daha kucuk olabilirmis ;)
Masalllahhh fistik gibi olmussun

Metabolizmayı şaşırt diyosun yani. İftarda protein ekleme anca yoğurt tarzında olur yemek yapmıyoruz çünkü et falan yapayım. Sahurda protein tüketiyorum zaten. Ben iftarda da yoğurt yiyip su miktarını arttırayım bakim. Bi de ramazan da yeşil çay bıraktım. Onu da içeyim olmadı. Sağol canım benim ilgin için rakibemmmm :)

Yok yok ben pes etmem :) ama motivem kayıyo azcık yalan değil. Yemeklere saldırasın geliyo abur cubur tarzına özellikle ama yapmıyorum. Yalnız iji akşamdır çekirek yedim ya yiyemiyodum bari aradan çıksın dedim :)
Canım menü paylaşmazsan bile kaçamaklarını mutlaka söyle :) tamam mı :) seni kontrol etmem lazım :) pc de olsam mesajlardan arar bulurum nereye yazarsan yaz da telefonda zor sen paşa paşa gel yaz :) ama kaçamak yapmaman tercihim :D

Geçmiş ılsun canım hayırdır diyette çok öu zorladın kendini ? Aman dikkat Allah acil şifa versin tatlım

tabi ki de desteklerim her zaman ;) kendimce fikir uretmeye calistim canim. bak 49 a duserim terk ederim seni ona gore sasirt metabolizmani :D

29.06----> 53,5
30.06---->53,7

Kızlar ben sıkıştım 53-54 aralığında. Bir aşağı bir yukarı gidiyor. Yesem de aç kalsan da sonuç değişmiyo. Çok fazla direniyor yaaaa. Benim direncim kırılmadan kilo direnci kırılsın artık yok mu bir püfü. Çünkü ben 53 lü kilo gördükçe tatlıya yönelesim geliyo.
@marbel sen yazmıştın canım sanırım bana direniyo sabret diye. Alıntı yaptım az önce mesajı ama silindi :) haklısın dediklerinde. Sabretmem lazım. Siz de az gaz verin gıııı herkescikler saldı kendini gözümdn kaçmıyo değil heeeee. Kilolarına ağlayanlar topiği olduk silkelenin az yaaaa
Tatlıtambakcım sen de pes etmek üzeresin sanırım pes etme gitme bırakma bizi :KK43:
Gece de olsa bol su içebiliyo musun önceki gibi. Az su içtiğin için olabilir mi acaba...

Hee menü diyorsun:)) ya ben menülerimi bizim diger topige yaziyorum. Burda ağır kaçar benim menü utanirim bizim kilolar ayni olmadigi için yediklerimizde ayni olmuyor malesef:KK43:

Bizim cezacibasi pes ederse biz ne yapariz düşün hele:))
@marbel dogru söylemiş azicik daha sabret daha hızlı gidecek kilolar inan..
Biz yediklerinin çokluğuna değil de doğru olup olmadığına yorum yaparız merak etme neyle neyi yiyosun mesela
Ben de ilk üye olduğumda o kadar çok şey yiyodum ki zamanla azaldı işte arkadaşlara baktıkça. Amaaa no börekkk.
Bir de püf noktası en çok kilo verdiğim hafta sadece kahvaltı yapma imkanım oldu yemek falan yapamadım.
Yediklerim çavdar ekmeği yumurta peynir domates salatalık karpuz oldu genellikle.

Günaydın Kızlar;

su321 su321 çok güzel görünüyorsun canım, Maşallah nazar değmesin. darısı bize olsun.

dünkü akşam yemeğim : semizotlu yeşil mercimek salatası ( 2 büyük tabak), 1 kase yoğurt ( 100 gr )
sahur menüm; 1 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, 3 közlenmiş biber, 50 gr keçi peyniri, 5 zeytin, roka, yeşil çay ve 1 çk zeytinyağı
3 kayısı

miraycan84 miraycan84 tartı dün geldi. ayyy ben var ya atayım kendimi :) benim 100 gr diye tahmini hesapladığım yoğurt 150 gr mış .

peyniri tutturdum ama doğru hesaplamışım. karpuzu hiç söylemicem. bir ara fotosunu çekecem kaç gr karpuz ne kadar diye. akşam 150 gr karpuz yedim :)))))ay çok komiğim reklamlardaki gibi oldu 48 gr peynir lütfen :))

neyse elime ne geçtiyse tartıyorum eşimde bir yandan karpuz kesiyor. lafı patlattı.. ha 150gr ha 350gr sonuçta 350gr yiyince de verdin kiloyu boşver sen ye canın ne kadar istiyorsa :)) yok yemem hele de görünce hiç yemem.

Aferim kız sana zaten bundan kesinlikle yememem lazım falan yok nefsini yavaş yavaş körelterek gideceksin.
Ben 90 üstü kilodayken büyük boy baharatlı kraker 1 paket biskrem yerdim aynı anda buna rağmen kilo verirdim ama kilo azaldıkça hem yiyemiyorsun hem yemek istemiyorsun.
Hani bazen 50,60 kilo birinin yedikleriyle 90,100 kilo birinin yediklerini bir tutamayız 90 kilodaki tatlısını da yiyerek verir ama 50 lerde zorlaşıyor.
Anlatabildim mi saçmaladım mı bilmiyorum valla:KK48::KK48:
Çok güzel anlattın ben de bunu söylediğimde bazı arkadaşlar karşı çıktı ama ben de canlı örnek var kardeşimle birlikte yürüyüş yaptık ben 60 lardayım kardeşim 100 ün üstündeydi o daha çok yediği halde tabii ki benden daha çok kilo verdi

Aç kalkınca mutlu oluyorum ben biraz boşluk olmalı:KK45:
Aldığın kıyafetin yakıştığını, çabanın sonucunu aldığını görünce aç kalmak beni de mutlu ediyo evet.
Akşam saat 12 ye geliyo karnım gurulduyo resmen yemiycem dedim birşeyy zaten çok uykum vardı hemen uyumuşummm :KK70:

Günaydın Kızlar;

su321 su321 çok güzel görünüyorsun canım, Maşallah nazar değmesin. darısı bize olsun.

dünkü akşam yemeğim : semizotlu yeşil mercimek salatası ( 2 büyük tabak), 1 kase yoğurt ( 100 gr )
sahur menüm; 1 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, 3 közlenmiş biber, 50 gr keçi peyniri, 5 zeytin, roka, yeşil çay ve 1 çk zeytinyağı
3 kayısı

miraycan84 miraycan84 tartı dün geldi. ayyy ben var ya atayım kendimi :) benim 100 gr diye tahmini hesapladığım yoğurt 150 gr mış .

peyniri tutturdum ama doğru hesaplamışım. karpuzu hiç söylemicem. bir ara fotosunu çekecem kaç gr karpuz ne kadar diye. akşam 150 gr karpuz yedim :)))))ay çok komiğim reklamlardaki gibi oldu 48 gr peynir lütfen :))

neyse elime ne geçtiyse tartıyorum eşimde bir yandan karpuz kesiyor. lafı patlattı.. ha 150gr ha 350gr sonuçta 350gr yiyince de verdin kiloyu boşver sen ye canın ne kadar istiyorsa :)) yok yemem hele de görünce hiç yemem.
:KK70:Ben tahmin ediyodum zaten öyle olacağını peyniri paktiyle aldığımda eşit parçalara böldüğüm için ben de biliyorum ama dediğin gibi kaşıkla kaseyle ölçtüğümüzde hata yapıyoruz karpuzu ben de çok yiyorum maalesef
Tamam kilo veriyoruz ama istediğimiz gibi veremiyoruz doğru yazamadığımız için menüyü.

Eşimin taşınma talimatına rağmen o dışarı çıkar çıkmaz ipimi atlamaya başladım ve 3500 sayıyla 1 saati tamamladım bugün regl olduğum halde ne ağrım sızım ne de tatlı yeme isteğim var 12 de uyuyup 5 te kalktım işim çok olmasaydı sabah da atlamak istiyodum onu topla bunu topla saat 8 oldu kahvaltımı bile ayakta yaptım ekmek peynir domatess izin kullan diyo ama ben de inat ettim sen hafta içi taşınır mısın ben de işimi gece yapıp izin kullanmıycaam dedimm.

canım sen 61- 62 lerden dustun degılmı , bu defa iyi gidiyorsun , ben cok kotu gıdıyorum maalesef :KK43:
Evet canım, şimdilik iyi gidiyor bakalım. Bende bir ara hiç düşmüyordum 61-62 lerden ama bu sefer oldu. Seninde kötü değil aslında bence gayet iyi. Hedef kilona az kaldığı için öyle hissediyor olabilirsin.

Back
X