- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
- 208
aaa hastamısın canım?çok geçmiş olsun.Kızlar 3 gunlk iftar menum su serum su serum su serum su su su :-/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa hastamısın canım?çok geçmiş olsun.Kızlar 3 gunlk iftar menum su serum su serum su serum su su su :-/
dimi dimi bende hissediyorum kaslarımın attığını tık tık ve bu benim çok hoşuma gidiyor demek ki işe yarıyor diyorumbir saat hizli tempo yürüyüş yapıp geldik. hala kaslarım atiyor tik tik. dun gece de yurumustum
Eşimin taşınma talimatına rağmen o dışarı çıkar çıkmaz ipimi atlamaya başladım ve 3500 sayıyla 1 saati tamamladım bugün regl olduğum halde ne ağrım sızım ne de tatlı yeme isteğim var 12 de uyuyup 5 te kalktım işim çok olmasaydı sabah da atlamak istiyodum onu topla bunu topla saat 8 oldu kahvaltımı bile ayakta yaptım ekmek peynir domatess izin kullan diyo ama ben de inat ettim sen hafta içi taşınır mısın ben de işimi gece yapıp izin kullanmıycaam dedimm.
Metabolizmayı şaşırt diyosun yani. İftarda protein ekleme anca yoğurt tarzında olur yemek yapmıyoruz çünkü et falan yapayım. Sahurda protein tüketiyorum zaten. Ben iftarda da yoğurt yiyip su miktarını arttırayım bakim. Bi de ramazan da yeşil çay bıraktım. Onu da içeyim olmadı. Sağol canım benim ilgin için rakibemmmm :)
Yok yok ben pes etmem :) ama motivem kayıyo azcık yalan değil. Yemeklere saldırasın geliyo abur cubur tarzına özellikle ama yapmıyorum. Yalnız iji akşamdır çekirek yedim ya yiyemiyodum bari aradan çıksın dedim :)
Canım menü paylaşmazsan bile kaçamaklarını mutlaka söyle :) tamam mı :) seni kontrol etmem lazım :) pc de olsam mesajlardan arar bulurum nereye yazarsan yaz da telefonda zor sen paşa paşa gel yaz :) ama kaçamak yapmaman tercihim
Geçmiş ılsun canım hayırdır diyette çok öu zorladın kendini ? Aman dikkat Allah acil şifa versin tatlım
ilk hemen etki ediyor :)) atlet korseyi cikarmayi unutmustum suan fenayim midem acıyor. sende de baya hareketlilik var canim sen olursun derlerya bence de sen olursun. esim gider bi kaç güne yürüyüş yapamam o zaman
Menün güzel beğendim :) abartı da gelmedi bana :) sen bünyene göre ye ben abartıları bulurum : D
Ay nişanlın da bulmuş bunuyo :) ne güzel çıtır hatın adamın gözü alışık değil zaar :)
Ay şekerim maşallah maşallah 41 kere :) tü tü tü :)
Üzerindeki kap da çok şık güle güle kullan
Ben de paylaşırım tabi ev hallerim karmaşık ya şuan ama fırsatını bulunca koyatım valla :) en son koyduğumdan farkım yok gerçi malesefistediğim kiloya gelsem de ah ah. Yolum az kaldı ama zorluyo işte. Tombiş halimi de koyarım bi günü :) gerçi o dönemde pek foto çekinmedim küstüydüm kameralara aynalara :)
Seninde eline saglik canım. Cilek kayisi himm merak ettim tadını denerim inşallah:)Bayılırım ev yapımı reçele ben de hemen yapacağım çok güzel bir tarif. Ellerine sağlık canım. Ben de geçen gün çilekli kayısılı karışık yaptım onu da tavsiye ederim.
Biz yediklerinin çokluğuna değil de doğru olup olmadığına yorum yaparız merak etme neyle neyi yiyosun mesela
Ben de ilk üye olduğumda o kadar çok şey yiyodum ki zamanla azaldı işte arkadaşlara baktıkça. Amaaa no börekkk.
Bir de püf noktası en çok kilo verdiğim hafta sadece kahvaltı yapma imkanım oldu yemek falan yapamadım.
Yediklerim çavdar ekmeği yumurta peynir domates salatalık karpuz oldu genellikle.
kızlar dün bacağım ağrıyo demiştim ya, enfeksiyon varmış. çok üstüne basmayacakmışım,havaya dikecekmişim. antibiyotik ve antienflamatuar başladıbende sporsuz pasif hayat başlıyor bi 5-10 gün
![]()
Geçmiş olsun canim. Once sağlık lazim bize degil mi ama
kızlar dün bacağım ağrıyo demiştim ya, enfeksiyon varmış. çok üstüne basmayacakmışım,havaya dikecekmişim. antibiyotik ve antienflamatuar başladıbende sporsuz pasif hayat başlıyor bi 5-10 gün
![]()
Geçmiş olsun tatlım ya iyiki ihmal etmeden baktirdin.. canim sen de ayagina baski uygulamadan yapabileceğin egzersizler yapabilirsin.. mekik çek makas hateketi yap gibi.. cabuk geçer bu durum inşallah.
Kizlar birsey soracagim fikri olan var mi
Dün imsak saatinden yarim saat once regl devam ediyordu. Ben yinede sahur yaptim. İmsak saatinden sonra devam etmezse tutarim diye. Ama eltim insaktan once temizlenmezsen olmuyor diyor arada kaldım simdilik birşey yok niyet getirsem mi acaba??? 8 gün olsun istemiyorum![]()
canım ne kadar hareket edersem iltihap o kadar yayılacakmışdün yürüyüş yaptığımı söyleyince kızdı doktor, ağrının sebebini bilmeden ne cesaret diye
üstelik çalışıyorum bugün ama şefime söyledim ayağımın altında sandalye var, uzattim ayakları öyle çalışıom
![]()
canım gereğini bilmemekle beraber benimde içim rahat etmez imsaktan önce gusül almazsam![]()
Ben spor aşkına binaen söyledim:)) ama durum o kadar vahimse tabiki ihmal etme sağlığını. Tekrar geçmiş olsun
Hee ama gusul abdesti oruclu iken alınabiliyor diye biliyorum. Arada kaldım yaa napsam![]()
Benim annem ev hanımı bahçe de var gün içinde en fazla 1-2 saat dinlenir akşama kadar hiç durmaz çok da yemez ama 90-100 arasında gider gelir ama tempolu hiçbir hareketi yok işte o yüzden kilo da veremiyoharikasın canım o kadar işin içinde sporunu atlamamışsın![]()
Hiç duymamıştımm bacakta enfeksiyonn dinlen birazzkızlar dün bacağım ağrıyo demiştim ya, enfeksiyon varmış. çok üstüne basmayacakmışım,havaya dikecekmişim. antibiyotik ve antienflamatuar başladıbende sporsuz pasif hayat başlıyor bi 5-10 gün
![]()
Bence kafana takma için rahat ediyosa tabii ki tutmalısınn 8 gün devam etmez zatennn benim 3 günde bitiyoooKizlar birsey soracagim fikri olan var mi
Dün imsak saatinden yarim saat once regl devam ediyordu. Ben yinede sahur yaptim. İmsak saatinden sonra devam etmezse tutarim diye. Ama eltim insaktan once temizlenmezsen olmuyor diyor arada kaldım simdilik birşey yok niyet getirsem mi acaba??? 8 gün olsun istemiyorum![]()
Allah allahh geçmiş olsun ne ilginç birşeymiş öyle neyden kaynaklandı acabaaa.canım ne kadar hareket edersem iltihap o kadar yayılacakmışdün yürüyüş yaptığımı söyleyince kızdı doktor, ağrının sebebini bilmeden ne cesaret diye
üstelik çalışıyorum bugün ama şefime söyledim ayağımın altında sandalye var, uzattim ayakları öyle çalışıom
![]()
Benim annem ev hanımı bahçe de var gün içinde en fazla 1-2 saat dinlenir akşama kadar hiç durmaz çok da yemez ama 90-100 arasında gider gelir ama tempolu hiçbir hareketi yok işte o yüzden kilo da veremiyo
Hiç duymamıştımm bacakta enfeksiyonn dinlen birazz
Allah allahh geçmiş olsun ne ilginç birşeymiş öyle neyden kaynaklandı acabaaa.
Kötü olmuşşdoğrudur ya belli bi tempoyla yapılmayınca bi işe yaramıyor hareketler
ay bende duymamıştım yaaaa ama öyle canım bacağımda ki değil açlık hiçbişey hissetmiyorum ağrıdan başka![]()