• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

benim normalde 6- 7 gun surer ilk defa böyle oldu ama ilk iki gün lekelenme seklinde olmuştu ondan uzadi sure sanırım.

super canim misafir mi var yine? Varsa yanınada mercimek corba hayal ettim oh mis:))

Sagol canım benim. Zaten banyodan sonra lekelenme devam etti. Yarin kesin inşaallah:)

Evet galiba benim sorunum bu nasilsa veririm diye ağırdan alıyordum. Sure verdim kendime her hafta 1 kilo verebilirsem Aralikta 66 olacağım:))

Miladim hedef ayni desene ben de 66 istiyorum

benim normalde 6- 7 gun surer ilk defa böyle oldu ama ilk iki gün lekelenme seklinde olmuştu ondan uzadi sure sanırım.

super canim misafir mi var yine? Varsa yanınada mercimek corba hayal ettim oh mis:))

Sagol canım benim. Zaten banyodan sonra lekelenme devam etti. Yarin kesin inşaallah:)

Evet galiba benim sorunum bu nasilsa veririm diye ağırdan alıyordum. Sure verdim kendime her hafta 1 kilo verebilirsem Aralikta 66 olacağım:))
insallah hadi bakalim isteyen basariyor. acikip herseye saldirasin gelirse sutlu kahve ic bekle canim biseyler dene. yada tuzsuz cubuk kraker oyalayip doyurur

Iste size karpuz ornegim; su kadarcik karpuz 157 gr ve yaklasik 50 kalori. Ben bunun 3 katini yiyorum. Boyle denk geldikce orneklendiririm size de fikir olur.

Aksam ki menume ilaveten 1 kase yesil mercimekli eriste corbasi ictim. Yani 1kase barbuna,1kase cacik yedim. Ve 25 gr tahin helvasi yedim o kadar azdi ki disimin kovuguna yetmedi ya.. ve en kucuk helvayi aldim ki cok yemeyeyim. Gerci kalmaz evdekiler seviyor helvayi :))

Herkese iyi iftarlar biirazdan karpuzumu yicem

20150701_202126.webp

Kizlar bu hafta benim coook misafirim var.yogunum cok şükür. Benim de aksam makarna ve taze fasulye var. Makarna yemicem az yaptım zaten.kizima ve esime yeter sadece.

Bende az makarna yapiyorum simdi eşime çocuklara yeter anca:))
Miladim hedef ayni desene ben de 66 istiyorum

Evet canim olmam gereken kiloya baktim 60 olmaliymis ben iki cocuk annesiyim 60 falan olamam iskelet olurum dedim :)) 68 den 66 ya düşürdüm bu yeter..

insallah hadi bakalim isteyen basariyor. acikip herseye saldirasin gelirse sutlu kahve ic bekle canim biseyler dene. yada tuzsuz cubuk kraker oyalayip doyurur

Sütlü kahve benim vazgecilmezim zaten canım hemen hergun içiyorum eger aceleden yapmazsam o zaman da tarcinli süt içiyorum..

Kizlar menum yaziyorum ama acıyın bana elestiri yaparken:))
Sabah - öğle
5 yaprak sarma
Çeyrek dilim pide
yağsız salata
yogurt

ara
3 kayisi
2 kasik vanilyali dondurma

ara
1 muz
1 c.b süt

aksam
Yarim dilim pide
1 kase tavuklu yogurt çorbası
Az patatesli koy tavuğu ( susuz )
4-5 kasik kabak tarator

misafirliğe gidiyorum simdi orda birsey yememeye çalışırım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Iste size karpuz ornegim; su kadarcik karpuz 157 gr ve yaklasik 50 kalori. Ben bunun 3 katini yiyorum. Boyle denk geldikce orneklendiririm size de fikir olur.

Aksam ki menume ilaveten 1 kase yesil mercimekli eriste corbasi ictim. Yani 1kase barbuna,1kase cacik yedim. Ve 25 gr tahin helvasi yedim o kadar azdi ki disimin kovuguna yetmedi ya.. ve en kucuk helvayi aldim ki cok yemeyeyim. Gerci kalmaz evdekiler seviyor helvayi :))

Eki Görüntüle 1570441

Ay o ne azıcık karpuza hic kısıtlama getiremem.cok seviyorum ben

Kizlaaaarrrrr tartildim 82.9 olsa da 83 lerden kurtuldum. Simdi 82 lerden kurtulma zamani beni cok zorlayan kilolar bunlar 8 ki kilolar
süper canim bu motiveyi iyi kullan lütfen yaa bari bi atak sen yap benim gibilere ışık ol tamam mi inmisken dikkat et sakin alma gerii

Sabah - öğle
5 yaprak sarma
Çeyrek dilim pide
yağsız salata
yogurt

ara
3 kayisi

ara
1 muz
1 c.b süt

aksam
Yarim dilim pide
4-5 kasik kabak tarator

Bence gayet iyi sadece sarmanın yanında pide olmasaymış iyiymiş mesela ben ekmek yerine 3 sarma daha eklerdim oraya:))

Ya kızlar burda bugün sıcak baya hissediliyor ya.
1.5 saat yürüyüş yaptım dilim damağıma yapıştı.
İkindiyi kılıp biraz uzanayım bari zaten kaldı şurda bir buçuk saat.
Bide ben akşam galiba tulumba yicemo_O

ye canım ye senin hakkındır abartmadığın sürece :)

Eki Görüntüle 1570441

canım yiyecekleri tartarken önce boş kabını tart sonra dolu şekilde tart. dolu tarttığından boş kabın ağırlığını düş. yiyeceğin gramı belli olsun :) aliminyum kase de olsa ağırdır o :D banane :D

Sabah - öğle
5 yaprak sarma
Çeyrek dilim pide
yağsız salata
yogurt

ara
3 kayisi

ara
1 muz
1 c.b süt

aksam
Yarim dilim pide
4-5 kasik kabak tarator

Bence gayet iyi sadece sarmanın yanında pide olmasaymış iyiymiş mesela ben ekmek yerine 3 sarma daha eklerdim oraya:))

canım su ya katılıyorum ben de. onun dışında abartı bir şey yok. iyi gidiyorsun kıs aferin :KK76:

Misafirimi yolcu ettim şimdi kızlar sizle menümü paylaşıp yatsıyı da kılayım sonra bekle beni breaking bad:cool:
Sahurda 1 yumurta 1 kayısı ve 1 biber
İftarda 3 mücver 1 baget yarım bardak kola
Az önce de 2 tane tulumba.
Spor
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
muhteşem :KK54: bu gidişle kilo vermeye devam etcen yalnız :p

sahurumu paylaşmıştım zaten ama topluca bir daha yazayım ben.
SAHUR
2 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
yarım kk kaşar peynir
1 fincan çay
1 bardak ayran

İFTAR
1 kase patates çorbası
avcumun yarısı kadar pide
tart 1 dilimin yarısı:KK11:
1 avuç çikirdek :KK23:

iftarda azcık yidim galiba :D :D