• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar sol elim kaynar sutle yandi :KK42:
yarim saattir sudan cikaramiyorum. cok siddetle yanıyor aglayacm utanmsam cok careszm. sari bi merhem var sudan cikaramiyrm ki sureyim of offf
Canımmmm çok çok geçmiş olsun ya..
Biliyorum çok zor ama o merhemden sür rahatlatacak seni inşaallah:KK43:

Memlekete gidecem az kaldi ya ondan.
35 gun falan var. Gidecek bu kilolar. Iftarda da sahur da da ekmek yemiyorum. Cok canim isterse 1 parça...memlekete gidince aliyorum hep ama bu sefer farkli olacak 2 kardesim gebe diyet yapmak zorundalar. Seker tansiyondan dolayi. Ablam da emziriyor cok kilo aldim gel dw beraber diyet yapalim diyor. Yemek isine ben el atacam her gittigim yerde
seni hiç bu kadar kararlı hatırlamıyorum canım. inşallah basarirsin. sen 79 lara in ben inan senin adına çok sevinicem. aylardır emeğini ugrasini pes etmeyisini görüyoruz. topige bi atak şart :KK66: :KK66:
:KK70: :KK70: :KK70: aferin kıs muma çevirmişsin adamı :KK70: iyi iyi ama bak dikkate almış seni hemen uygulamaya geçmiş :) oh oh şimdi hedef o şıkır mıkırların içine girmek tamam mı :KK66: böyle devam :KK66:
insallah canim 62 lerde anca güzel olur erken giyip esnetmicem:KK45:

. böyle alip atiyorum kenara bazen ama bunlar hem ucuz hem güzellerdi :oops: bugun bi köpek esimle benim ayakkabılarımizi parcalamis yeni almistim
çok begenerek sahibine dedik umarim verir parasini kopegi bahceye girms :KK43:
Günaydın Kızlar;
sbeden sbeden canım o kıyafetleri en kısa zamanda giyeceksin merak etme. yürüyüşlere devam.. ben bu sabah 42 beden pantolonumu giydim yaaa sevinçten işe nasıl yürüdüysem rekor kırdım :)))

su321 su321 canım sen bilirsin tartı için ama bence gerek yok sen işi çözmüşsün :))

akşam iftardan sonra coştum. ama benim ayda 1 gün böyle oluyor. bir insanın canı hem tatlı hem tuzlu hem ekşi çeker mi ; çeker..midesizim ben.

helvanın üstüne karpuz yedim. sonra şenliğe gittik.. 3 top dondurma yedim. gezerken eşim dedi ki; burma kadayıf alalım mı ? sen mi tatlı mı dedim. adam çikolata dahi yemez. ben yersem ya baklava ya da kadayıf yerim dedi. dur bir düşüneyim turumuzu tamamlayalım dedim. neyse dönüyoruz ; önünden geçtik. istemiyorum dedim. dondurma fazla bile bana kalsın dedim. peki dedi. eve geldik. dedim ki ; beni denedin dimi dedim yok ya ne demesi canım istedi dedi :) hayır adam ben kilo alırken çok yiyorsun derdi,; şimdi veriyorum diye alayım tatlı diyor :)

sahur menüm; çok abarttım ya off zaten tartıda almış görünüyorum.

50 gr pide :))
50 gr keçi peyniri ( yaklasık 2 kk ediyor)
5 zeytin
2 haşlanmış yumurta, 1 tk zeytinyağı
1 domates, 1 salatalık
1 su bardağı süt yanına 25 gr helva :)) o helva bitecek 200 grlık aldım neyse ki :))

ve bunların hepsi 726 kalori etti. artık iftarda çok hafif yiyeceğim.

iftar menüm belli; tavuklu salata ve zeytinyağlı taze fasulye.
çok mu hizli yürüdün canım :KK19: seninle kilolarımiz yakin . bende gecen likrali bi pantln aldim 42/32 bedeni. . korse ile oluyor ama beli cok sıkıyor onuda bilerek küçük almıştım :KK45::KK45::KK45: 3 kilo vereyim daha rahat giyerim. kac dakika yürüyorsun her gün mu

inşallah yapıcaz ama a101in yeri başka :)
kiz merak ettim bende alirim arada degisiklk olsun. annem bana bi suru kayisi receli yaptı büyük ve tatlılardi enfes oldu. memlekete yine gotrcek cok sey var cok şükür:KK69:. bi de kokusu var öyle parfum olsa keşke ama vardir aslinda bi bakicam.

Off canım ya geçmiş olsun. Dayanmalisin ağrısına sonra rahatlayacaksin azda olsa yoksa daha kötü olur bide izi kalir canim.
Benim de iki yaşındayken sutten yanmış. Hala izi var azda olsa:KK43:
sagol canim simdi sizisina dayaniyrm arada ufluyrm.elimin ic tarafi kalin deri iz yapmaz

Canımmmm çok çok geçmiş olsun ya..
Biliyorum çok zor ama o merhemden sür rahatlatacak seni inşaallah:KK43:
sagol canim tepindim resmen sudan cikarinca .sabrettm ilaci surdm 20 dk sonra hafiflemye baslasi su hic iyilestirmiyor.

geçmiş olsun dayanamıyorsan biraz daha suda beklet dayanacağın kadar ağrı azaldığında sürersin
sagol canim su iyilestrmiyr canim acisina sabrettm ilac haffletti

insallah canim 62 lerde anca güzel olur erken giyip esnetmicem:KK45:
. böyle alip atiyorum kenara bazen ama bunlar hem ucuz hem güzellerdi :oops: bugun bi köpek esimle benim ayakkabılarımizi parcalamis yeni almistim
çok begenerek sahibine dedik umarim verir parasini kopegi bahceye girms :KK43:
Aaa bak sen haylaz köpeğe. Vermesi lazım normaldr parasını. Sahip çıksaymış köpeğine.

kızlar sol elim kaynar sutle yandi :KK42:
yarim saattir sudan cikaramiyorum. cok siddetle yanıyor aglayacm utanmsam cok careszm. sari bi merhem var sudan cikaramiyrm ki sureyim of offf

bakalim inanci vicdanina gore davransin cok cook zengin biri ayakkabilari ayagina goturup gostermemizi istedi goturmedik tabi insan var insan var
Ay canım geçmiş olsun sütten yanmışsın. Merhem iyi gelmiştir umarım.
Yaw trlü türlü insan var hakkaten. Ne diyeyim. İnşallah vicdan muhasebesini adaletli yapar

Ay canım geçmiş olsun sütten yanmışsın. Merhem iyi gelmiştir umarım.
Yaw trlü türlü insan var hakkaten. Ne diyeyim. İnşallah vicdan muhasebesini adaletli yapar
insallah canim. merhem cok iyi geldi bu merhem uyustrdu . uyustrma ozllgi var dedi annm. cok sukur simdi iyiyim :KK54:

kiz merak ettim bende alirim arada degisiklk olsun. annem bana bi suru kayisi receli yaptı büyük ve tatlılardi enfes oldu. memlekete yine gotrcek cok sey var cok şükür:KK69:. bi de kokusu var öyle parfum olsa keşke ama vardir aslinda bi bakicam.
beni görende a101in resmi sponsoru sanacak :) :) ev yapımı güzel oluyor da annem bi yeğenime bakıyor bi benim şu bu derken düzeni bozuldu:( kış hazırlıklarımız hep sekte de öğrenmek istiyorum bende

vardır mutlaka pafümü

Selamlar ben geldim:))
Kayınvalidemler de ara öğün yapmis oldum
Cayin yanında çeyrek mevlana şekeri
1 dilim muz
3 dilim karpuz
1 kayisi
2 kiraz buda kayinvalidemin ısrarı ile..
Gorumcem tatli aldiracakti cayin yanina izin vermedim.. cok iradeliyim masallah:))

Kızlarrr yenicene eve girdim çayımı kapıp hemen size yazayım dedim.
Ama bugün pek bi sessiz yaa burası nerelerdesiniz kızlar
Menümü paylaşayım hemencecik
Bugün nişanlımla dışarda yaptık iftarı. İskender istiyordum ama bugün yapmıyormuş istediğim yer malesef ben de pide yedim erkek arkadaşım iftar menüleri vardı ondan yedi. Ben çok çeşit yiyemediğim için almadım menülerinin içinde 7 çeşit vardı ya.
Sahurda 1 mücver 1 kaşık menemen bir kaşık reçel
İftarda 1 e yakın pide salata 2 adet çiğ köfte
Az önce de dondurma yedim.
Spor her gün aynı zaten
100 sguat
1.5 saat yürüyüş

Selamlar ben geldim:))
Kayınvalidemler de ara öğün yapmis oldum
Cayin yanında çeyrek mevlana şekeri
1 dilim muz
3 dilim karpuz
1 kayisi
2 kiraz buda kayinvalidemin ısrarı ile..
Gorumcem tatli aldiracakti cayin yanina izin vermedim.. cok iradeliyim masallah:))
Oooo süpersin yaa maşallah maşallah arkadaşıma:KK68:

Back
X