• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gelelim bugünümüze ben bildiğiniz yiyom ya diyet menüsü falan değil bunlar bence
Sahurda 1 kayısı 1 dilim kadar peynir 1 dilim ekmek biraz domates
İftarda 2 kaşık kuru fasulye 2 kaşık pilav biraz da tavuk.
Ara da yarım avuç çekirdek.
Spor da
100 sguat
2 saat yürüyüş.
Bu yürüyüşte sıktı iyice ya farklı şeyler istiyorum artık
:):):)senin yemiş halin benim diyetli halimden bile az,mideni nasıl bu kadar küçülttün su'cum ya,bir türlü şu az yemeği beceremiyorum,baksana menü bile paylaşamıyorum çokluğundan

Merhaba kizlar
Onceki geceden perişan olduk abim kalp krizi gecirdi. Kalbine pil takıldı ankarada hastanedeyim şimdi daha iyi çok şükür.. diyet kismini sorarsaniz bu kadar olumsuzluğa ragmen kendimi hic birakmadim.. ama bu haftada tartilamayacagim.. öpüyorum herkesi.

canım geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. tekrarını göstermesin inşallah.

ev taşımadan çok korkmuyorum da hasta bakmak zor
bir de kv yazları köyde oluyor bahçe işi çok yoruyor insanı,bundan 3 sene önce çocuklarım daha küçüktü bir de havasından suyundan hasta oldular ateş ishal oldular çok feci,bahçe işi,çocuklar hastaydı,kv hasta birde akşamları sürekli misafir geliyordu gün içinde de geldiği oluyordu geçmiş olsuna falan sabah 6.00 dan gece 12 ye kadar hep ayaktaydım,sabahları topuğumun üstüne zor basıyordum bacağım belim iyice dökülmüştüm,hiç diyet spor yapmadan 2 hafatada 4 kilo vermiştim ama yine de sen çocuklarına bak biz kendimize bakarız dememiştiler,hatta daha giderken de hiç gönlü yoktu hani 3 hafta kalcaktın diye.oğlum hasta olmuş ağlıyordu daha kayınbabam gel sarımsakları sökelim diye çağırıyordu,ooyyy yavrum benim hiç ilgilenememiştim bile,o günleri hatırlayınca hiç gidesim bile gelmiyor,bir yandan da acıyorum,bana kim acıyacaksa artık. bir yandan da şeytan boşver gitme diyor çünkü elim biraz yavaş diye hep arkamdan konuşuyorlarmış duyuyorum eltilerden.
şeytan diyor ki,benim elim yavaş sana eli hızlı olanlar baksın diyeyim diyorum da işte bişey desen adın kötü gelin oluyor
bilmiyorum işte... bayağı uzattım ben de ne dertliymişim be!
4 tane kızı var diyosun 1 er hafta kalsalar 1 ay yapar düzenlerini bile bozmazlar benim kv de ekim gibi ameliyat olmuştu tek kızı var ama çok şükür hiç bize söylemeden iyi kötü baktı. çocuk olmasa neyse de çocuk olunca ben cesaret edemiyorum.

Kızlar Günaydın ;

kilo bildirimimle başlayayım kendimi tebrik ediyorum haftanın birincisi benim :)

geçen hafta 73.3
bu hafta 75.5 +2.200 kg aldım.

cuma regl oldum...3 gündür yemek, misafir, tatlılar ( sütlü tatlı neyseki ) ve sonuç = göz kapaklarım bile şişti. halbuki abartmadan yedim ama ben neden böyleyim 2-3 gün dikkat etmeyince nasıl alabiliyorum ya; kahvaltılarım tam yaptım. hatta 2 öğün yedim. ama arada yediklerim mahvetti. neyse sayfayı kapadım olsun. nefsime hakim olamadım bu kadar açık ve net..

sabah yürüyüşe çıktım. yine köpek yine köpek....hayvanlardan soğudum resmen etrafımda döndü onun yüzünden 30 dk yürüyebildim. toparlamam lazım çok acil, reglim yarın biter. 9 gün kalıyor orucun bitmesine 72 yi göremem ama 73 ile bayrama girersem çok iyi.

son 1,5 aydır çok gerginim, stresliyim, canım sıkkın ( iş ile ilgili) , buna rağmen çok iyiydim. normalde bu durumlarda kendimi yemeğe veririm. insanın kafasının rahat olmaması çok kötü, belirsizlik çok kötü ve mutsuz olmak. erkekler bizim gibi değiller işte, biz kadınlar yaradılış olarak farklıyız, duygularımız , hormonlarımız farklı. hemen kilomuzu etkiler yüzümüzü etkiler stresimden sivilce çıkarıyorum yaş 31 hale bak, neyse laf nereye geldi ya :)))

herkese iyi haftalar.

Browni benim de sevdiğim bi tatlı ya misafirde falan iki dakkada hemen. Bide browni kurabiye var o da müthiş oluyor.
Yakında beni topikten atacaksınız yemek programı mı burası diye:KK48:
O yaptığın yürüyüşten sonra en son atacağımız kişi sensin hafta sonu bırak yürüyüşü iyi tıkındımm.

4 tane kızı var diyosun 1 er hafta kalsalar 1 ay yapar düzenlerini bile bozmazlar benim kv de ekim gibi ameliyat olmuştu tek kızı var ama çok şükür hiç bize söylemeden iyi kötü baktı. çocuk olmasa neyse de çocuk olunca ben cesaret edemiyorum.
canım kızının biri istanbulda oturuyor,birinin evi asansörsüz bir apartman,biri de köyde babasına bakıyor

Kızlar Günaydın ;

kilo bildirimimle başlayayım kendimi tebrik ediyorum haftanın birincisi benim :)

geçen hafta 73.3

cuma regl oldum...3 gündür yemek, misafir, tatlılar ( sütlü tatlı neyseki ) ve sonuç = göz kapaklarım bile şişti. halbuki abartmadan yedim ama ben neden böyleyim 2-3 gün dikkat etmeyince nasıl alabiliyorum ya; kahvaltılarım tam yaptım. hatta 2 öğün yedim. ama arada yediklerim mahvetti. neyse sayfayı kapadım olsun. nefsime hakim olamadım bu kadar açık ve net..

sabah yürüyüşe çıktım. yine köpek yine köpek....hayvanlardan soğudum resmen etrafımda döndü onun yüzünden 30 dk yürüyebildim. toparlamam lazım çok acil, reglim yarın biter. 9 gün kalıyor orucun bitmesine 72 yi göremem ama 73 ile bayrama girersem çok iyi.

son 1,5 aydır çok gerginim, stresliyim, canım sıkkın ( iş ile ilgili) , buna rağmen çok iyiydim. normalde bu durumlarda kendimi yemeğe veririm. insanın kafasının rahat olmaması çok kötü, belirsizlik çok kötü ve mutsuz olmak. erkekler bizim gibi değiller işte, biz kadınlar yaradılış olarak farklıyız, duygularımız , hormonlarımız farklı. hemen kilomuzu etkiler yüzümüzü etkiler stresimden sivilce çıkarıyorum yaş 31 hale bak, neyse laf nereye geldi ya :)))

herkese iyi haftalar.
köpek köpek dedikçe kangaldamısın diye sorasım geliyor ama sanırım konyadasın

Merhaba kizlar
Onceki geceden perişan olduk abim kalp krizi gecirdi. Kalbine pil takıldı ankarada hastanedeyim şimdi daha iyi çok şükür.. diyet kismini sorarsaniz bu kadar olumsuzluğa ragmen kendimi hic birakmadim.. ama bu haftada tartilamayacagim.. öpüyorum herkesi.
Çok geçmiş olsunn inşallah çabuk iyileşir.

Gelelim bugünümüze ben bildiğiniz yiyom ya diyet menüsü falan değil bunlar bence
Sahurda 1 kayısı 1 dilim kadar peynir 1 dilim ekmek biraz domates
İftarda 2 kaşık kuru fasulye 2 kaşık pilav biraz da tavuk.
Ara da yarım avuç çekirdek.
Spor da
100 sguat
2 saat yürüyüş.
Bu yürüyüşte sıktı iyice ya farklı şeyler istiyorum artık
Salona gidicektin karar veremedin mi?

Ya çok güldüm kız:))
Evet amacım o hem daha çok sıkılaşayım hemde kas oranını artırmak.
Ama var ya zayıfladıktan sonra metabolizmam nasıl hızlandı anlatamam demek yiyip kilo almayanlar böyle almıyormuş
Yürüyüşü bıraktım ya bu ara yine yavaşladı maalesef.

zaten sanırım 5 kilo 1 bedene denk geliyormuş. 5 kilo verince 1 beden küçülüyorsun sanırım. o yüzden fark eder. bir gün motivemşn yüksek olduğu bir gün foto çekip koyarım. 1-2 kilo da vermiş olsam oh
Doğru ben 6 kilo verdim 40 dan 38 e indim ama eski kıyafetlerim hala olmuyo tabii 64 ken 36 ymışımmm.

Yok yok utanmayın siz maşaallah çok azimlisiniz dişianka senin verilecek az var zaten onlar yakın zamanda gider koruma ve sıkılaşmaya geçersin.
Tambakcım senin hızlı gidiyor zaten büyük ihtimalle 75 civarı az gitmeye başlar o zaman da spora sarılacaksın
Sporsuz olmuyoooooo:KK43:

Kızlar Günaydın ;

geçen hafta 73.3

herkese iyi haftalar.
Günaydııın yalnız değilsin merak etme :KK70:
Ben de 58.50 çıktımm bu sabah ne yedim öyle anlamadım ki ama spor yapamadım tabii ki 1 haftadır taşınma alışveriş yerleşme derken reglim de bitti ama kilom düşmedi maalesef.

Back
X