- 12 Kasım 2013
- 4.658
- 6.022
- 358
- 43
Kilo mu almaya calisiyorsun canim?onuda yükleyeyim. 3 kilo almam lazım da. Günlük 2000 kalori almam lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo mu almaya calisiyorsun canim?onuda yükleyeyim. 3 kilo almam lazım da. Günlük 2000 kalori almam lazım
Ic bacaklarinnda fark var mi canimSpor salonunda jinekologlarin muayene koltugu gibi ama ayak kismi daha asagida olan bir alet. Sanirim daha net canlandi gozunde bu sacma benzetmeyleKilo ayarliyorsun ona gore bacaklarini acip kapatiyorsun ic bacak icin cok etkili ve rahim kaslarini da cok calistiriyor.
Aaa thigh master superdir pilates cemberindeki etkinin aynisi. Kesinlikle yapmalisin. Ben yavas yavas goruyorum faydasini. Aciyana kadar devam et edebildigin kadar. ben 40 ardan 3 set yapiyorum yani o kadar dayanabiliyo tontis bacaklarim :))
Kilo mu almaya calisiyorsun canim?
Oohh supermis valla herseyi ye o zaman ben olsam biskuvi cips cola cig kofte patlamis misir kek borek kizarmis patates findik fistik muz incir hamburger pizza irmik helvasi sınırsız yerdimEvet. 50 adet fındık yedim. 600 kalori:)
Oohh supermis valla herseyi ye o zaman ben olsam biskuvi cips cola cig kofte patlamis misir kek borek kizarmis patates findik fistik muz incir hamburger pizza irmik helvasi sınırsız yerdimcok pis kiskandim suan
![]()
Anlasilan aksam sevgili gazabina ugranilmis![]()
iyiyim seeen :)hoşbuldukkk cnmmnn içi:) nbrrr
Kesinlikle var. Herkes bacaklarin baya inceldi diyor bi de pantolon bedenim de degisti :)Ic bacaklarinnda fark var mi canim
Oohh supermis valla herseyi ye o zaman ben olsam biskuvi cips cola cig kofte patlamis misir kek borek kizarmis patates findik fistik muz incir hamburger pizza irmik helvasi sınırsız yerdimcok pis kiskandim suan
![]()
başınsağolsun canım,çok üzüldüm,bir sorun mu oldu neden böyle oldu?
kuruyemiş canavarı sen neden böyle yaptın, sende benim gibisin duygusal açlık yaşıyoruz biz aslında yenebiliriz bunu ki sen tatlı unlu gıdalara karşı bunu başardın kuruyemişide başarırsın canımKızlar bu saatte kızımı sallıyorum
nehirnil111 cnm dün çokkk kuruyemiş yedim, 2bin kcal olmuştur, acayip kötü hissediyorum, bundan sonra eve sokmayacağım inşallah
Artık 52 kg görene kadar iflah olmayacağım
Artık sahalara bomba gibi geliyorum inşallah
Spor dans+150squat+150ip+dumbell side bend 80 kere= 60 dakika