♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evde geçirmek istiyorum canım ilk sevgililer günümüz evli olarak inşallah bir aksilik olmazsa başbaşa geçirmek daha iyi olur :KK200:Sabah krep yumurta patates kızartması falan yapayım diyorum akşama da beşamel soslu tavuk düşündüm sonrasında sufle ama bilemedim bu iş bana yaramaz gibi :KK70:Ekstradan film izlersek cips çekirdek hiç hoş olmayacak hemde:KK53:
Naptınız bakim sevgililer gününde sufle yendi mi krep yapıldı mı alper tunga öldi mi:KK48:

Naptınız bakim sevgililer gününde sufle yendi mi krep yapıldı mı alper tunga öldi mi:KK48:
Sabah öğle akşam iyiydi akşam lahana çorbamı içtim biberiye çayımı içtim sabah yeşil çayımı içtim haşlanmış yumurtamı yedim çok kaçamak vermedim:KK70:ama ama akşam 1 suflenin yarısından fazlasını yedim:kk77::KK53:az kuruyemiş az çekirdek az cips yedim film izlerken kaçınılmazdı 2 film bitirdik başka programlarla falan :KK48:Sizin nasıl geçti:KK200:

evett azmettim 1 hafta dışardan yedim abu cuburun dibine vurdum :)

geçen hafta 53
bugün 54

sbeden sbeden
@deniz3344 kuzum yetişicem sana :)
Aburcuburlar yakıyor başımızı bende bir şey deneyeceğim tuzsuz yağsız mısır patlatacağım eşim çerez yerken onu yiyeceğim bende belki öyle durdururum kendimi:KK53:

Canım aldın mı verdin mi nedir durum kafanı çok takma bak moral bozukluğu sana yaramıyor:KK51:2 haftadır bildirim yapmadın yalnız silmiş olabilirler adını:KK43:
Neyse silinmis yapcak bisey yok.
400 gr verebildim 1 haftada.
Gayret ediorum hemen hemen hergun pilates yapiorum ise yaramiyo yahu

Neyse silinmis yapcak bisey yok.
400 gr verebildim 1 haftada.
Gayret ediorum hemen hemen hergun pilates yapiorum ise yaramiyo yahu

Aksam cayina gelicekler aklimdakileri soyleyim.
Sigara boregi
Rus salatasi
Kakolu kek
Tirtikli kurabiye
Biskuvi toplari
Yeter diye dusunuorum
9 kisi fln olcaz

Eğer bundan sonra aksama yapmazsan sbeden sbeden arkadaşımızdan rica etsen alır belki geri:KK51: Pilates kalori yaktırmaz sıkılaştırır canım ne kadar yaparsan yap senin kalori yakman için yapacakların leslie, kardiyo videoları:KK49:

Gayet güzel menü oluşturmuşsun ama ben olsam şöyle düzenlerdim:KK52:

Sigara böreği yerine patatesli ya da peynirli çıtırlı börek sarma şeklinde midye börekte olabilir:KK76:
Rus salatası yerine makarna salatası ya da mercimek köftesi
Kakaolu kek yerine brownie ya da ağlayan pasta olabilir kedidilli tiramisu da akşam çaylarına çok yakışıyor:kk77:
Kurabiye ve diğerleri uygun ama bence tatlın çok olur kurabiyeyi tuzlu seçebilirsin :KK19:

Back
X