- 25 Mayıs 2009
- 1.678
- 3.970
- 333
- 33
Biliyomusun o kadar inanmıştım ki sevdiğine ne biliyim bunu yapması çok acıttı yaBiz kadınların en çok yaptığı hata zaten bizi seveni değil de bizim sevdiğimizi tercih etmek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyomusun o kadar inanmıştım ki sevdiğine ne biliyim bunu yapması çok acıttı yaBiz kadınların en çok yaptığı hata zaten bizi seveni değil de bizim sevdiğimizi tercih etmek![]()
Kimseyi istemem bu satten sonra benGeçmiş olsun canım üzülmedim desem yalan olmaz hep stres hep sıkıntı bir şeyler vardı zaten sizde bizim gibi
Her şeyin hayırlısı ya evlendikten sonra terk etseydi boş ver inşallah sana değer veren birini bulursun![]()
Aynen ben Allaha havale ettim hepsini ve biliyomusun o konuda içim çok rahatCanim arkadaslarin da dedigi gibi rabbimin sevgili kuluymussun ki kurtarmis seni.
Hadi nisanlini da gectim de ailesine artik diyecek laf bulamiyorum allah bildigi gibi yapsin ya
Amin canım benim inşallah inşallahCanım üzülme inanki ilerde iyiki ayrılmışız bile dersin...
Böyle ilk günden hemen yılıp giden adamdan ne Hayır gelir...
Şansın varmış bari evlendikten sonra da giderdi böyle insan, zaman herşeyin ilacı kuzum, hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah...
kendi günlüğümde yazıyor arkadaşımne yedin de 500 kalori oldu çok merak ettim canım ya![]()
2 haf-ta-mı
kesin kayınvalde dir![]()
Babam varken imkansız gibi canım yaşına göre boyuna göre kilon çok deyip duruyo az yediğime seviniyor bile adam bile beğenmiyor tipimi düşünün artıksakin kilo alayim demede :))
Sabır canım ve tevekkül et Allah'a her sıkıntılar geçer önce sağlık dikkat et kendine en kısa zamanda süper bi pisikolojiyle mesaj atmanı beklicem canımAynen haklısın ama okadar herşeyim hazırdı ki anlatamam ne biliyim hazır bekliyordım ve böle olması çok içime dokundu
seni mi kırcam belki bir elma yerim acıkırsam olur mukafadan 100 kalori eder. yersem haber veririm
şimdilik iyiyim ama böyle
![]()
Yedin mi yesen de ben 670 oldum yine kaldım sayılırşaka bir yana evet saat üç gibi yedim. iki öğün ile sınırladım kendimi. akşamları da acıkmıyorum artık. yanibazen bir meyve yada tam sütten kahve içiyorum akşam, yetiyor.
Benimkide 825 kal gece elma yicemnehirnil111 menümü sonra yazarım bebiş uyusunda
Harikasın canım pek bir şey yememişsin ayrıca gözümden kaçmadı değil halsiz falan kalma da2 mart günlüğüm
Kahvaltı
1 yemek kaşığı hakiki zeytinyağı
8 adet mantar
1 diş sarimsak
1 domates
1 tabak roka
2 tatlı kaşığı lor peynir
3 siyah zeytin
Yarim limon
1 dilim ekmek
Yeşilçay
Akşam
8 yk bulgur pilavı
150 gram yoğurt
10 adet aci biber turşusu
1 kepçe tarhana çorbası
3 adet fırında kaşarlı mantar
Gece 23.30 gibi 1 adet elma yiyeceğim
893 kalnehirnil111 yanlış yazdım ekmeği unutmuşum doğrusu bu
Su içildi spor yapıldı![]()
Tamam bakalım göreceğizYarın da pizza yiyim sonra sulandırcam menüleri söz![]()
İnan canım hiç bi bilgim yok benimde bir anda msj attı ve bitirdi anlamadım bende hiç bir bilgim yok![]()
Yoo neresi kötü ben kaç haftadır 80-100 den aşağı inmiyordum gayet güzel bir oran ve kalori
sağol canım, sen nasıl oldun geçtimi boğazların?Yoo neresi kötü ben kaç haftadır 80-100 den aşağı inmiyordum gayet güzel bir oran ve kalori![]()
tebrik ederim seniKızlar inanılmaz bugün kalktım ve kilom 55.3 olmuş hedefime 300 gram kalmış ödül olarak bir kare sabah antep fıstıklı bitter çikolata yedim ayyy esim evde inşallah fazla yemem ona bakıp :)
İlginç bir menüŞuan kilom 55.6 hedef 53.6
Ben bir süredir buraya yazamıyordum aslında günlük yediklerimi başka bir topikte yazıp buraya da yazmayı unutuyorum hep kusura bakmayın. Bugün çok fazla bitter çikolata yedim
Menüm:
Sabah: yarım elma
Ara: 10 adet badem
Öğlen: yarın elma 10 badem
Ara: yaklaşık 80 gram bitter+ 20 gram beyaz çikolata
Akşam: tavuklu yağsız omlet
Ara: iki bardak bergamotlu şekersiz çay
Canım katılmak istiyorum da hafta sonu pek hesaplayamıyorum elime geçeni ağzıma attığım içinKalori yarışmasına mı katılıyorsun yoksa![]()