♥haftalık kilo verme yarışması♥

Geçmiş olsun canım üzülmedim desem yalan olmaz hep stres hep sıkıntı bir şeyler vardı zaten sizde bizim gibi :KK43:
Her şeyin hayırlısı ya evlendikten sonra terk etseydi boş ver inşallah sana değer veren birini bulursun:KK66:
Kimseyi istemem bu satten sonra ben

Aynen bende öle yaptım her geçen gün elbet biraz daha azalıcak biliyorum o zaman geçicek bende iyi olucam hemde çok iyi ama sabır inşallah çabuk unuturum

Canım üzülme inanki ilerde iyiki ayrılmışız bile dersin...
Böyle ilk günden hemen yılıp giden adamdan ne Hayır gelir...
Şansın varmış bari evlendikten sonra da giderdi böyle insan, zaman herşeyin ilacı kuzum, hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah...
Amin canım benim inşallah inşallah

Aynen haklısın ama okadar herşeyim hazırdı ki anlatamam ne biliyim hazır bekliyordım ve böle olması çok içime dokundu
Sabır canım ve tevekkül et Allah'a her sıkıntılar geçer önce sağlık dikkat et kendine en kısa zamanda süper bi pisikolojiyle mesaj atmanı beklicem canım :KK200::KK68:

Merhaba kızlar ... Uzun zamandır sessizim artık atılmaktan korkar oldum :/ bende yarın inş menü bildirmeye başlayacağım bugünden başlamıyorum çünkü dünyayı tek başıma yedim zaten son 15 gündür iyice salmış vaziyetteyim :( haydi bismillah bakalım ...

Ben metobolic balansın ana kuralları ve Leslie ile kilo vermeye çalışıyorum aynı Zaman'da da Bebek emziriyorum ama daha iyi yöntemleri olan varsa benimle de paylaşabilir mi?

seni mi kırcam belki bir elma yerim acıkırsam olur mu :KK53: kafadan 100 kalori eder. yersem haber veririm :KK14: şimdilik iyiyim ama böyle :p

şaka bir yana evet saat üç gibi yedim. iki öğün ile sınırladım kendimi. akşamları da acıkmıyorum artık. yanibazen bir meyve yada tam sütten kahve içiyorum akşam, yetiyor.
Yedin mi yesen de ben 670 oldum yine kaldım sayılır:KK70: Ne güzel akşamları acıkmıyorsan böyle durup durup saldırma da hep böyle gider inşallahEn Büyük KK:KK49:
Benimkide 825 kal gece elma yicem nehirnil111 nehirnil111 menümü sonra yazarım bebiş uyusunda

2 mart günlüğüm

Kahvaltı

1 yemek kaşığı hakiki zeytinyağı
8 adet mantar
1 diş sarimsak
1 domates
1 tabak roka
2 tatlı kaşığı lor peynir
3 siyah zeytin
Yarim limon
1 dilim ekmek
Yeşilçay

Akşam
8 yk bulgur pilavı
150 gram yoğurt
10 adet aci biber turşusu
1 kepçe tarhana çorbası
3 adet fırında kaşarlı mantar

Gece 23.30 gibi 1 adet elma yiyeceğim

893 kal nehirnil111 nehirnil111 yanlış yazdım ekmeği unutmuşum doğrusu bu

Su içildi spor yapıldı :KK66:
Harikasın canım pek bir şey yememişsin ayrıca gözümden kaçmadı değil halsiz falan kalma da :KK51::KK19:
Yarın da pizza yiyim sonra sulandırcam menüleri söz:KK53:
Tamam bakalım göreceğiz:KK53:
İnan canım hiç bi bilgim yok benimde bir anda msj attı ve bitirdi anlamadım bende hiç bir bilgim yok :KK43:

Hayırlısı olsun hakkında canım demek ki Rabbimin sevgili kulusun böyle bir anda bir açıklama yapmadan bitiren insandan zaten hayır gelmezdi üzgünüm:KK43:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ben hala çok kötüyüm gribe döndürdü iyice bugün geldim ama daha da kötüleşirsem eve geri döneceğim:KK43:

Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + 2 yeşil zeytin - 139 kalori
Ara; 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + yarım porsiyon tavuk sote + yarım kase yoğurt - 279 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:30 - 2 kase yeşil salata + 50 gr ton balığı + 2 ymk kaşığı makarna - 190 kalori
Ara; 23:00 - 100 ml çilekli süt - 62 kalori

Toplam kalori: 672

Karbonhidrat 48,32
Protein 50,11
Yağ 31,33

Tam istediğim gibi bir gün oldu:KK53:

begum75 begum75 elma_sekerim01 elma_sekerim01 mavimli mavimli halacocuksun halacocuksun

Şuan kilom 55.6 hedef 53.6
Ben bir süredir buraya yazamıyordum aslında günlük yediklerimi başka bir topikte yazıp buraya da yazmayı unutuyorum hep kusura bakmayın. Bugün çok fazla bitter çikolata yedim
:KK1:
Menüm:
Sabah: yarım elma
Ara: 10 adet badem
Öğlen: yarın elma 10 badem
Ara: yaklaşık 80 gram bitter+ 20 gram beyaz çikolatao_O:mad::cry::KK17:
Akşam: tavuklu yağsız omlet
Ara: iki bardak bergamotlu şekersiz çay
İlginç bir menü:KK70:

Back
X