♥haftalık kilo verme yarışması♥

Öyle miiiii :rolleyes::rolleyes::rolleyes: cok teşekkür ederim canım. bi yazi daha okumuştum agziniza sokasiniz gelir diye :KK70: pazartesi siparis edecegim esimde bende bayiliriz boyle seylere. esim daha cok bayilir ama :KK70: :KK70:
rica ederim tatlım, eline geçince senin de deneyimini bekliyorum.

saniyorum ki yarin pazartesi bildirim günü şaşırmışım. bitmek bilmedi hafta sonu buranin sessizligi can sıkıcı begumu özledim ben :mad::mad::mad::mad:
begüm candır hakkaten :)

Ayy sıkıntıdan un kurabiyesi yaptim kizlar ya yemege de sevgilim arkadasim falan gelecek öyle yemekte pek ugrasmadim ezogelin corba salata tavuk manti bu kadar.
Cay yanina da kurabiye koyarim.
Allahtan abartmamışsın canımmm , abartsan yandıydık :D

Miyav_su Miyav_su bu ara da eğlence motive amacli begendigim giyisilerin küçük bedenleri alıp hep biriktirdim 2 senedir. genelde s m bedenler. ve hatta xs bile var arasinsa bi tane. tabi eski kiyafetlerimde var.58 kilodan 75 kiloya kadar olan kiyafetleri gruplara ayirdim. hepsini ayri ayri cantalara koydum. uzerlerine numaralar yazidm hangi kiloya ait olduklarina dair. simdi cok az kiyafetim var . bazilarini attım bazılarıni ayirdim vercem birilerine..simdi 75 olunca ilk cantayi acma hakki kazanicam icinde sezonluk diz alti trenckot benzeri bişey var tunik var vs. sonra 74 73 derken cantalari aca aca kiyafetlerim cogalacak :KK70:.kilo vermeyi eglenceli hale getirmek icin yaptım. cok uzattim.
ikinci eglencemde bir kagida 80 den basladim verecegim her kilonun karsisina esimden ödül olarak alacagim parayi yazdm. 80 den 79 a düştüm 100 lira kazandim 78 e dustum 110 lira kazandim. 77 olunca 120 alacam.yani aslinda kış eli dar ama yeterki zayıfla diyor. bu paralarla da yazin ayakkabi kiyafet filan alırım. kaliteli olanlardan.. bu arada esimde benle gezerken hoslanmiyordu kilom cokken bana biseyleri bahane edip tavırli davraniyordu. ama geçti .kizmiyorum insanlar boyle. evlat bile sisman anneden utanıyor cevreden ornekler
evet doğruyu diyorsun kıyafet uygulaman güzelmiş seni daha çok gaza getirmiş canım benim bende sadece 1 patolunum vardı 56 beden ona bildiğin ip bağladım onunla sıkılaştırıyorum mahallenin delisi gibi geziyorum:KK70: cuval gibi eşim kızıyor :KK62:yenisi al diye alırmıyım onunda bana sözü var 3000 tl :rolleyes:verecek a-z dolabını değiştireceksin dedi ben iştahımı ona saklıyorum birde pırlanta sözü var:confused::confused:

üzülme canim . Ben o kadar yüzüne bakilmaz cirkin sisik yüzlü göbekli olmustum ki esim bana nasil tahammül ediyor nasil benle sakalasiyor görüntüme nasil tahammul ediyor diye dusunuyordum. esim benim gibi olsa ben ona bu kadar iyi davranamazdim..olabiliyor karsi tarafında psikolojisi etkileniyor. ama aldatacaksa esimi kaybetmeyi goze alıp once bosanacak sonra gidecek o konuda asla haklari yok. 56 beden çokmuş yaa. ben o kadar giymedim hiç eski kiyafetlerimi evde genisleterek zorla giyiyordm. disarda da hamile kiyafetlerini giyiyordum. kilo cok diye bisey almiyordum :)
bende almadım şuanda bile almıyorum

Akşam yemegimi yeddiimmm
Menum şöyle
Sabah 1 dilim yağlı ekmek 1 yumurta 2 zeytin
Akşam 1 kase tarhana corba yarim tabak yogurtlu manti 2 kanat
Cay yaninda da 3 kurabiye düşünüyorum
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
afiyet olsun sporunda menünde çok güzel canım

Kızlar bikaç gün giremedim ne kadar çok mesaj birikmiş öle .başıma ne geldi biliyor Musunuz :/ misafirlerim geldi evime ilk defa gelen kişilerdi .benim için "a ne güzel hiç doğum yapmamış gibisin dediler"daha 3 atlık oğlum için de "bu nekadar güzel ve tombik Bi Bebek "dediler sonuç; akşama ben ateşten yatalak halde idim.ertesi sütüm kesildi çocuğumun yanakları bile zayıfladı hemen :KK43:((ya şu insanlar neden Bi maşallah demesini bilmezler ki ya :/
canım geçmiş olsun benim ablalarım doğumdan sonra bebek bakmaya gelenlere hep maşallah diyin diye uyardı birde cocugu hep kirli kıyafet ile gösterdiler mecburen

Kızlar bikaç gün giremedim ne kadar çok mesaj birikmiş öle .başıma ne geldi biliyor Musunuz :/ misafirlerim geldi evime ilk defa gelen kişilerdi .benim için "a ne güzel hiç doğum yapmamış gibisin dediler"daha 3 atlık oğlum için de "bu nekadar güzel ve tombik Bi Bebek "dediler sonuç; akşama ben ateşten yatalak halde idim.ertesi sütüm kesildi çocuğumun yanakları bile zayıfladı hemen :KK43:((ya şu insanlar neden Bi maşallah demesini bilmezler ki ya :/
Yaa ikinizi de rabbim nazardan korusun ben çok inanırım nazara.
Canım öyle durumlarda maşallah dedirt kendin felak nas oku ve iç çamaşırına kadar her şeyi değiştir bu insana ferahlık verir allahın izniyle

rica ederim tatlım, eline geçince senin de deneyimini bekliyorum.

begüm candır hakkaten :)

Allahtan abartmamışsın canımmm , abartsan yandıydık :KK70:
Yaaa deli:)))
Yani şöyle hani salata çorba 5 dakikalık tavuğu fırına attım o kendi halinde pişti mantı da buzluktaydı sadece haşlaması kaldı onun için:KK48:

cipurayi bilmiyorumda aklina cinekop geldi

:KK53:
yok canım ne keyfi kahvaltıdan sonra esimle kizimla ugrastim sonra esim biraz oturdu tlfda takildi giyindi cikti evde pek duramaz aliskin degil. hava güneşli ama serin yoksa ailcek yürüyüşe cikacaktik :KK43:
Çinekop küçük:))
Yaa eşler sevgililer birlikteyken bilgisayar telle ilgilendiler mi sinir oluyorum ben ya

çok iyi canım bende en gec 8 kadar yemeye calışıyorum geç yemek iyi olmuyor malesef
Evet kesinlikle.
Ya ben sen çok merak ediyorum hani boyunu kilonu biliyorum bedenini de biliyorum demek ki spordan dolayı baya baya sıkısın.
Bi boydan yandan foto atar mısın istersen yüzünü kesersin ben öyle yapıyorum:KK48:

Back
X