Miyav_su
bu ara da eğlence motive amacli begendigim giyisilerin küçük bedenleri alıp hep biriktirdim 2 senedir. genelde s m bedenler. ve hatta xs bile var arasinsa bi tane. tabi eski kiyafetlerimde var.58 kilodan 75 kiloya kadar olan kiyafetleri gruplara ayirdim. hepsini ayri ayri cantalara koydum. uzerlerine numaralar yazidm hangi kiloya ait olduklarina dair. simdi cok az kiyafetim var . bazilarini attım bazılarıni ayirdim vercem birilerine..simdi 75 olunca ilk cantayi acma hakki kazanicam icinde sezonluk diz alti trenckot benzeri bişey var tunik var vs. sonra 74 73 derken cantalari aca aca kiyafetlerim cogalacak

.kilo vermeyi eglenceli hale getirmek icin yaptım. cok uzattim.
ikinci eglencemde bir kagida 80 den basladim verecegim her kilonun karsisina esimden ödül olarak alacagim parayi yazdm. 80 den 79 a düştüm 100 lira kazandim 78 e dustum 110 lira kazandim. 77 olunca 120 alacam.yani aslinda kış eli dar ama yeterki zayıfla diyor. bu paralarla da yazin ayakkabi kiyafet filan alırım. kaliteli olanlardan.. bu arada esimde benle gezerken hoslanmiyordu kilom cokken bana biseyleri bahane edip tavırli davraniyordu. ama geçti .kizmiyorum insanlar boyle. evlat bile sisman anneden utanıyor cevreden ornekler