♥haftalık kilo verme yarışması♥

@begüm75 tebrik ediyorum canım çok şükür kurtuluyoruz kilolardan keske callanpickney tekrar aramıza katılsa ... haber varmı hic biliyormusunuz

Ben bugün detaylı kahvaltı yapamadım. Ptsi sabahı koşturması nedeniyle..1 bardak sütle 4 kaşık nesfit yedim. iş yerime geldim. şimdi yeşil çay içtim.kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum. hedefine ulaşanları daha fazla kutluyorum..yeni haftada bol eksiler

Sen özledin mi :KK58::KK30::KK70:Ben hepiciğinizi çok özledim hafta sonu evde aklıma geldiniz sürekli canım sıkıldı ya telden girmeyi yazmayı becersem girecektim:KK70:
sen bayaaa sıkılmışsın belli :KK70:ben de özledim özlemem mi canım:KK36::KK15::KK60:, misafirim olmasına rağmen sabah yataktan kalkmadan geldim buraya yazılanları okudum, ara ara gelip yine okudum

sen bayaaa sıkılmışsın belli :KK70:ben de özledim özlemem mi canım:KK36::KK15::KK60:, misafirim olmasına rağmen sabah yataktan kalkmadan geldim buraya yazılanları okudum, ara ara gelip yine okudum
Eşim pc takıldı genelde orada olmadığında da film izledik yine bakamadım:KK70:Bende özledim :oops::KK19:
1150 canım cuma günü

Pazar gününü de alayım o zaman hazır yazmışken:KK53:

Back
X