- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
ne gizel yaaa,Evet odem gitmistir muhtemelen.Yarim saattir bahcede geziyorum birazdan yuruyuse cikiyorum 1 2 saat gezerim dogada ama dag tas geziyorum daha cok yoruyor insani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gizel yaaa,Evet odem gitmistir muhtemelen.Yarim saattir bahcede geziyorum birazdan yuruyuse cikiyorum 1 2 saat gezerim dogada ama dag tas geziyorum daha cok yoruyor insani
olsun bribirimizin menüsüne bakarız daha iyi olur benim içinkaratay iyidir. ben karatay gibi yapmaya çalışıyorum. tam harfi harfine uymasamda fena yapmıyorum.
bencede menü paylaşırsanız ikinizden de öğrenmiş oluruzolsun bribirimizin menüsüne bakarız daha iyi olur benim için
afiyet olsunKizlar bugunki menum sabah kahvaltisinda firinda mantarli(guvec gibi oluyor lezizzz)yumurta ,lor peynir oglen menumu dusunmedim henuz .birde benim baskulum bigariplesti her tartildigimda farkli bise cikiyo napsamm ??
![]()
olur canım. ben buraya menü yazmıyorum yalnız. kendi günlüğüm var oraya yazıyorum. ordan bakabilirsin bana :) ama fikir alışverişinde bulunabiliriz . mesela günde kaç öğün yiyorsun? ben iki ana bir ara öğün gibi yapıyorum. kahvaltı ve geç öğlen yemeği yiyorum akşamı erken ve çok hafif geçiştiriyorum.olsun bribirimizin menüsüne bakarız daha iyi olur benim için
olur günlüğünü takip ederim ben kahvaltı erken yaparsam öglenleride yiyorum geç yaparsam sadece sabah ve akşam yerimolur canım. ben buraya menü yazmıyorum yalnız. kendi günlüğüm var oraya yazıyorum. ordan bakabilirsin bana :) ama fikir alışverişinde bulunabiliriz . mesela günde kaç öğün yiyorsun? ben iki ana bir ara öğün gibi yapıyorum. kahvaltı ve geç öğlen yemeği yiyorum akşamı erken ve çok hafif geçiştiriyorum.
Maalesef bende yerinde sayıklayanlar arasındayım .süt olsun diye yemek zorundayım şu sıralar maalesef :/ daha fazla kilo almayayımda yerimde sayıklamayada razıyımMalesef bende yerimde sayıyorum canım
ama bu haftadan sonra çook daha dikkat ediceem ve diyetisyene başlıyorum
tavsiyelerini sana da söylerimmm
bana benziyormuş yeme saatlerin. ben de kahvaltı erken yapınca öğlen yemeğini daha erken yiyorum mecburen, o zaman akşam hafif atıştırma yapıyorum.olur günlüğünü takip ederim ben kahvaltı erken yaparsam öglenleride yiyorum geç yaparsam sadece sabah ve akşam yerim
evet ekmek,makarna,pilav yok hayatımda birde kızartma yok yaparsam fırında yaparım günde 4litreye yakın su içerim gazlı asitli içeceklere karşı alerjim var onları tüketince bogazlarım ve lenf bezlerim şişer 10 tane iğne ve serum takılmadan kurtalamam allahdan öyle bir durumum varbana benziyormuş yeme saatlerin. ben de kahvaltı erken yapınca öğlen yemeğini daha erken yiyorum mecburen, o zaman akşam hafif atıştırma yapıyorum.
iyiymişevet ekmek,makarna,pilav yok hayatımda birde kızartma yok yaparsam fırında yaparım günde 4litreye yakın su içerim gazlı asitli içeceklere karşı alerjim var onları tüketince bogazlarım ve lenf bezlerim şişer 10 tane iğne ve serum takılmadan kurtalamam allahdan öyle bir durumum vargülsem mi ağlasam mı abur cabur da yok asla yemem
![]()
canım hemen 4 nisan hedefinide paylaşırmısın?
canım sen kilo vermeye devam mı ediyosun ? çokta düşme maaşallah boyun da varSelamun aleykum kizlaarrrr
Tuvalete cikmadan tartildim kilom 55.5sbeden cim
Birde adetimin ikinci günü gerci cok şükür bende oyle şişlik falan olmaz hareketli olmama bagliyorum onu da ama cok sinirliyim yaa suratim sirke satiyor:))