♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kizlar bugunki menum sabah kahvaltisinda firinda mantarli(guvec gibi oluyor lezizzz):KK53: yumurta ,lor peynir oglen menumu dusunmedim henuz .birde benim baskulum bigariplesti her tartildigimda farkli bise cikiyo napsamm ??:KK58:

Kizlar bugunki menum sabah kahvaltisinda firinda mantarli(guvec gibi oluyor lezizzz):KK53: yumurta ,lor peynir oglen menumu dusunmedim henuz .birde benim baskulum bigariplesti her tartildigimda farkli bise cikiyo napsamm ??:KK58:
afiyet olsun :kk77::kk77:mantarın önden tavada az pişiriyomusun?yoksa direk hepsini karıştırıp fırına mı sürüyosun canım,
baskülün pilini değiştir, düz zeminde tartıl yine tuhafsa bi eczanede tartıl istersen

olsun bribirimizin menüsüne bakarız daha iyi olur benim için
olur canım. ben buraya menü yazmıyorum yalnız. kendi günlüğüm var oraya yazıyorum. ordan bakabilirsin bana :) ama fikir alışverişinde bulunabiliriz . mesela günde kaç öğün yiyorsun? ben iki ana bir ara öğün gibi yapıyorum. kahvaltı ve geç öğlen yemeği yiyorum akşamı erken ve çok hafif geçiştiriyorum.

olur canım. ben buraya menü yazmıyorum yalnız. kendi günlüğüm var oraya yazıyorum. ordan bakabilirsin bana :) ama fikir alışverişinde bulunabiliriz . mesela günde kaç öğün yiyorsun? ben iki ana bir ara öğün gibi yapıyorum. kahvaltı ve geç öğlen yemeği yiyorum akşamı erken ve çok hafif geçiştiriyorum.
olur günlüğünü takip ederim ben kahvaltı erken yaparsam öglenleride yiyorum geç yaparsam sadece sabah ve akşam yerim

Malesef bende yerimde sayıyorum canım
ama bu haftadan sonra çook daha dikkat ediceem ve diyetisyene başlıyorum
tavsiyelerini sana da söylerimmm
Maalesef bende yerinde sayıklayanlar arasındayım .süt olsun diye yemek zorundayım şu sıralar maalesef :/ daha fazla kilo almayayımda yerimde sayıklamayada razıyım

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 139 kalori
Ara; 09:05 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası - 1 porsiyon bezelye yemeği + 50 gr yoğurt - 335 kalori

bana benziyormuş yeme saatlerin. ben de kahvaltı erken yapınca öğlen yemeğini daha erken yiyorum mecburen, o zaman akşam hafif atıştırma yapıyorum.
evet ekmek,makarna,pilav yok hayatımda birde kızartma yok yaparsam fırında yaparım günde 4litreye yakın su içerim gazlı asitli içeceklere karşı alerjim var onları tüketince bogazlarım ve lenf bezlerim şişer 10 tane iğne ve serum takılmadan kurtalamam allahdan öyle bir durumum var:KK70: gülsem mi ağlasam mı abur cabur da yok asla yemem :KK20:

evet ekmek,makarna,pilav yok hayatımda birde kızartma yok yaparsam fırında yaparım günde 4litreye yakın su içerim gazlı asitli içeceklere karşı alerjim var onları tüketince bogazlarım ve lenf bezlerim şişer 10 tane iğne ve serum takılmadan kurtalamam allahdan öyle bir durumum var:KK70: gülsem mi ağlasam mı abur cabur da yok asla yemem :KK20:
iyiymiş :KK9: ben de ekmek, makarna , pilav yemiyorum. sabah bir dilim ekmek hakkı kullanıyorum ama, çünkü normalde de sadece bir dilim yerim onu değiştirmedim. bol su içiyorum ben de gazlı içecek içmiyorum. seninki de değişikmiş ama alerji hiç duymamıştım gazlı içeceğe :KK17: peki ya sade soda bak onu içiyorum ben zaman zaman. bir de ben işlenmemiş kuruyemiş tüketirim ceviz, badem falan. tatlı olarak da hurma, siyah çekirdekli kuru üzüm ve kuru kayısı. tabi hepsini birden değil :KK48: azar azar dönüşümlü olarak :KK8:

Selamun aleykum kizlaarrrr
Tuvalete cikmadan tartildim kilom 55.5 sbeden sbeden cim
Birde adetimin ikinci günü gerci cok şükür bende oyle şişlik falan olmaz hareketli olmama bagliyorum onu da ama cok sinirliyim yaa suratim sirke satiyor:))
canım sen kilo vermeye devam mı ediyosun ? çokta düşme maaşallah boyun da var

Back
X