♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sende düşeceksin tabi ki imkansız diye bir şey yoktur ki yeter ki vazgeçme bak Kasım başından beri savaşıyorum resmen savaşta gibiyim ara ara sallasam da hiç bırakmadım ucunu o kilo o tartıda görülecek işte o kadar En Büyük KK:KK70:

şuan motivemin maşallahı vari böyle gidersem sonuç elde ederim. nişanlım da diyet yapıyo . ordan da destekleniyo motivem .

aferin bekle beni hatta orda :KK53:

güzel detoks bulursan paylaş burda da hayrına :KK30:
Muz süt detoksunu burda gördüm iyi geldi acıkmadım çok fazla:KK72:
önümüzdeki hafta çorba detoksu yapmak istiyorum mercimek çorbası detoksu :)
ama acıkırım çok içerim gibi geliyor sırf çorba nasıl olacak ki
düşüncelerdeyimm
:confused:

kıs nehirnil111 nehirnil111 şimdi bizim boylar 155 ya. ben eskiden 50 kilo olduğumda bile kendimi beğenmezdim he. şimdi sana nasıl geliyor 51,5 da olmak. zayıf hissediyon mu kendini :) röportaj yapıyom az :D

Muz süt detoksunu burda gördüm iyi geldi acıkmadım çok fazla:KK72:
önümüzdeki hafta çorba detoksu yapmak istiyorum mercimek çorbası detoksu :)
ama acıkırım çok içerim gibi geliyor sırf çorba nasıl olacak ki
düşüncelerdeyimm
:confused:
mercimek çorbasının da mı detoksu varmış :KK57: ee mercimek çorbası kalorili bi çorba değil mi. un giriyor içine o_O

ben iki küçük ayran içiyorum listeme göre ara öğün olarak bunu yapabilirim :D

şuan motivemin maşallahı vari böyle gidersem sonuç elde ederim. nişanlım da diyet yapıyo . ordan da destekleniyo motivem .

kıs nehirnil111 nehirnil111 şimdi bizim boylar 155 ya. ben eskiden 50 kilo olduğumda bile kendimi beğenmezdim he. şimdi sana nasıl geliyor 51,5 da olmak. zayıf hissediyon mu kendini :) röportaj yapıyom az :KK70:

Harika canım insanın sevdiği de yanında olunca daha iyi hissediyor kendini bizde tam tersi eşime kilo aldırmaya çalışıyoruz beni zayıflatmaya çalışıyoruz düşün aramızdaki zıtlığı :KK70:

Çok zayıf hissetmiyorum kendimi ama çok iyi hissediyorum orası kesin bacaklarımı beğenmeye başladım şimdi spora da başlıyorum inşallah bir kaç güne regl geçiyor tamamen iyice sıkılaşacağım inşallah daha fit ve daha rahatım üzerimden 8 kilo kalktı yani nasıl olmayayım rahat:KK53: Bak nasıl mutluluk hissetmeyeyim sence :KK37:

Before - After :KK73:

Eklentiler

• IMG-20151115-WA0026.webp
    IMG-20151115-WA0026.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG-20160226-WA0006.webp
    IMG-20160226-WA0006.webp
    7 KB · Görüntüleme: 38
mercimek çorbasının da mı detoksu varmış :KK57: ee mercimek çorbası kalorili bi çorba değil mi. un giriyor içine o_O

Yoook bu benim uydurmam :KK70:
Bayaa kalorili evet 200 kalori sanırım bir kase çorba
ondan dedim ya hem doymam hem de alırım kalorileri :KK12::kk77:
ama diyorum en azından sıvı
tutupta bir poğaça etkisi yaratmaz vücudumda

bu arada ben mercimek çorbasına un koymuyorum :KK12:

Harika canım insanın sevdiği de yanında olunca daha iyi hissediyor kendini bizde tam tersi eşime kilo aldırmaya çalışıyoruz beni zayıflatmaya çalışıyoruz düşün aramızdaki zıtlığı :KK70:

Çok zayıf hissetmiyorum kendimi ama çok iyi hissediyorum orası kesin bacaklarımı beğenmeye başladım şimdi spora da başlıyorum inşallah bir kaç güne regl geçiyor tamamen iyice sıkılaşacağım inşallah daha fit ve daha rahatım üzerimden 8 kilo kalktı yani nasıl olmayayım rahat:KK53: Bak nasıl mutluluk hissetmeyeyim sence :KK37:

Before - After :KK73:
maşallah sanki daha çok vermişsin gibi. bacaklarında pek güzelmiş ;)

Back
X