tamam teşekkürler canım. evet küçük olsun :) regl olcam yakında o yüzden 4 nisan için hedefim 62.6 olsun bu bile zor artı görmeyeyim deevet canım,4 nisan için küçük bir hedef belirleyip @sbedeni etiketlemelisin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam teşekkürler canım. evet küçük olsun :) regl olcam yakında o yüzden 4 nisan için hedefim 62.6 olsun bu bile zor artı görmeyeyim deevet canım,4 nisan için küçük bir hedef belirleyip @sbedeni etiketlemelisin![]()
aferin bekle beni hatta orda
arayı fazla açmam söz![]()
Kalorilerini vermeyi unuttun meselaBir de ben unutabilsem keşke![]()
canım 4 nisan için hedefini yazmışmıydın?68,9 ile bu haftaya başladım
hedefime ulaşamadığım gibi vasatlardayımmm
ama bu son olsuun haftaya bomba gibi dönüceeemmmmm
Sende düşeceksin tabi ki imkansız diye bir şey yoktur ki yeter ki vazgeçme bak Kasım başından beri savaşıyorum resmen savaşta gibiyim ara ara sallasam da hiç bırakmadım ucunu o kilo o tartıda görülecek işte o kadar![]()
Muz süt detoksunu burda gördüm iyi geldi acıkmadım çok fazlaaferin bekle beni hatta orda
güzel detoks bulursan paylaş burda da hayrına![]()
mercimek çorbasının da mı detoksu varmışMuz süt detoksunu burda gördüm iyi geldi acıkmadım çok fazla
önümüzdeki hafta çorba detoksu yapmak istiyorum mercimek çorbası detoksu :)
ama acıkırım çok içerim gibi geliyor sırf çorba nasıl olacak ki
düşüncelerdeyimm![]()
sağol canım aynen öyle heryer çok kötü durumda. bide geldimi ongün onbeş gün gitmiyo işte.Geçmiş olsun tatlım salgın var ya bizim de okulda öğretmeni öğrencisi hepsi kırılıyor
sağol canım teşekkür ederim.gecmis olsun canım![]()
ben de paylaşayım mıcanım hemen 4 nisan hedefinide paylaşırmısın?
hedefime ulaşamadığım için yine aynı 65canım 4 nisan için hedefini yazmışmıydın?visnelipastam
yemek yerken bir sonraki yemekte neler yiyeceğimi hesaplıyorumBir de ben unutabilsem keşke![]()
şuan motivemin maşallahı vari böyle gidersem sonuç elde ederim. nişanlım da diyet yapıyo . ordan da destekleniyo motivem .
kısnehirnil111 şimdi bizim boylar 155 ya. ben eskiden 50 kilo olduğumda bile kendimi beğenmezdim he. şimdi sana nasıl geliyor 51,5 da olmak. zayıf hissediyon mu kendini :) röportaj yapıyom az
![]()
mercimek çorbasının da mı detoksu varmışee mercimek çorbası kalorili bi çorba değil mi. un giriyor içine
![]()
maşallah sanki daha çok vermişsin gibi. bacaklarında pek güzelmişHarika canım insanın sevdiği de yanında olunca daha iyi hissediyor kendini bizde tam tersi eşime kilo aldırmaya çalışıyoruz beni zayıflatmaya çalışıyoruz düşün aramızdaki zıtlığı
Çok zayıf hissetmiyorum kendimi ama çok iyi hissediyorum orası kesin bacaklarımı beğenmeye başladım şimdi spora da başlıyorum inşallah bir kaç güne regl geçiyor tamamen iyice sıkılaşacağım inşallah daha fit ve daha rahatım üzerimden 8 kilo kalktı yani nasıl olmayayım rahatBak nasıl mutluluk hissetmeyeyim sence
Before - After![]()