Çok hoşsun yayemek yerken bir sonraki yemekte neler yiyeceğimi hesaplıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hoşsun yayemek yerken bir sonraki yemekte neler yiyeceğimi hesaplıyorum![]()
ölçen eczaneler vardı istanbulda,denk gelirse baktır ama sanmıyorum sende fazla olsun görüntüden belliBen kaçım acaba yağ fazla olabilir![]()
ne yedin kız onca,çık dışarda gez erit bari birazYa kızlar ben neden boyle oldum bir türlü kendime gelemiyorum ya şimdiden 1536 kalori aldım oda en az ihtimalle ya tutamıyorum kendimi ..kendime uğraş bulmam gerek en acilinden evde durmak kotu bu yönden evet havalarda iyi oluyor bebeğimi alıp dışarı çıkmaya başlayabilirim artik inşallah yada ders çalışayım yada ikiside bilemiyorum![]()
Sağol canım evet 50 güzel duracak spor şart ama basenler biraz daha var yanlardanİç bacağı erittim az bu hoşuma gitti
Canım 6 aya zaten olursun benimde diyetten bu yana 4 ay geçti verdim o kiloları beraberinde sürekli spor yapsaydım sıkılaşma da olmuştu
Hiç duymamıştım olmadı bir sorayım canım sağol öyle göründüğüne bakma biliyorum ben kendimiölçen eczaneler vardı istanbulda,denk gelirse baktır ama sanmıyorum sende fazla olsun görüntüden belli![]()
dimi 6 ay yeter bana 48 olurum ben 6 ayda. hele hele spor yapsam aynı anda sıkılaşmış da olurum. şu reglinin cafcaflı günlerini bi atlatayım da spora başlayayım ben de şimdiden .
aynen canım hem sıkılaşma yaparsan tekrar kolay kilo almazsın.kilonu koruman rahat olur. en önemli örneğimiz su321 görüyoruz. keşke ben de spora o kadar sadık kalabilsem.Yeter de artar canım yeter ki iste istedikten sonra yapılamayacak hiç bir şey yokBende aradaki farkı görünce daha çok spora sarılmalıyım bunu haketti bunu gördüm
![]()
Bende pek kalamadım ama azmettim yeniden sıkı şekilde sarılacağım sadece yürümeyle olmaz çünkü pilatese falan ağırlık vermem gerekaynen canım hem sıkılaşma yaparsan tekrar kolay kilo almazsın.kilonu koruman rahat olur. en önemli örneğimiz su321 görüyoruz. keşke ben de spora o kadar sadık kalabilsem.
bazen bana da oluyor öyle. geçer geçer merak etme. bir kaç tane ufak beden kıyafet giymeye çalış moralin bozulur sonra tam gaz devamYa kızlar ben neden boyle oldum bir türlü kendime gelemiyorum ya şimdiden 1536 kalori aldım oda en az ihtimalle ya tutamıyorum kendimi ..kendime uğraş bulmam gerek en acilinden evde durmak kotu bu yönden evet havalarda iyi oluyor bebeğimi alıp dışarı çıkmaya başlayabilirim artik inşallah yada ders çalışayım yada ikiside bilemiyorum![]()
Tesekkur ederimm.hayir pisirmiyorum direk mantar biber dometes i ciy sekilde dogruyorum uzerine 2 yumurta kiriyorum guvec tabaklarimin icinde yapiyorum zaten mantar suyunu biraktigi icin hic yagda koymuyorum osekikde pisiyoafiyet olsunmantarın önden tavada az pişiriyomusun?yoksa direk hepsini karıştırıp fırına mı sürüyosun canım,
baskülün pilini değiştir, düz zeminde tartıl yine tuhafsa bi eczanede tartıl istersen
sıkıntım geçti ve hayvan gibi yedim :))Bir de ben unutabilsem keşke![]()
Oyyy senede iki kere mi kıyamam yaa o zaman gönlünce eğlen muhabbet et gez ne güzel yaaÖyle canım öyle herzaman beni böyle dürt sen
Annemler yanımda senede 2kere geliyorlar çok çok rejim yapamıyorum ama en azından almıyayım onlar gidince yine hızlanacak kilo vermem inşallah![]()
Yaa benim öğrencilerimde öyle kıyamam kuzularım karın ağrısı kusma ağlıyorlar bide elden de bi şey gelmiyorsağol canım aynen öyle heryer çok kötü durumda. bide geldimi ongün onbeş gün gitmiyo işte.
Sen yine iyi faydalı şeyler yiyon yesen de benim gibi değilsin:))Teşekkür ederim bir de sürdürebilsem iyi olacak![]()
Yaa bu aralar istemsiz az da olsa veriyorum malesef stresten canımcanım sen kilo vermeye devam mı ediyosun ? çokta düşme maaşallah boyun da var
Ben de puzzle severim resim yapmayı çok severim onlarla uğraşırken dünya umurumda olmuyor yaa1000 parçalık yapıyorum canım az kaldı çok şükür kaç haftadır hiç dokunmamıştım kafamı verememiştim bu hafta bayağı yol katettim
Benimde henüz bitmedi şişkinlik birazda olsa varProbis çok güzel biliyorum bende alabilirim aslında
Bende spor yapmadım bu hafta hiç hasta da olduğum için hem regl hem vücut hastalığıSen hayırlı haberini al da boşver şişkinliği falan
Çok şaşırtıyorsun kız
Bende sarmanın o kadar fazla olduğuna inanamıyorum niyeyse bence sana da çok zararı olmamıştır
Not aldım canım
İnsanlara bakma sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa canım
Not aldım canlar çok iyisiniz
Olsun canım devam gayet iyisin hafta sonu şu kaçırmalarımız olmasa harikayız da işte
Tebrik ederim canım göreceksin eminim çok iyi gidiyorsun yalnız boyun kaç 51 çok az olmaz mı sanki uzundun benden diye biliyorum![]()
Bende sevdim puzzle gerçekten insanın kafası dağılıyor sanırım 1-2 tane daha yaparım sıkılana kadar artıkBen de puzzle severim resim yapmayı çok severim onlarla uğraşırken dünya umurumda olmuyor yaa
Yaa ben zaten bisküviciyim tutku hastasıyımdır mesela
cips ve tutku bulandırmıştır canım mideniSelamun aleyküm kızlaaarrr
Ben bugün hem iyi hareket ettim hem iyi yedim midem bulanıyo yemekten yaa
Sabah 1 yumurta 1 zeytin
Arada 4 tutku
Akşam 1 tabak kuru fasulye 1 tabak bulgur pilavı 1 dilim ekmek biraz salata
Az önce de cips yedim
Sporum da 1.5 saat yürüyüş ve sguat