♥haftalık kilo verme yarışması♥

kadin-hareketli-resim-0268.gif

Hafta birinciler

Grup 90 @demali -1.600
Grup 80 fiyonkbayan fiyonkbayan -2.300
Grup 70 sbeden sbeden -500
Grup 60 @asliayet -900
Grup 50 @beyaz lotus -1.600

kızlar tebrikler:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:
darısı haftaya başımıza,az yiyen kazansın :KK70::KK70::KK70:

günaydın canlarım artık sahalara yeniden dönüş yapabilirim. ayy ne hastalıkta ya öyle kendimden geçtim resmen. ama arada da iki kilo vermişim:KK70:
bugün dünya kadınlar günü. o nedenledir ki:
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEHEPİMİZİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUNEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
sağol canım de kadınlar günün kutlu olsun, haftanın 1.si olduğun içinde ayrıca tebrik ederim :nazar::KK9:

günaydın canlarım artık sahalara yeniden dönüş yapabilirim. ayy ne hastalıkta ya öyle kendimden geçtim resmen. ama arada da iki kilo vermişim:KK70:
bugün dünya kadınlar günü. o nedenledir ki:
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEHEPİMİZİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUNEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
seninde kutlu olsun teşekkürler ayrıca birinci olmuşsun tebrikler:KK9::KK9::KK9::KK9:

1 olmayı bırak yerimde sayıyorum yine :KK70:rölanti dönemine geçtim sanırım ama olsun alıştım ben :KK48:
bide yeni gelenler dişli çıktı haaa gelir gelmez kaptılar 1.liği köftehorlar :KK70::KK70:

gel gel :KK55:biz hep burdayız müdavimler olarak
senin yolun az kalmış canım belki ondandır. ben senin kilona düşsem verip vermemek dokunmaz heralde:KK70::KK70:

Miyav_su Miyav_su teşekür ederim canım ben niye seni daha önce görmedim önceden varmıydın gerçi ben son bir haftadır yokum :KK3:
bu gruba daha pazar günü geldim canım sanırım kilolarımız aynı kendimi tanıtayım sana 32 yaşımdayım 6 yıllık evliyim bebişim yok insülin direnci tip 2 diyabet yani obezim :KK60:1 senede zar zor 16 kg verdim şuan durdu sende kendini tanıtır mısın:KK54:

@begüm75 canım öğlen ne yiyorsuun
ben çalıştığım için evde uzak olduğu için mecbur dışarda yiyorum
sende öylesin sanırım
ne tavsiye edersin bana

@begüm75 canım öğlen ne yiyorsuun
ben çalıştığım için evde uzak olduğu için mecbur dışarda yiyorum
sende öylesin sanırım
ne tavsiye edersin bana
canım işyerinde yemek çıkıyo ben onu yiyiyorum, tatlı,makarna,pilav almıyorum meyva,çorba,salata,yoğurt varsa onları yiyiyorum, mesela dün kuru fasulye ve yoğurt yedim, bugün et sote salata yiycem,sonraki gün pırasa var yani mevsimine göre sebze çıkıyo onları yiyiyorum, sende çorba,et yemeği, tavuk,sebze yemeği olabilir o şekilde yiyebilirsin bol bol yeşil salata ye, zaten diyetisyene gidince o seni yönlendircek canım

Back
X