- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
![]()
Hafta birinciler
Grup 90 @demali -1.600
Grup 80fiyonkbayan -2.300
Grup 70sbeden -500
Grup 60 @asliayet -900
Grup 50 @beyaz lotus -1.600
kızlar tebrikler

darısı haftaya başımıza,az yiyen kazansın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Hafta birinciler
Grup 90 @demali -1.600
Grup 70sbeden -500
Grup 60 @asliayet -900
bu hafta birinci olamamissinkızlar tebrikler
darısı haftaya başımıza,az yiyen kazansın![]()
sağol canım de kadınlar günün kutlu olsun, haftanın 1.si olduğun içinde ayrıca tebrik ederimgünaydın canlarım artık sahalara yeniden dönüş yapabilirim. ayy ne hastalıkta ya öyle kendimden geçtim resmen. ama arada da iki kilo vermişim
bugün dünya kadınlar günü. o nedenledir ki:
HEPİMİZİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
![]()
![]()
Hafta birinciler
Grup 90 @demali -1.600
Grup 70sbeden -500
Grup 60 @asliayet -900
seninde kutlu olsun teşekkürler ayrıca birinci olmuşsun tebriklergünaydın canlarım artık sahalara yeniden dönüş yapabilirim. ayy ne hastalıkta ya öyle kendimden geçtim resmen. ama arada da iki kilo vermişim
bugün dünya kadınlar günü. o nedenledir ki:
HEPİMİZİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
![]()
ay teşekkür ederim kuşum özledim valla hepinizisağol canım de kadınlar günün kutlu olsun, haftanın 1.si olduğun içinde ayrıca tebrik ederim![]()
1 olmayı bırak yerimde sayıyorum yinebu hafta birinci olamamissin![]()
gel gelay teşekkür ederim kuşum özledim valla hepinizi![]()
seninde kutlu olsun teşekkürler ayrıca birinci olmuşsun tebrikler![]()
senin yolun az kalmış canım belki ondandır. ben senin kilona düşsem verip vermemek dokunmaz heralde1 olmayı bırak yerimde sayıyorum yinerölanti dönemine geçtim sanırım ama olsun alıştım ben
bide yeni gelenler dişli çıktı haaa gelir gelmez kaptılar 1.liği köftehorlar
gel gelbiz hep burdayız müdavimler olarak
yok canım ya sen az göründüğüne bakma benim asıl hedefim yağ oranımı düşürmek,yüksek çıkıyor her ölçümde ,tartıda görünen rakama bakma sensenin yolun az kalmış canım belki ondandır. ben senin kilona düşsem verip vermemek dokunmaz heralde![]()
bende işyerinden giriyorumbazen sıkıntı zamanlar olabiliyo ama geçmiş ne güzel ve kafaya koymuşsun artık illaki gidecek o kilolar
evet canım işyerindeyim ben![]()
kolay gelsin hayırlı işler sanabende işyerinden giriyorum![]()
teşekkür ederiim canım hepimizeeeekolay gelsin hayırlı işler sana
bide yeni gelenler dişli çıktı haaa gelir gelmez kaptılar 1.liği köftehorlar![]()
bu gruba daha pazar günü geldim canım sanırım kilolarımız aynı kendimi tanıtayım sana 32 yaşımdayım 6 yıllık evliyim bebişim yok insülin direnci tip 2 diyabet yani obezimMiyav_su teşekür ederim canım ben niye seni daha önce görmedim önceden varmıydın gerçi ben son bir haftadır yokum
![]()
Insallah hedefime ulasana kadar devam edecegim istikrarli bir sekilde cok teşekkür ederim :))Hoşgeldin hoşgeldin benim erkek kardeşim de o kilolarda tabii ki kilo vermek istiyor ama çaba yok tabii ki ilk tavsiyem yürüyüş her gün yapmalısın bıkmadan usanmadan![]()
Günaydın kızlar bu aradaInsallah hedefime ulasana kadar devam edecegim istikrarli bir sekilde cok teşekkür ederim :))
canım işyerinde yemek çıkıyo ben onu yiyiyorum, tatlı,makarna,pilav almıyorum meyva,çorba,salata,yoğurt varsa onları yiyiyorum, mesela dün kuru fasulye ve yoğurt yedim, bugün et sote salata yiycem,sonraki gün pırasa var yani mevsimine göre sebze çıkıyo onları yiyiyorum, sende çorba,et yemeği, tavuk,sebze yemeği olabilir o şekilde yiyebilirsin bol bol yeşil salata ye, zaten diyetisyene gidince o seni yönlendircek canım@begüm75 canım öğlen ne yiyorsuun
ben çalıştığım için evde uzak olduğu için mecbur dışarda yiyorum
sende öylesin sanırım
ne tavsiye edersin bana