♥haftalık kilo verme yarışması♥

:KK70: :KK70: ocak ayında ben de artık cicim aylarında aldığım kilolarımı vermeye çalışırım :KK70: :KK70:

aynen kuzu hedefe ulaştın mı duracaksın. bi de aynı kilodayız ama ben sen gibi durmuyorum sanki ya. sıkılşamk istiyorum

canım yaaa sen bunları yiyince koruyosun kiloyu.ben yiyince alıyorum ama yaaa.
geçen akşam iftar verdik .
yarım kase mercimek çorba , 2 dilim fırın patates 2 köfte , 1 sarma dolma, 1 kaşık makarna yedim. kilom fırladı yaa. yuh hiç de mi yemicem ben bunlardan hayat boyu. bi kere yemekle artar mı .nasıl sinirim kabardı.

Canım ben bazen de hiç yemiyorum mesela o yediklerimle almış olabilirim dün akşamda mesela hamburger menüsü yedim kesin aldım ama bugün yarın az yediğimde direk geri veriyorum sanırım koruma evresi böyle bir şey anlamadım bende bir anda 51,5 lara çıkabiliyorum ama 1-2 gün idare etmemle hemen 1 kilo geri gidiyor:işsiz:

Bence sende sıkısın canım hatta benden çok spor yapıyorsun sana öyle geliyor:spor:

kadin-hareketli-resim-0268.gif

Hafta birincileri
Grup 90 @kardelen2086 -3.800
Grup 80 yok
Grup 70 yarim06 yarim06 -1.900
Grup 60 EceZ EceZ -1.800
Grup 50 @DisiAnka -600
Tebrikler-84490.gif
Kizlar hepinizi tebrik ederim :KK9::KK9:@kardelen2086 canim masallah harikasin:nazar: :nazar: :nazar:

Selam kizlaarrr
Imanli saglikli bir gün sizlerin olsun
Benimkiler kitap okuyor da hemen yazayim dedim:))
Dünkü menum şöyleeee
Sahur 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 1 kayisi
Iftar kibrit kutusu kadar tavuk ve pismis sogan biber, 2 dilim börek ve kibrit kutusu kadar kadayif
Sonra da 1 bardak süt ictim
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
Bu yedigim börek ve kadayifin cezasini cok kötü cektim. Iftardan sahura kadar mide bulantisi ishal halsizlik cok fenaydim.
Karbonat ictim mide surubu falan cok şükür simdi biraz daha iyiyim.

Kiz sen nehirnil111 nehirnil111 e cubuk kraker diyonda seninde ondan bi farkin yok :KK70:ayy darisida bana insallah su321 su321 canim masallah seni tebrik ediyorm resmini gec farkettim tamda olmak istedigin gibisin kizlar aralarda yemegi kacirsanizda yinede dikkat edin bnde 75e ineyim insallah 75 80 arasi gidip gelcem Rabbim nasip ederde insallah o gunleri gorurum :cry:
Cok teşekkür ederim canim.
Dedigin gibi birakmamakta yatiyor işin sirri. 3 hafta hic bi sey yemedim hala niye veremiyorum degil bunu gerekirse 1 yila yayip saglikli şekilde vermek

Selam kizlaarrr
Imanli saglikli bir gün sizlerin olsun
Benimkiler kitap okuyor da hemen yazayim dedim:))
Dünkü menum şöyleeee
Sahur 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 1 kayisi
Iftar kibrit kutusu kadar tavuk ve pismis sogan biber, 2 dilim börek ve kibrit kutusu kadar kadayif
Sonra da 1 bardak süt ictim
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
Bu yedigim börek ve kadayifin cezasini cok kötü cektim. Iftardan sahura kadar mide bulantisi ishal halsizlik cok fenaydim.
Karbonat ictim mide surubu falan cok şükür simdi biraz daha iyiyim.
geçmiş olsun canım, sadece onlar dokunmamıştır sana biraz üşütmüşte olabilirsin

geçmiş olsun canım, sadece onlar dokunmamıştır sana biraz üşütmüşte olabilirsin
Evet olabilir beguscum biz de mide ağrısı ve migren kalitsal zaten hep aklimin köşesinde var.
Millet bi yere giderken cantasini kontrol eder ben de rennie ile majezik var mi diye

Canm olabildiğince az yemeye çalıştım tabi arada kaçırdığm oldu tabi çok az ekmek yedim bazn iftarda hiç ekmek yemedm sadece yemk çorba yedm sahurda genelde domts salatlk peynr zeytn yumurta falan yedm yine sahrdada az emek veya pide yedm arada tabi tatlı ve meyvede yedm ama abartmamak şartıyla bende bu kadr beklemiyordmbama sonuç güzel geldi bu
haftada aynı şekilde devam edecem akşam iftardai1 kase tarhana çorbası 1 tabak taze fasulye yedm 1 bardk su ictm bi süre sonra
bi iki dilim tatlı yedim sahurda birz uyuya
kalmisim bi parça pide peynr ve zeytn
yedm her zamn 2 lt olmasada baya su
içmeye calsym umarım faydası olur canm
Canım günaydın. 1 hafta boyunca nasıl beslendin genel olarak anlatır mısın ^^

):KK56:

Canm olabildiğince az yemeye çalıştım tabi arada kaçırdığm oldu tabi çok az ekmek yedim bazn iftarda hiç ekmek yemedm sadece yemk çorba yedm sahurda genelde domts salatlk peynr zeytn yumurta falan yedm yine sahrdada az emek veya pide yedm arada tabi tatlı ve meyvede yedm ama abartmamak şartıyla bende bu kadr beklemiyordmbama sonuç güzel geldi bu
haftada aynı şekilde devam edecem akşam iftardai1 kase tarhana çorbası 1 tabak taze fasulye yedm 1 bardk su ictm bi süre sonra

Ekmeği az tüketmişsin sende hemen hemen aynı beslenmişiz ben de sıfır un tüketerek gidiyorum. Ekstra özel uyguladığın bir içecek kür yoktu değil mi sadece beslenmene dikkat ettin. :)

Yok cnm ekstra bisey yapmadım yapamam zaten ben öyle şeylere çok usenirim caymis karışım mis kur muş onları uğraşmayı sevmiyorum aslında tam olarak diyetye yapamiyorum yani liste yapıp kibrt kutusu peynr 3 5 zeytn 2 film ekmek falan yazıp uygulayamam evde ne varsa azar azar yiyerek zayfliyrm zaten yedigime dikkt etmzsm hemen aliyrm
Ekmeği az tüketmişsin sende hemen hemen aynı beslenmişiz ben de sıfır un tüketerek gidiyorum. Ekstra özel uyguladığın bir içecek kür yoktu değil mi sadece beslenmene dikkat ettin. :)

Canım ben bazen de hiç yemiyorum mesela o yediklerimle almış olabilirim dün akşamda mesela hamburger menüsü yedim kesin aldım ama bugün yarın az yediğimde direk geri veriyorum sanırım koruma evresi böyle bir şey anlamadım bende bir anda 51,5 lara çıkabiliyorum ama 1-2 gün idare etmemle hemen 1 kilo geri gidiyor:işsiz:

Bence sende sıkısın canım hatta benden çok spor yapıyorsun sana öyle geliyor:spor:
Kesinlikle haklisin canim. Onemli olan kacamaklari ardi ardina yapmamak. Ömür boyu hic yemeyeceksin diye bisey yok @DisiAnka. Dedihinde haklisin caninin cektigi diyet dışı bisey yediginde kilon firliyor bu cok normal. Ama bu genelde aldatıcı oluyor bi kerelik bisey olduğu icin. 1 2 gun dikjat ettin mi geri gidiyor. Inisler cikislat +/-2 seklinde hep olacak hayatimizda. Ben mesela 1 gece once sahurda makarna yedim yemen dun sabaha yansimisti bile. Dunku sahurumda ise sadece meyve yedimhem o makarna gitti hem de dikkat ettigim icin sabah daha da eksik ciktim;)

Pilav makarna eriste vb şeyleri ekarte edip corba ve ana yemekle sahur gecistirmek gercekten cok ise yarıyor. Dun tam manasiyla bunu yaptim sonuca ben bile sasirdim. Demek ki bir kac gun ust uste yapsam neker olacak ama olmuyor uste bugun yine iftara davetliyiz illa ki ye ye ye oluyor. Ama bugun kesin kararliyim pikav makarna varsa yemicem. Corba ve ana yemek alicam sadece.

Back
X