♥haftalık kilo verme yarışması♥

geçmiş olsun canım spordayken zorlamış olabilir misin? tek başına mı yapıyorsun hareketleri yoksa hoca var mı ?
Sağol canım. Ogrettiler en bastan. Kendimiz yapiyoruz. Belim sadece mutfakta 30 dk filan ayakta durursam ve namazin yarisinda birden bosaliyo sanki basamiyorum tutmuyo belim hemen bir yerden tutunup oturuyorum. Sporda iki uc aleti kullanmiyrm her mekigi yapmiyrm orda rahatim. Sabit durma sorunum var :KK42:

ayy canımm benim okurken ben yaşadım film gibi geçti gözümden. geçmiş olsun. gerçekten her gün bu olaylar yaşanıyor kimi habere yansıyor kimi de yaşanıp geçiyor...insanlar çok gergin tahammülsüz üzülüyorum en ufak şeye sinirleniveriyoruz ne oldu bize böyle :KK43::KK43:

inşallah canım beraber el ele vereceğiz inşallah...evet benim yaptırdığım aşamalı baya. yoksa bir çok güzellik merkezinde 1 ya da 2 aşama oluyormuş.
sagolasin canim.dedigin gibi insanlar tahammulsuz en kotusude merhametsiz :(

Iyi bi yere denk gelmissin adina sevindim :KK36:

oyy oyy oyyy,neler yaşamışsın,kızında korkmuştur, canım ya çok geçmiş olsun,insan hep haberlerde duyunca film gibi geliyo ama yaşamak ne kötü bişey demi,rabbim korusun bidaha yaşatmasın
Evet o an hayret ettim icimden saka gibi ama bunlar tv de gibi sacma sapan dusunceler gecti gercek olmaz diyorsun ben soforu bicaklicak diye inandim ve adama cok uzuldum neyse ki bisey olmadi. Onunda evladi ana babasi vardir :(

Geçmiş olsun canım çok şükür size kötü bir şey olmamış:nazar:
İşimiz zor işte bizimki de beceriksizlikmidir nedir bilmiyorum toplu taşımayı kullanmak zorunda kalıyoruz ne güzel arkadaşlar araba alıp kullanıyor iyi kötü kendileri de çocukları da rahat ediyor bazen kızıyorum kendime:KK43:
Öğle arası marketten alışveriş yaptım otobüse bindim yol çalışması varmış 100 metre yürüyeceğime 1 km. yürüdüm elimde poşetlerle:KK43:
Sagol canim. Cocukla aynen bende surunuyorum sogukta esimin şartı 65 kiloya inmem.yoksa vermezmis arabayi. Simdide başım fena kotu grip yada nezle oluyorum. Egilemiyrm bile deger mi bugün konuşucam araba konusunu ama sonucu biliyorum kabul etmez. Cunku pratige ihtiyacım var yillardir kullanmadim :(

Ahahha yoğurtlu makarna mı yiyorsun :KK70:Kilolar ne durumda kuzu bence evde de pek yapılmamalı ben artık pirinç pilavını nadir misafir geldiğinde falan yapıyorum çorba yemek yetiyor bize yetmezse salata cacık destekliyoruz :KK53:Dün ki gömdüğüm beşamel soslu fırın makarnayı saymıyorum misafire yaptım:KK70::rolleyes:
Kilolaaar arttıkça artıyor 72 yi gördüm bu sabah 72-58=14 kilo 6 ayda 3 ayımız var daha aslında 1 hafta denemek istiyorum az yiyip de beceremedim bir türlü yarın başlasam mı acaba bu akşam kuru fasulye pilav yiyicem de:KK70:

2 gundur spora gitmiyorum. Basim rahatsiz egilip kalkarken icinde tas oynuyo sanki :KK70:
Belimde cok rahatsiz dun bi ara ayaga kalkamadim. Hemen randevu aldim. Bugün genel cerraha gidecem
geçmiş olsun canım
başında ağrı varmı? migren falan mı acaba?o_O
belkide grip olursun dikkat et kendine
d vitamini ihmal etme

Kilolaaar arttıkça artıyor 72 yi gördüm bu sabah 72-58=14 kilo 6 ayda 3 ayımız var daha aslında 1 hafta denemek istiyorum az yiyip de beceremedim bir türlü yarın başlasam mı acaba bu akşam kuru fasulye pilav yiyicem de:KK70:
pilavı yeme :duduk:bak önden çorba iç,kuru yanınada bol salata yap nasıl tıkıycak seni

Sagolasin canım:KK16:
Saldiriyorlar direk:KK51:
Rabbim hepimizi korusun canım:KK51:

Canım kendine bir de bebeğine yapıyorsun aslında çünkü yediğin ne makarnadan ne de pilavdan bir vitamin aldığı yok seninde bebeğinde sen sana yarayacak faydalı şeyleri sadece tüketsen son 3 ayda bile böyle sadece bebek kilo alır öyle bitirirsin :KK51:Açıkcası hamile olsam kiloyla kesinlikle bile alakası yok ama pilavı makarnayı falan çok çok nadir ağzıma koyarım onların yerine et,tavuk,balık tam pişmiş şekilde bol bol vitaminli sebze ve meyve tüketmeye çalışırdım:KK68:

Canım kendine bir de bebeğine yapıyorsun aslında çünkü yediğin ne makarnadan ne de pilavdan bir vitamin aldığı yok seninde bebeğinde sen sana yarayacak faydalı şeyleri sadece tüketsen son 3 ayda bile böyle sadece bebek kilo alır öyle bitirirsin :KK51:Açıkcası hamile olsam kiloyla kesinlikle bile alakası yok ama pilavı makarnayı falan çok çok nadir ağzıma koyarım onların yerine et,tavuk,balık tam pişmiş şekilde bol bol vitaminli sebze ve meyve tüketmeye çalışırdım:KK68:
hamileyken yeme bari şu tavuğu kız,sırf ilaç antibiyotik onlar
bide kızlar yeşillik salata yaparken 15 dakika sirkeli suda tutmak üzerindeki zirai ilacın gitmesi için çok faydalıymış
anne adaylarına duyrulur

bide kızlar yeşillik salata yaparken 15 dakika sirkeli suda tutmak üzerindeki zirai ilacın gitmesi için çok faydalıymış
anne adaylarına duyrulur

Hamileyken yemeyeceğim canım merak etme köy tavuğu bulursam yerim :KK70:Sirkeli suda tutmuyorum bak ben aslında çok mantıklı:KK6:

Sağol canım. Ogrettiler en bastan. Kendimiz yapiyoruz. Belim sadece mutfakta 30 dk filan ayakta durursam ve namazin yarisinda birden bosaliyo sanki basamiyorum tutmuyo belim hemen bir yerden tutunup oturuyorum. Sporda iki uc aleti kullanmiyrm her mekigi yapmiyrm orda rahatim. Sabit durma sorunum var :KK42:

canım bende öyle oluyorum ayakta 1 saatten fazla durunca belim ağrır. bir de hep sola doğru bükülürüm nedense.

Sagol canim. Cocukla aynen bende surunuyorum sogukta esimin şartı 65 kiloya inmem.yoksa vermezmis arabayi. Simdide başım fena kotu grip yada nezle oluyorum. Egilemiyrm bile deger mi bugün konuşucam araba konusunu ama sonucu biliyorum kabul etmez. Cunku pratige ihtiyacım var yillardir kullanmadim :KK43:

çocuk olmasa hadi sen gidersin bi şekilde ama çocukla soğukta otobüslerde zor yani

yeme yemeeee boşver pilavı yanına yoğurt ya da salata ye. gazdan uyuyamazsın sonra :confused::confused:

anne adaylarına duyrulur

ben sirkeli suda bekletiyorum kuzu. özellikle marul içinde böcükler var ayyy kaç kez yıkıyorum var ya o suyla koca evi silerim :temizlik:

canım bende öyle oluyorum ayakta 1 saatten fazla durunca belim ağrır. bir de hep sola doğru bükülürüm nedense.

çocuk olmasa hadi sen gidersin bi şekilde ama çocukla soğukta otobüslerde zor yani

yeme yemeeee boşver pilavı yanına yoğurt ya da salata ye. gazdan uyuyamazsın sonra :confused::confused:

ben sirkeli suda bekletiyorum kuzu. özellikle marul içinde böcükler var ayyy kaç kez yıkıyorum var ya o suyla koca evi silerim :temizlik:
aynen aynen hatta evi silmeye beyaz sirke denen şeyden aldım şimdi onla siliyorum çok hoş kokmuyo ama az katıyorum bende,o kimyasallarla asla silmem evi
sen naptın öğlen gittiin mi diyetisyene bakim :KK53:

geçmiş olsun canım
başında ağrı varmı? migren falan mı acaba?o_O
belkide grip olursun dikkat et kendine
d vitamini ihmal etme
Teşekkür ederim canımm iyi ki hatirlattin d vitamini iyi olur. Simdi hastaneden eve gidiyorum. rontgenden bakti orda sinir görünmüyor ancak emar çekilirse görünür. Bel fıtığı var gibi dedi. Ilac verdi bitsin bir hafta bekle dedi ayni anda verdigim egzersizleri yap dedi gecmezse gel dedi. Basim ayni egilmiyorum ve grip oluyorum belli etti kendini basindan akıntı var . Yolda durakta usuyoz nasil hasta olmiyim

Teşekkür ederim canımm iyi ki hatirlattin d vitamini iyi olur. Simdi hastaneden eve gidiyorum. rontgenden bakti orda sinir görünmüyor ancak emar çekilirse görünür. Bel fıtığı var gibi dedi. Ilac verdi bitsin bir hafta bekle dedi ayni anda verdigim egzersizleri yap dedi gecmezse gel dedi. Basim ayni egilmiyorum ve grip oluyorum belli etti kendini basindan akıntı var . Yolda durakta usuyoz nasil hasta olmiyim
bu yaşta bel fıtığımı :KK57:aman aman çok dikkat et,yaşın çok küçük daha
sakın ihmal etme egzersizleri
grip içinde d vitaminini mutlaka al,ıhlamur falan iç,karabiberli tavuk suyu çorba falan yap çok şifalı,geçmiş olsun canım:KK60:

Benim agri yokken isimi yaparken birden belim bosaliyo dusecek gibi olup hemen tutunup oturuyorum. Ani agrisiz geliyo. namazda da egildigim icin sanirim şiddetli agri geliyo kisa sürüp geciyo ilac verdi kullanaym gecmezse tekrar gel dedi.

Çalışırsam Allah nasip ederse ilk is araba alcam küçük ucuz bisey esime cikistim bugun gripte oldum. Beni hastaneyede geciktirdi mahçup oldum. Arabayi götürüyor orda aksama kadar bekliyo araba bide dukkan eve yakın. Neymiş efendim benim soforlugum yokmus yok tabiii . Ogretmiyo ozel hoca tutup ogrenirim. Aman dedim erkegin eline kalmayacaksin beni asagiliyo bende onu asagiladim lise mezunu kendi benim okulumu elestiriyo asagiliyo ben sıkı calissam seneye ogretmenim senin ne evin ne isin var kendine ait hepsi babanin hicsin dedim. Okul onemli değil yanlis anlasilmiyim. O o dilden anladigi icin oyle ckistim. Diploma para getiriyorsa herkes kendi yiyo kimse kimsenin karnini doyurmuyo herkes insan olacak once delirtiyo beni. Hastanede sıra çiğnemem ondan kibar ve medeni konusma tarzim var alay ediyor salak :D her gitmemizde didisiyoruz istiyor ki insanlari eze eze isimi halledeyim. Herkesin sirasi var edep ahlak kurallari var bi durr :D costum ya

bu yaşta bel fıtığımı :KK57:aman aman çok dikkat et,yaşın çok küçük daha
sakın ihmal etme egzersizleri
grip içinde d vitaminini mutlaka al,ıhlamur falan iç,karabiberli tavuk suyu çorba falan yap çok şifalı,geçmiş olsun canım:KK60:
3 sene önce 90 kilodayken bebek arabasini kaldirmak icin egildim orda belime bicak saplandi sanki ama o an anladim naneyi yedim dedim sinir sıkıştı. O zamandan beli belim giderek kotuye gitti. Üzülüyorum bu yasta coktum esim salagida pert deyip duruyor her yerin dökülüyor filan gevezee. D VIT VAR BIR AMPUL ONU YEMEKTEN SONRA ICICEM.

Desene çocuğun yaşadı :KK39:

Back
X