- 30 Temmuz 2015
- 4.629
- 11.261
- 158
Evet haklisin canim insa daha duzgun menuler yazicammenün hiç diyet menüsü değil canım
öğlen iskender akşam barbunya olmamış,akşam hiç yememeliydin çünkü öğlen gayet kalorili olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklisin canim insa daha duzgun menuler yazicammenün hiç diyet menüsü değil canım
öğlen iskender akşam barbunya olmamış,akşam hiç yememeliydin çünkü öğlen gayet kalorili olmuş
Canım iskender fazla kaçmış sağlıklı ve orta hallerde ye derim az yiyorsun genelde ya da çok6.30_ 1 bardak limonlu ilik su
1 adet haslanmis yumurta
1 kucuk dilim ekmek
11.00_1 adet yesil elma
13.00_1 porsiyon iskender
2 kasik yogurt
(Pirinc pilavini yemedim)
16.00_ 1 bardak yesil cay
17.00_ 4 tane hanimeller biskuvi
1 elma
20.00_ 5 yemek kasigi barbunya
1 yemek kasigi bulgur pilavi
Mutfak kapandi
Bugunluk bu kadar.. yememem gereken seyler vardi insa bunuda asicam
Canım böyle kilo veremezsin sadece tutarsın çünkü çok çok az yiyorsun versen de günlük olur sonra pes edip daha fazlasını alırsın eti formla diyet olmaz normal yemeğini ye beyaz ekmek ve türevlerini hamur işlerini pilavları tatlıları asitli içecekleri içme sporla destekle bu kadar basit aslında25 ocak Çarşamba menüm
Kahvaltı 08:15
Yarım paket Eti form kepekli
İki adet kuru kayısı
Öğle 12:25
Yarım paket Eti form kepekli
İki adet badem
13 çorba kaşığı mercimek çorbası
Akşam 18:10
Beş çorba kaşığı sütaş yoğurt
1 adet badem
Toplam 498 kalori
Ekstalar şimdiden su 9 onbeş yapçam
Bir bardak rezene
Bir bardak karışık bitki çayı
Yarım bardak yarım limon sıkılmış ılık su
Tarçınlı sütümü ve kürümü yapıp yatıcam inşallah (500 kalori günümdü yarın kat ve kat yicem
AMİN canımm günaydın sana da..
şaşırtmak için mi yaptın, değil se çok az bir kalori dikkat et
Sabah erken kalktim sekerim 3 gundur lumonlu suyumu iciyorum.2 gundur kil maskemi yapiyorum.insanin kendine zaman ayirmasi cok guzel bise uzun zamandir bunu yapamiyodum.ama sabah 6 bucukta kalkinca ise gelmeden kendime boyle guzellikler yapabiliyorumamin canım
sabah sabah ne güzel enerji maşallah![]()
Ewet farkindayim canim iyi olmadi arkadaslarla bulustuk diye oyle bise olduCanım iskender fazla kaçmış sağlıklı ve orta hallerde ye derim az yiyorsun genelde ya da çok
Canım böyle kilo veremezsin sadece tutarsın çünkü çok çok az yiyorsun versen de günlük olur sonra pes edip daha fazlasını alırsın eti formla diyet olmaz normal yemeğini ye beyaz ekmek ve türevlerini hamur işlerini pilavları tatlıları asitli içecekleri içme sporla destekle bu kadar basit aslında
Tebrik ederim canım başaracaksın bizde inanıyoruz![]()
Sabah erken kalktim sekerim 3 gundur lumonlu suyumu iciyorum.2 gundur kil maskemi yapiyorum.insanin kendine zaman ayirmasi cok guzel bise uzun zamandir bunu yapamiyodum.ama sabah 6 bucukta kalkinca ise gelmeden kendime boyle guzellikler yapabiliyorum![]()
Et olduğu için yağını ve ekmeğini görmezden gelemedim yoksa iskender güzel gidiyor tabiEwet farkindayim canim iyi olmadi arkadaslarla bulustuk diye oyle bise oldu
vay tebrik ederim
başaracağına bende inanıyorum canım süper gidiyosun,ver kilolarıda çatlat eşini
![]()
menün hiç diyet menüsü değil canım
Et olduğu için yağını ve ekmeğini görmezden gelemedim yoksa iskender güzel gidiyor tabiama diyetteyken ya arkadaş buluşmaları olmayacak ya da bir kahvelik olacak
![]()
yani diyette yenmezmersi şekerim, nehircim sana da teşekkürler.
sen diyince baktım 1 porsiyon ( 300 gr) iskender tereyağlı ise 579 kaloriymiş![]()
yani diyette yenmez
korumda yenirsede akşama bişey yenmemeli hele hele bakliyat asla,ancak belki 1 bardak süt,yoğurt yada 1 elma falan
kahve olayı çok iyi. en fazla yanında minik lokum ya da draje oluyor gayet makul![]()
Aynen canım ben pek diyette misafirlik olaylarına girmedim eve sokmadım şimdi eşimi durduramıyorum eve alıyor bende yiyorum ahh göz görmeyince gönül katlanıyor da![]()
Haftada iki gün az diğer beş gün çokCanım iskender fazla kaçmış sağlıklı ve orta hallerde ye derim az yiyorsun genelde ya da çok
Canım böyle kilo veremezsin sadece tutarsın çünkü çok çok az yiyorsun versen de günlük olur sonra pes edip daha fazlasını alırsın eti formla diyet olmaz normal yemeğini ye beyaz ekmek ve türevlerini hamur işlerini pilavları tatlıları asitli içecekleri içme sporla destekle bu kadar basit aslında
Tebrik ederim canım başaracaksın bizde inanıyoruz![]()
Dün 500 kaloriydi çok Zorlandım bugün iki üç katını alabiliyorum sorun yok şöyle diyim haftanın iki güncüğü az beş gün yaşasın yemek yemek (ama ben iddiada olduğum için 2.500ü geçmiyorum)Kiz cok az degil mi 500 kalori
Nasil bi diyet uyguluyosun bugun kac kalori
Bir iki aya ayni kiloda buluşuruz vaybeeKilolaaar arttıkça artıyor 72 yi gördüm bu sabah 72-58=14 kilo 6 ayda 3 ayımız var daha aslında 1 hafta denemek istiyorum az yiyip de beceremedim bir türlü yarın başlasam mı acaba bu akşam kuru fasulye pilav yiyicem de![]()
Cok haklısın canim yanlış anlamam. okuyan ne esekler var . Kiziyorum ben emek verdim edebiyat okudum sinav streslerine az buz katlanmadim sikca moral bozuluyor boş ise yaramaz bi bolum okudun hic bisey olacağın yok diyor. Sanane diyorum çalışsam sana mi yedircem diyorumhiç yanlış anlaşılmıyorsun merak etme. öküzlüğün okulu yok biliyorsun sen de beni yanlış anlama. sen en doğrusunu yapıyorsun. başkasının sırasını almak bile kul hakkı. sonuçta herkes bekliyor eze eze almak ta ney. ben de sinir olurum. ben özel hoca tutup öğrendim..bir iki kez denedik sinirlendi başkalarının yanında arabada durdum ben de kamyon geliyor. sürmüyorum Allahım kamyon selektör yapıyor. eşimin arkadaşı aman hocam ya sakin ol olacak böyle falan dedi. indim arabadan sen sür dedim. o son oldu arkadaşım direksiyon öğrt. idi ondan ders aldım ohh be dedim bu ne ya. sanki bana anasının karnından sürmeyi öğrendi... ben de çoştum zaten çoşuğum bu aralar. çoşuğum da nasıl bir kelimeyse artık
ayy canımm bu bel fıtığının yaşla alakası yok eskiden miş o . sen de o zaman hırslan işte ver şu kiloları sen ona pert de...ben çok hırslandım vereceğim sonra herkes aaaaa süper olmuşsun diyecek o da çatlayacak İNŞAALLAH![]()
Ewet canim yarin tatile giriyoruz insa son gunooo hadi bakalım hem güzelleş hem zayıfla,fit bir hatun ol
siz tatil değilsiniz daha demi,haftaya tatil size bitek
Cok haklısın canim yanlış anlamam. okuyan ne esekler var . Kiziyorum ben emek verdim edebiyat okudum sinav streslerine az buz katlanmadim sikca moral bozuluyor boş ise yaramaz bi bolum okudun hic bisey olacağın yok diyor. Sanane diyorum çalışsam sana mi yedircem diyorumBizimki de ogretemez bağırır büyük hata yaparsam guvenimi kaybetirr bide elestirir anca bir numarali huyu elestirmek. Sen kahvelerde surun eve gelmedigin iyi oluyor moral bozucu sozlerinle adami kahrettirirsin diyorum
onceden beni laflariyla cok hirpalardi artik kapilmiyorum susturup pay veriyorum
normalde iyide cenesi var ara ara.
Hirsliyim ki zaten verecem bende bu ara ağır gidiyor ama gidiyor pes etmeyecem. . Cok kararliyim iki gun once bi suru kıyafet ayirdim giyerim diye beklettigim kucuklerdende ayirdim büyük bedenleride azalttim. . kiyafet yardim magazasina verecem. Kararttim gözümü zayiflayinca en iyilerini alirim dedim. Birazda bunaldim fazla eşya ruha zarar .
Senide azminden dolayi tebrik ederim bu sefer cok farklisin. Cok guzel ilerliyorsun hii o saatte o dediklerini iyiki yemedin sadece moral motive bozukluğu olurdu.
Çoşuğum kelimesi özgün oldu beğendim![]()