- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bence de kullan canım bende ne zaman takibe ara versem kilo alıyorumHimm tek tek ugrastim bi ara yaziyodum iyide vermistim aslinda yine kullansam o programi iyi olcak![]()
Hoşgeldin canım aramıza hatırlamaz mıyız geri almana üzüldüm sanırım diyet bizim aslında hayat tarzımız olmalı sağlıklı beslenmeliyiz bir ömür yoksa tekrardan hangi diyeti uygularsan uygula geri alıyorsun sporu da bırakmamalıyız bende tecrübe ettimMerhaba kızçeler beni geçen seneden hatırlayanınız vardır . Sıvı diyetiyle 54 kiloya düşmüştüm ama sonrasında 1 aysa verdiğim 7-8 kilo hızla geri geldi şuan :
62 kilo ,1.63 cm boyundayım hedefim 53 kgsbeden yani hızlıca kiloları aldım ve işin kötüsü tekrar sıvı diyeti yapayım derken baş dönmeleri ve halsizlik yaşadım o yüzden karar verdim sağlıklı diyetle kalıcı kilo vercem .diyen olacak ki bu kadar kiloyu 6 ayda nasıl aldın ? Gece gündüz cips , kek , tatlı ,çikolata ve hazır gıda ile ayrıca spor salonu 6 ay tadilata girince bir anda verdiğim kiloyu geri aldım . Şimdi sağlıklı kilo vermek için aranıza katılmayı çok istiyorum :)
Baksana dövme buğday diolar yaa buğdaylı yoğurtlu çorba 22 kaşık yedim kalorisi ne sence arastırdım ama emin diilim
Canım aşağı yukarı porsiyonu 200 kalori deniyor normal yoğurt çorbasıyla eş değer diye düşün

ayrıca öğlenle akşam yemeğin arasıda çok uzun, mide tamamen bomboş,bu durumda dokunması çok normal,önden azcık bi çorba içseydin bu kadar etkilemezdi