• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın herkese. Güne kahve ile başladım. Diyet listemde öyle bir şey yok ama canım istedi. Kahvaltı da bir haşlanmış yumurta, söğüş,iki dilim tam buğday ekmeği, beş adet zeytin yedim. Kızlar diyet listeme çok dikkat ediyorum, günde bir saat kadar da yürüyüş yapıyorum ama iki kilo verdim, kaldım, daha da veremiyorum neden böyle oldu ki?

diyetisyenin ne diyo peki bu konuda takılmanı normal mi buluyor

Günaydın;
Bugün pazartesi kilo bildirimlerimizi yapalım. Bu hafta yürüyüş yalan oldu çalışmaktan fırsat bulamadım.
51.700 gramdayım.

Bugün kahvaltı da misafirim vardı biraz abarttım. 1 haşlanmış yumurta. Peynir zeytin domates biber. Fırında bayat ekmekleri değerlendirdim kaşar ve sucuk koydum minik ekmek parçalarına 2 adet ondan yedim. 3-5 tane de patates kızartması yedim maalesef. Küçük bir dilim de ekmek yedim.

günaydın kızlar
kaç gündür çok hastayım ne koku ne tat alabiliyorum. regl hala başlamadı gecikti.
kilom sabit

Kizlar iki gundur menu paylasamiyorum. Egzersiz yapamadim ayagim rahatsizdi biraz. yediklerime dikkat edemedim ve sanki biraz kilo aldim . Yarın hizli bir dönuş yapcam ama isvec diyetine basliyorum burda sorun olmaz dimi listem belli zaten menu paylasmasam? Kilo bildirimi yapsam sadece ? Ne dersiniz?
sorun olmaz canım . ayağın nasıl oldu

günaydın iyi haftalar herkese

sbeden sbeden geçen hafta 76,1
bu hafta 75,1

cuma kontrolüm vardı 1,7 yağdan gitmiş çok sevindim. sbeden sbeden yağ oranım %37.3 oldu.
vayy kitara harika bir sonuç tebrik ederim
kendinde farklılıklar görmeye başladın mı?
kesin görmüşsündür çok güzel kilo verdin ve çok güzel gidiyosun:KK9:

Gunaydin kizlar bu gün ki kilom 85.8
Daha once hic diyet yapmayan biri olarak duzenli olarak kilo vermek cok guzel.
Ben hic bir diyet yapmiyorum, sadece beyin obezligimi yendim.
süpersin maşallah . inşallah böyle devam edersin tebrik ederim çok güzel bi ilerleme oldu

1.3.17 de 90.2 kg ile baslamistim

26 günde çok iyi bir sonuç tebrik ederim canım spor yapabiliyor muydun peki ?

günaydın kızlar
kaç gündür çok hastayım ne koku ne tat alabiliyorum. regl hala başlamadı gecikti.
kilom sabit

ben regl oldum bitti bile, senin niye gecikti ki bu kadar. üstelik antibiyotik kullanmama rağmen oldum yani.

vayy kitara harika bir sonuç tebrik ederim
kendinde farklılıklar görmeye başladın mı?
kesin görmüşsündür çok güzel kilo verdin ve çok güzel gidiyosun:KK9:

sağol begüşüm, kasım ayında 42 beden pantolon almıştım, zayıflayıp içine gireceğim demiştim ve c.tesi giydim oldu :) daha ne olsun

Back
X