Haftalik temizliginiz nelerdir

evi sil süpür banyo tuvalet haftalık
perdeler 3 veya 4 haftada bir
camlar 3 4 haftada bir belki 5 - 6 ama perdelerle beraber aradan çıkarırım

ama biz evi 2 kişi kullanıyoruz sabah çık akşam gel, oglum benden titiz ve hiç daganık bir cocuk olmadı çok şükür o yüzden çok dagılmıyor ama inanılmaz bir toz sıkıntısı var.

Haftalik temizliğim olmaz genelde üç günde bir dip köşe yaparım: tuvalet, banyo, sil-süpür, toz al, buzdolabı-mutfak dolapları sil, çamaşır-bulaşık mak. çalıştır.
Haftada bir nevresim değiştirir, kanepelerin yastık yüzlerini yıkar,halı şampuanıyla halıları silerim- mutlaka kendi kişisel temizliğimi de yaparım. Ayda bir/ iki ayda bir duruma göre: camlar, perdeler, kapıları silerim.

Toz sıkıntısı yazın bendede oluyor kışın pek değil. Özellikle plazma tv siyah olunca o toz tabakasını görünce ağlamak istiyorum
En son toz aldıktan sonra vazelin'le tv.nin yüzeyini hafifçe silmeyi duymuştum tozlanmayı geciktiriyor. Bununla ilgili pratik tavsiyesi olan varmı? ???

3 gunde bir supururum silerim toz alırım banyo ve tuvaleti camasır suyuna bularım

o tozlanmayı bir kesebilsem zaten evi 2 hafta bir temizlerim

her gun yaptigim is salon yatk odasi toplaniyor camasir katlanir tuvalet yikaniyo banyo iki gunr bir yikaniyo iki gune bi cektirirm silerim toz alirim toz gerekince her gun aliyorum mutfak dolaplari iki gune bir siliyorum iki gune bir camasir yikanir bazen hergun bile yikaniyo 1 bucuk yasinda kizim var o yuzden

Her gün sil süpür toz al wc banyo yıka 2 güne bi çamaşır birikir ütüyü 1 gömlekse dahi o gün yaparım 2 öğün yemek yapılıyor her gün toparladığım için dip bucak gerek kalmıyor o an yere bişey döküldüyse yarına bırakmam

Depresyonda değilsem eğer :)

Çamaşır yıka, as.
Mutfak tezgahları, ocakları vs parlatırım.
Toz al, süpür, sil.
Bazen ütü yaparım biriktire biriktire..

Tuvalet, banyo yıkayarak final yaparım.

Domestos olmazsa olmazım

Bu haftada bir gün toplu işim.
Onun dışında hafta içi ufak ufak el attıklarım oluyor tabi..

Ama iyi ki ev hanımı değilim benden bir b.k olmazdı.
Seve seve yapmıyorum valla söve söve yapanlardanım

Biz hergün temizlik yapıyoruz sabah toz alınır yerler temizlenir banyo deterjan la yıkanır camlar temzilenir ütü bulaşık ohho say say bitmez birde kış temizliği yapıyoruz bu aralar hergün yetmiyormuş gibi nefret

Ben her gün evi elektrkli süpürgeyle süpürüyorum, 2günde bir lavabolar, 3-4 günde bir çarşaflar, toz alma bir haftayı bulmuyo yani

Cam, dolap vs silme öyle büyük işleri abla gelipbyapıyo

Bide çok çamaşır yıkıyorum ya napiyim

Biz hergün temizlik yapıyoruz sabah toz alınır yerler temizlenir banyo deterjan la yıkanır camlar temzilenir ütü bulaşık ohho say say bitmez birde kış temizliği yapıyoruz bu aralar hergün yetmiyormuş gibi nefret

Bütün evi süpür ... sil ..toz al...çamaşır mak. at..

4-5 makina camasir, banyo temizle nevresim degistir. Haftalik
Haftada 2-3 ev supur mutfak temizle.
Toz alma ayda 1
Cekmece duzenleme , mutfak dolap icleri, aspirator falan 2 ayda 1
Cam, duvar, hali 6 ayda 1
Kapilar senede 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…