Haftalik temizliginiz nelerdir

canım ya bende öyle sildim bugün camlarida buğulu gorunuyo tam olmadı sanki senin şampuan ne ben hacisakirin yağlı saçlar için olanını almıştım kremsiz oluyor o
Bende aynisini kullaniyorum sari bi amblem var dimi önünde ama az koycan cok koyunca olmuyo ceviz kadar yeterli olacaktir ve bezi iyice sıkmak gerekiyor

Yerler pislendikçe süpürürüm. Her gün veya iki günde bir süpürge istiyor.
Tozlandıkça toz alırım.
Birkaç duşta bir banyoya çamaşır suyu yaparım.
Camları çamur gibi olana kadar silmiyorum.

Kızlar yatak odam siyah olduğu için çok erken toz kapıyor ,siliyorum yine aynı hemen tozlaniyone yapmam gerek
Valla siyah beyaz farketmiyor. Yatak odası hep çok toz oluyor. Benim yatağın altı her gün toz tabakası oluyor. Komodinler falan her Allah'ın günü toz oluyor.

Canim bi acarmisin kremsiz şampuan derken
Başka bir arkadaş da cvp yazmış gerçi ama ben de yazayım, kovaya bir yemek kaşığı kadar kremsiz şampuan koyuyorum kovayı yarısına kadar su doldurup köpürtüyorum ve mikrofiber cam bezleri var ya onu o suya sokup iyice sıkıp siliyorum, durulama kurulama yapmıyorum gıcır gıcır oluyor. Aynı şekilde hazırlanmış suyla aynaları, vitrin camlarını, sehpaları, oda kapılarını falan da siliyorum gıcır gıcır oluyor.

He evet duydum ben de deneyeceğim bir ara. ama haftada bir cam silmek bana öok fazla. nickinin hakkını veriyorsu tebrikler ama ellere dikkat et cancağızım. bez sıkmaktan sinir sıkışması olur allah korusun.
Ya nasılsa haftalık temizlikte sehpaydı aynaydı oda kapısıydı falan silmek için su hazırlıyorum, o suyu biraz fazla hazırlayıp camları da çıkartıyorum aradan işte. Her hafta elden geçince çok kirlenmemiş oluyor zaten.

Bir de ben eskiden nerdeyse hiç cam silmezdim, köpürt durula kurula pert oluyordu kollarım, lanet ede ede siliyordum, sonra bu yöntemi öğrendim iyi oldu.

Bu temizliği hergün yapanlar varmış baksana, ben de hergün yapamam, çalışıyorum bebek var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…