Haftalik temizliginiz nelerdir

Her hafta cam mı siliyorsun gerçekten
Ya kolay bir yöntemi var tüm evin camları yarım saat bile almıyor duymuşsunuzdur belki kremsiz şampuanla hazırlanmış suyla siliyorum, durulama kurulama yok vakit almıyor aradan çıkartıyorum camları da :)

Okudukça kendimden utandım
Haftalık evi süpürmeyi eşim yapar , genelde yerleri de siler .
Ben toz alırım , eşim silmediğinde yerleri silerim .
Nevresim değiştiririm , mutfak dolaplarını şöyle üstten bi silerim, bi de banyo yıkarım. Çamaşırları iki haftada bir biriktirip yıkıyorum

Haftalik temizligim.. İlk once camlar silinir. Sonra ayakkabilik sonra mutfak dolaplari buzdolabi. Sonra camasirlar yikanir utulenir. Sirkelencekler siklenelir bekletilir. Sonra dip kose sil supur toz al tulavet banyo balkon yikanir.sonraaaaa ben pert bi sekilde gunu bitiririm.

Haftayı bilmem gün tutmuyorum, o an neresi temizlik gerekitiryosa orası.ama süpürmediğim gün yok, malum ufak cocuklar

Valla ben öğrenciyim hala. Evlilikle öğrenciliği zaten zor götürüyorum. temizliğe çok önem veremiyorum. 3 haftada bir kanepelerin altını falan çekerim dip köşe süpürür silerim. Cam silmedim hiç onu temizlikçi çağırdığımda yaptırıyorum. Her haftasonu da evi normal siler süpürürüm. Banyoyu ,tuvaleti temizlerim. çamaşırları yıkarım. onun dışında yaptığım bişe yok. 2-3 ayda bir de temizlikçi çağırıp mutfak dolaplarını camları falan sildirtirim.

Bende halilari kaldirip cirpiyorum sonra süpürür silerim, toz alirim, camlarimi 2 haftada bir bazen ayda bir siliyordum ama bu ara sagolsunlar sampuanli suyla artik nerdeyse hergün siliyorum, hatta bu sampuanli suyla bütün el izi olan yerleri hep siliyorum kurulama derdi iz derdi yok super hızlı oluyor. (ÖRNEĞİN mutfak dolaplarinin dış kısımları, elbise dolaplari, ayna olan yerler vs) çamaşır biriktirmemeye özen gösteriyorum çünkü birikince sinir hastasi oluyorum...

Ya kolay bir yöntemi var tüm evin camları yarım saat bile almıyor duymuşsunuzdur belki kremsiz şampuanla hazırlanmış suyla siliyorum, durulama kurulama yok vakit almıyor aradan çıkartıyorum camları da :)
He evet duydum ben de deneyeceğim bir ara. ama haftada bir cam silmek bana öok fazla. nickinin hakkını veriyorsu tebrikler ama ellere dikkat et cancağızım. bez sıkmaktan sinir sıkışması olur allah korusun.

3-4 günde bir hatta her gün ev temizleyenler varmış :-o ben daha öğrenciyim de öldürseler haftada 1'den daha sık temizlemem bence hayat sık sık temizlik yapmak için çok kısa:) bi söz vardı "kusursuzca düzenli tutulmuş bir ev boşa harcanmış bir hayatın işaretidir" diye

He bi de ilaveten, çamaşır suyu cif deterjan gibi size diğer canlılara ve doğaya zarar verecek kimyasal ürünler yerine organik temizlik ürünleri (sirke, karbonat vs şeylerle çok iyi sonuçlar alınabiliyor internette zilyon tane tarif var) kullanırsanız kendiniz ve dünya için müthiş bir iş yapmış olursunuz:)

Pazartesi ve cuma benim temizlik günüm birisi haftasonu çocukların eşimin evde olmasından ötürü evi maffetmeleri ,diğeri de haftasonu çocuklarımla rahat ilgileneyim iş kalmasın diye cumadan bitiririm işleri!pazartesi nevresimleri değişirim muhakkak evi süpür sil toz al çamaşır yıka çocuk bak yemek yap bitti ,salı banyoları temizle kuruyan çamaşırları katla çamaşır yıkamaya devam et ,Çarşamba ütü yap ,perşembe mutfağı dip köşe temizle buzdolabı, dağılmış dolap varsa yerleştir gibi !! Cuma rutin süpür sil !! Aslında yazınca farkettim hergüne işim var muhakkak .cam silme işini misafir gelecekse şampuanla tüm ev bir saatte silerim gelmeyecekse ayda bir kendimi iyi hissettiğim Bir hafta koltuk altları camlar perdeler koltuk kılıfları yıkama gibi büyük işlere adarım ama nedense evim genede terli toplu durmuyor çocuklar küçük :)))

Bende genelde cuma günleri yaparım eşim haftasonu evde olduğu icin

canım ya bende öyle sildim bugün camlarida buğulu gorunuyo tam olmadı sanki senin şampuan ne ben hacisakirin yağlı saçlar için olanını almıştım kremsiz oluyor o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…