- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.901
- 158
- Konu Sahibi SevdamSonsuz
-
Ya kolay bir yöntemi var tüm evin camları yarım saat bile almıyorHer hafta cam mı siliyorsun gerçekten
Bitmiyor ya ev işi çok nankör üff ya her saniye yapılsa yapılır bitmez
Çocuk olunca olmuyor yani çocuk olmasa ben hiç durmam heraldeO yüzden çok umursamamak lazım
Canim bi acarmisin kremsiz şampuan derkenYa kolay bir yöntemi var tüm evin camları yarım saat bile almıyorduymuşsunuzdur belki kremsiz şampuanla hazırlanmış suyla siliyorum, durulama kurulama yok vakit almıyor aradan çıkartıyorum camları da :)
Kremsiz sampuani ben ceviz kadar bir kovaya katiyorum uzerini suyla dolduruyorum bezi bu suyla yikiyorum iyice sıkıyorum ve camlar kapilar pencereler pırıl pırılCanim bi acarmisin kremsiz şampuan derken
He evet duydum ben de deneyeceğim bir ara. ama haftada bir cam silmek bana öok fazla. nickinin hakkını veriyorsu tebriklerYa kolay bir yöntemi var tüm evin camları yarım saat bile almıyorduymuşsunuzdur belki kremsiz şampuanla hazırlanmış suyla siliyorum, durulama kurulama yok vakit almıyor aradan çıkartıyorum camları da :)
Kurulama yapmıyorsunuz.Birde bildiğimiz şampuanmi başımızı yikadigimizKremsiz sampuani ben ceviz kadar bir kovaya katiyorum uzerini suyla dolduruyorum bezi bu suyla yikiyorum iyice sıkıyorum ve camlar kapilar pencereler pırıl pırıl
Evet saç şampuanıKurulama yapmıyorsunuz.Birde bildiğimiz şampuanmi başımızı yikadigimiz
Yaaa hiç iz kalmiyomuEvet saç şampuanıbaşka şampuan var mi ki güzel sıkınca bezi hic kurulamaya gerek kalmiyo
Bende genelde cuma günleri yaparımPazartesi ve cuma benim temizlik günüm birisi haftasonu çocukların eşimin evde olmasından ötürü evi maffetmeleri ,diğeri de haftasonu çocuklarımla rahat ilgileneyim iş kalmasın diye cumadan bitiririm işleri!pazartesi nevresimleri değişirim muhakkak evi süpür sil toz al çamaşır yıka çocuk bak yemek yap bitti ,salı banyoları temizle kuruyan çamaşırları katla çamaşır yıkamaya devam et ,Çarşamba ütü yap ,perşembe mutfağı dip köşe temizle buzdolabı, dağılmış dolap varsa yerleştir gibi !! Cuma rutin süpür sil !! Aslında yazınca farkettim hergüne işim var muhakkak .cam silme işini misafir gelecekse şampuanla tüm ev bir saatte silerim gelmeyecekse ayda bir kendimi iyi hissettiğim Bir hafta koltuk altları camlar perdeler koltuk kılıfları yıkama gibi büyük işlere adarım ama nedense evim genede terli toplu durmuyor çocuklar küçük :)))
canım ya bende öyle sildim bugün camlarida buğulu gorunuyo tam olmadı sanki senin şampuan ne ben hacisakirin yağlı saçlar için olanını almıştım kremsiz oluyor oBende halilari kaldirip cirpiyorum sonra süpürür silerim, toz alirim, camlarimi 2 haftada bir bazen ayda bir siliyordum ama bu ara sagolsunlar sampuanli suyla artik nerdeyse hergün siliyorum, hatta bu sampuanli suyla bütün el izi olan yerleri hep siliyorum kurulama derdi iz derdi yok super hızlı oluyor. (ÖRNEĞİN mutfak dolaplarinin dış kısımları, elbise dolaplari, ayna olan yerler vs) çamaşır biriktirmemeye özen gösteriyorum çünkü birikince sinir hastasi oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?