Haftasonlari evde oturmak isteyen koca.

Kocam bana hadi seni gezdireyim dediğinde ben senin finonmuyum? Ne münasebet! Diyorum.
Gezmek istersem birilerinin beni dışarı çıkarmasına ihtiyacım yok, kendi ayaklarımı kullanacağım için kendim çıkarım.
Kocişlerinizi tepenize çıkarmayın.
Biraz başkasına ihtiyaç duymadan yaşayın

eğer haftasonudan kastınız cumartesi ve pazar ise örneğin cts gününü size ayırmasını sağlayın pazarda evinizde onun hoşuna gidecek şeyleri yapın rahat etmesini sağlayın sonra eşinizde bu durumdan memnun olacaktır alıştırabilirseniz. fakat sadece pazar tatilse anlayışla karşılamaktan başka çareniz yok gibi. en kötü ihtimal bi pazar evde bi pazar dışarıda olcak şekilde anlaşırsınız dışarıdada çok uzun saatler harcamıyıverirsiniz

Biz cuma akşamı ve ctesi günleri gezeriz pazar da eşim dinlenir tek gezin yazılmış ama neden tek gezesiniz? Biz hep farklı yerlere gideriz cafe de falan da oturmayız yürürüz hava alırız deniz havası orman vapur... iyi geldiğini düşünüyorum insanın manen ve ruhen böyle şeylere ihtiyacı oluyor.

Haklisiniz tabiki ama beraber disari cikmak istiyorum yoksa tek basima gidiyorum tabiki istersem

Haklisiniz tabiki ama beraber disari cikmak istiyorum yoksa tek basima gidiyorum tabiki istersem
Ozaman hadi birlikte yürüyelim, özlüyorum seninle birlikte zaman geçirmeyi diyebilirsin, hadi beni gezdir dediğinde bir ego büyümesi oluyor erkeklerde, sanki bizler onlarsız yapamayız, hep onlara ihtiyaç duyarmışız gibi

Hava durumuna ruh halimize isimize gucumuze cocuklara gore degisir tabi ama her hafta da evde oturulmaz
Onumuz kis hava sogur diye uc haftadir disardaydik
Iki tatil gununun biri olacak sekilde tabi
Hem ctesi hem pazar bizi yorar

Soguksa yada gezme modunda degilsek evin pazar market alisverisini birlikte yapariz
Kisa bir yuruyus yapariz
Bazen hic cikmaz bir gunu evde geciririz

Siz bir kac kez organizasyon yapin hadi kalk gidiyoruz deyip zorla cikarin
Ona da iyi gelir alisir arada cikmak ister bence
Yoksa bazilarinin evde durdukca durasi geliyor

İkiniz de çalışıyor musunuz.ben evdeyim isim yok henüz,eşim de hafta ici işte olduğu için hafta sonlarını evde geçirmek istiyor.hak veriyorum ben kendisine.benim gezmeme de karışmıyor ama haftasonları onun istediği gibi geçirmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…